Apelul la decență din presă a avut rezultat

sponsori

Sâmbătă, Oana Bulexa a avut un apel către agenții. Apel prin care le ruga să oprească orice promovări, campanii și altele, pe perioada doliului. Pentru că ar fi fost frumos pentru decență. Și, de ce nu, și pentru că mulți din cei de acolo sunt oameni din zonă, oameni cunoscuți, oameni care au însemnat câte ceva pe ici și colo.

Acesta este rezultatul acelui apel la decență. Poza am întunecat-o eu, pentru că sunt acolo toți cei de sâmbătă, cu fotografie, nume și prenume.
Înțeleg, de la acest gunoi fetid de presă nu am ce să aștept, e normal, ei trăiesc ca hienele, din cadavre și merită să fie călcați în picioare acolo unde sunt prinși.

Dar Telekom oare ce părere are despre bannerul lor, pus alături de așa ceva? EXPERIENȚE ÎMPREUNĂ! O fi fost destul de nișat? Targetul o fi fost atins? Dar reachul, reachul cât o fi, în asemenea condiții? Oare mergea și un mesaj gen Diseară O ardem în club?

Cum ziceam..., silă.

Later edit: Piarul de la Telekom îmi explice că ei au retras reclama de peste tot, la wowbiz nu era nimeni să o scoată de pe server. Eu i-am explicat că asocierea cu gunoaiele te transformă în gunoi. Nu am mai apucat să îi spun parabola cu o picătură de urină într-un butoi cu apă transformă totul în urină, iar o picătură de apă într-un butoi cu urină nu face nimic.

The end.

19 comentarii

 1. Niste curve!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. #2

  În Ring, Telekom a renunțat macheta care trebuia să intre astăzi.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. #3

  Si-n presa de azi au fost reclame. Campionul absolut a fost ZF-ul ... deh, ziar quality...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. #4

  Asta ca asta, dar tot wowpizd vad ca are poza cu femeia de serviciu moarta in sicriu, in rochie de mireasa. Pentru ca, nu-i asa, e o informatie si sunt imagini de interes national. Jivinele astea sunt mai rau ca hienele care mananca mortaciuni, macar alea o fac de foame si pentru ca asta e natura lor.

  PS: Dude, mi-ai dat ban pe chat (id Radul) si nu am mai apucat sa spun ce aveam de spus. Ii lasi pe imbecili cu "sa dam foc la biserici", "ce imagine frumoasa ar fi" "ce fantezii am cu asta" in schimb ne oripilam cand habotnici handicapati vin cu "bine ca aia au murit arsi ca erau satanisti, serbau halloweenul, sarbatoarea mortii". Adica, double standard, you know. Nu orice putoi agramat care zice ca e ateu = geniu, nu orice "habotnic" care are dreptul lui la credinta proprie, pe care nu o exhiba pe net, trebuie sa inghita mizerii de la tot felul de prosti exaltati. My 2 cents op.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #5

   well, nu ai inceput asa, ci agresiv, fix din momentul intrarii. toata lumea a fost de parere ca esti unul din aia cu Muie Caht, muie arhi etc. nu aveam de unde sa stiu ca de fapt ai o idee

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #6

   Pai fix in momentul intrarii am vazut 4-5 randuri ale aluia cum ar arde, cum ar face etc. Dzeu m-a pus sa fiu agresiv, eu sunt "decat" o unealta :))

   Thumb up 0 Thumb down 0

 5. #7

  Antena#: "Le-au ucis mama a 5 copii". Unde e decenta? momentan e vorba de un accident oribil, nu e vorba de o ucidere, dar da mai bine titlul, hai sa marim si noi audienta, ca uite, Telekom e in cautare de latrine unde sa isi buna baneru...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. goana dupa bani si dupa profit. de maine, poimane din pacate se uita tot.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Bă băieţ`, ce vorbim noi aici?
  Asemenea accidente sunt mană cerească pentru presă.
  Aş putea să bag mâna în foc că sunt redactori şefi care din când în când se roagă (Dumnezeului ăla bun şi milostiv) să se mai întâmple câte o tragedie de asta ca să aibă şi ei ce mânca.
  Show-ul de abia acum începe pentru presă.

  Jurnaliştii nu-s oameni! #AmZis

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #10

   Exact, nu era o jurnalizda care spunea ca zilele ca vinerea trecuta o fac fericita ca e ziarista?

   Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Ce conteaza? Vizitatorii sa curga, presa calca si pe cadavre din ceea ce vad, trist.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Pro TV-ul dădea reclame cu mașini și coca cola, iar pe history channel și travel era ecranul negru de-am zis initial ca-i ceva stricat. Dupa aceea m-am prins ca reclamele nu exista.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Decenta a lipsit intr-atat incat s-a facut clickbait cu numarul de urgenta...
  http://postimg.org/image/ewjxegz2l/
  http://postimg.org/image/pxf2jhrbh/
  http://postimg.org/image/jxrbfu6j1/

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #14

   la digi nu mai e demult decenta, de cand au sef pe mizerabilul care a fost la realitatea

   Thumb up 0 Thumb down 0

 11. pai unde in mass media romaneasca e decenta? decenta a disparut odata cu aparitia posturilor de stiri si a aparitia multor meleoane de euro din publicitate. continut ieftin, publicitate multa = king profit in loc sa fie content is king.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 12. #16

  Decenta lipsește demult. Nefericita alăturare; încă o dovada a lipsei oamenilor bine pregătiți în domeniul marketingului și al PR-ului.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 13. #17

  Am vazut ca ai cenzurat portiunea din screenshot unde se aflau pozele si numele persoanelor care au murit la clubul Colectiv, probabil din respect pentru acele persoane si familiile lor.
  Am si eu o intrebare, ti se pare normal ceea ce a facut prietenul tau Vali, care a ales sa-si ilustreze un articol (scris la cateva ore dupa tragedie) cu 2 poze necenzurate de la fata locului?
  Din punctul acesta de vedere eu nu vad nicio diferenta intre el si acesti pseudo-ziaristi de la Antene, Wowbiz, Cancane, etc. Pozele acelea nu au ce cauta pe internet, cu atat mai putin pe un blog care se vrea serios.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #18

   Pozele alea nu erau puse intr-un mod in care sa nu poata fi evitate. Erau atasate unui articol in care explica de ce trebuie sa vedem acele poze.

   Daca voiai, dadeai click pe linkuri, daca nu erai de acord cu logica din text, le evitai.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #19

   vali nu a ilustrat articolul, esti in eroare. sunt diferente fundamentale.

   Thumb up 0 Thumb down 0