Arhi Live și chat pentru offtopicuri

live

În ultima vreme, au ajuns să mă agaseze maxim offtopicurile din comentarii. De acord, multe sunt funny, dar multe sunt doar discuții sterile și inutile, gen cf? bn!, care mă scot la pensie cu nervii. Problema e că ele sunt practicate de oameni care, altfel, sunt ultra decenți, pentru care am un respect deosebit, prin urmare, în nici un caz nu îi pot da afară.

Așa că am găsit o soluție. V-am făcut pagină de chat. Intrați și discutați între voi offtopic până vă cad plombele. Desigur, în limita decenței și fără să vă agresați unul pe celălalt, unul pe celălaltă, una pe cealaltă, una pe celălalt sau în orice alt mod combinatoriu posibil. Sunt și eu acolo, e și colegul Vali, mai mulți oameni cărora li s-a acrit de facebook și de comunicarea Zuckerbergeristică.

În altă ordine de idei, o să fiu mai mult Arhi și mai mult Live Pentru că oricum petrec mult timp la calculator, am decis să dau drumul camerei de pe iMac, să ne vedem la ochișori. Live. Mai mult voi pe mine, dar asta e, cineva trebuie să sufere, nu?

Astfel, vom conversa oarecum live, răspundem la întrebări live, ne hlizim live. Momentan, în pagina cu Live Chat, ca să fim mai aproape unul de celălalt.
Live, nu?

PS: După 8 dimineața, suntem și noi oameni.

28 comentarii

 1. #1

  Asta este cea mai de tare si probabil de succes schema in a struni comentatorii de pe blog. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut asa ceva. Multi vor bate din palme, multi vor da buzna acolo in speranta ca vor da peste vreuna dintre comentatoare. Ce nu realizeaza cei mai multi (dintre cei care comenteaza offtopic) este ca nu vor mai avea dreptul decat sa comenteze la subiect, altfel li se va arata chatul...
  Sah mat, nere.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #2

   Cel putin pentru mine este ca revenirea la irc. Prea multe lucruri de comentat pe aici nu o sa mai am, fiind constient ca eu cam comentez de aiurea si degeaba. Dar, sper sa prinda ideea si sa ajute in orice directie s-ar intampla.
   Cand am citit articolul am simtit ca ca o racoare in jurul ochilor. Mi-a fost clar ce mi se intampla. Exact ca atunci cand m-am trezit in usa cu o citatie de la militie, pusa gresit, si stiindu-ma vinovat cu una-alta, pana sa ajung la numele destinatarului, am slabit un kilogram numai prin ochi, silabisind in minte Ministerul ...

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #3

   De scris corect - scriu, cat de cat, de exprimat coerent - ma exprim, cat de cat, nesimtit nu prea sunt, nu cat as vrea, dar, cat de cat. De acum o sa comentez cu nick de femeie, poate nu mai primesc ploaia asta de minusuri, o sa fiu lupul in blana de oaie. Macar asa o sa am de partea mea ofemeile.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 2. #4

  Facem un chatroulette?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #5

   Asta cred ca ar fi apogeul chatului pe arhiblog: sa fie 50-100 comentatori cu webcamurile pornite, dand next si cautandu comentatoarele cele mai frecvente pe aici si intre timp dand peste vreun barbos sau vreunul dezbracat... =))

   Thumb up 0 Thumb down 0

 3. #6

  Am o musca de 3 ori mai mare decat caciula, asa ca transmit traditionalul "Sorry" :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. #8

  auz sefu'.
  da' webcam cu aria fierband oute live nu ai?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. #9

  Va fi interesant cand isi vor aprinde web-ul unele bunaciuni de pe aici din comentarii, si veti realiza ca defapt sunt niste domni prezentabili de 55 de ani, grasi, pedofili, cu restrictie in a se apropria de scoli si gradinite .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. mane, irc in 2015? :D

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #13

   Mno, era si varianta cu Jabber. Da irc parca-i mai cu aroma asa...

   Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Soup_nazi m-a banat de cum am intrat.
  Vedea-l-as langa Stalin!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. #17

  cineva mi-o furat nicku'....asa ca daca vezi vreo sexygirlbigboobs1990 pe-acolo, sunt eu sub acoperire :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. #19

  După cum am zis și pe chat, mie nu-mi merge clientul din browser. A trebuit să instalez un client IRC separat. Clientul din browser se conectează, îmi arată în dreapta lista de useri, și stă ca vaca. Scriu în beznă, nu apare la nimeni ce scriu. Nu merge nici să dau mesaj privat.

  Mai are cineva problema asta?

  Browser Chromium Versiunea 39.0.2171.65 (64-bit) Linux.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #20

   Idem, incerc pe IE

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #21

   vezi ca am mai bagat un tip de embed. ia vezi daca merge, chiar sunt curios

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #22

   La mine nu, dar sa nu ducem oamenii in eroare, cel mai probabil la mine e vorba de o banare pe serverul intranet al companiei. M-am consolat, vedem pe seara daca mai gasesc pe cineva pe chat.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #23

   Da, tot nu merge.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #24

   Din Firefox merge. Heh.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #25

   Sorry de spam. Mai e un chat mai jos, sub youtube, acum l-am văzut, ăla merge și din Chrome. Solved.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #26

  Partea proasta e ca am primit kline pe server (m-am conectat de 2 ori si aparent e no-no).
  Partea buna e ca m-am apucat de editat un script pentru bot.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 11. #27

  Nu cred că mă vreți pe mine pe chat. Nu cred.
  În 2001 eram campion absolut Kappa: http://uj.si/qxAPdD

  Thumb up 0 Thumb down 0

 12. aaaa-haaaa! te-a palit nostalgia mIRC-ului si nu stiai cum sa-l reinvii. bravos. faci si canale separate cu topicuri? :)

  Thumb up 0 Thumb down 0