62 comentarii

 1. #1

  Bine ai revenit in București !

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #2

   asta oare sa insemne?

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • Ce inseamna daca visezi o cupa de excavator?
   Inseamna ca nevasta-ta are tatele mici

   Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Daca nu ti-ai luat si 2 veri cu tine, degeaba!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Dacă ne uităm la clip, vom vedea că pornește în trombă, dar la final pierde șirul și îi dă cu eroare.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. #6

  asta-i domnul cu civilizatia serpiliana?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. #8

  ...ca ai transpirat si ai dat probabil din craci toata noaptea. Ia vezi, soatza nu are cearcane?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. #9

  Naspa
  Inseamna ca atunci cand te-ai culcat, in subconstient te framantai urat de tot.
  Aia cu interpretarea viselor e o prostie, singura chestie in care cred, e aceea ca visele reprezinta un fel de refulare, eliberare a angoaselor si temerilor care ne framanta.
  Poate fi datorita balamucului recent, mutari, noi proiecte, etc, etc
  Daca fugeai alaturi de nevasta, copiii, sora și cumnatul, denota ca pe acestia ii percepi ca fiinte apropiate (ma refer la cumnat, ca ceilalti e normal)
  Ai nevoie de o vacanta.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #10

   Cre' ca daca le eliberezi, ar reprezenta o defulare.

   Asa zice astia care face cartile cu cuvinte multe:

   DEFULÁ, defulez, vb. I. Tranz. (Psih.) A da curs liber ideilor sau tendințelor refulate în subconștient. ♦ (Fam.) A-și descărca sufletul

   Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Mai era un domn, prof doctor in numerologie, care spunea ca numarul adresei influenteaza viata. Concluziile lui erau ca unele numere sunt fatidice si nu ai nici o sansa daca locuiesti sub influenta lor. Cel mai bun numar de locuit e 7 si divizorii lui 7. Cei care locuiesc in apartamente ce contin nr 7 sunt pasionati de gadgeturi, stiu dinainte ce inovatii vor aparea si vor fi primii care le vor cumpara. Cei care stau la nr 14 sunt de doua ori mai tari decat primii, si asa mai departe.

  Sigur ai visat? Nu ati fost cumva prin parc?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. #20

  Nasol,foarte nasol,meganasol ! Trebuie neaparat sa dai de baut,de preferinta bere,la cititorii tai fideli,in special la cei al caror nume incepe cu "C"altfel se vor abate doua si cumplite napaste asupra ta,adica vei cheli si te vei ingrasa !

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. #21

  Haters, haters everywhere...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #22

  O fi f'un semn care te sfatuieste sa nu te duci pe stadion la Steaua-Dinamo, mai stii?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #23

   Sigur asta e!
   Arhi e stelist si daca Doamne fereste greseste intrarea ?

   Thumb up 0 Thumb down 0

 11. O fi ceva exoteric,complet si corect definit din punct de vedere exoteric.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 12. #25

  E semn bun. :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 13. pare interesant, as dori sa aprofundez subiectul

  Thumb up 0 Thumb down 0

 14. inseamna ca esti numai bun de adaugat la ciorba ! :))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 15. #28

  rili?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 16. hohoh

  Conform lui Lorin Fortuna, lumea este alcătuită din mai multe civilizații virtuale: șerpiliană modificată, viperiană, balauriană, peștiliană, dragoniană, peștiliană, delfiniană, acvilaină, grifoniană, goriliană[2]. Fortuna a declarat că aparține civilizației Goriliene[2]. Conform informațiilor transmise de Lorin Fortuna, lumea fizică este creată pe sistem informatic, fiecare ființă individuală și ființă societală fiind animate prin programe existențiale asemănătoare softurilor de calculator, informațiile fiind tangente cu cele prezentate de David Icke in cartea "Cel mai mare Secret" .
  Animatorii existențiali ai populatiei planetei noastre sunt in prezent din mai multe civilizații denumite conform animalului de bază specific pe care au fost create: goriliană, arahnidică-tarantulară, iguaniferă, șerpiliană, balauriană, peștiliană, vulturiană. Civilizațiile virtuale au moduri de administrare proprii, unele fiind de tip oligarhice iar altele de tip democratic; cele oligarhice pot fi și agresoare civilizațional. Fiecare civlizație virtuală poate să aiba mai multe variante .
  Toti rezidenții lumii planetare fizice au fost reprezentanți ai civilizației Goriliene dar cei mai mulți au fost preluați în animare existențială, unii prin exorcizare de către civilizații agresoare, iar alții de civilizații loialiste civilizației goriliene. Fiecare ființă trebuie sa adune energii pe parcursul vieții (tactile, mirositoare, vizuale, senzoriale, gustative, emoționale, gânditive, informaționale) pentru a deveni un candidat bun pentru mântuire în lumea următoare. Fiecare dintre energii poate fi benefică sau nebenefică (ex: miros de canalizare – miros de iarbă cosită). Fiecare civilizație virtuală este construită având o energie de bază care poate înlocui parțial lipsa altor energii. De exemplu civilizatia virtuală Goriliană are ca energie de bază energia sexuală, iar civilizația șerpiliană energia tactilă.
  Practicanții tuturor religiilor au șanse minime de mântuire din cauză că religiile în general interzic practicarea acțiunilor ce ar aduce aporturi de anumite energii individului (ex: creștinismul interzice sexul de plăcere).

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #30

   Doamne Fereste...nici cu rigla nu pota sa te urmaresc iar daca merg pe diagunala mi se duce retina numai pe -iana.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • link? vreau sa aprofundez

   Thumb up 0 Thumb down 0

 17. #32

  Cred ca visul lui Arhi este o dovada al unui complex Oedipian ramas nerezolvat. Astept insa parerea Sabinei si a lui Haotik pentru a da un verdict clar.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #33

   sau friege....ala sigur ii da o interpretare mama, mama

   Thumb up 0 Thumb down 0

 18. Monşer, nu l-ai conspectat pe Urkiel Gorgmenopenautul, cavaler logaritmic al celei de a treia sfere exosperiene, care explică extrem de limpede transformarea anamopelienilor în cerpisenitenţi civilizaţionali şi alte căcaturi din astea.
  Ideea de bază e că se ia.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 19. #36

  Poate o sa se mute in zona ta vreun adapost de caini.....cine stie! Eu as interpreta visul ceva de genul....pazeste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur

  Thumb up 0 Thumb down 0

 20. #37

  Dylan a zis-o de mult: "don't criticize what you don't understand".
  Cine suntem noi, neinițiații, să ne băgăm în astfel de lumi necunoscute ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 21. #38

  Doua posibile explicatii:

  - Tu ca blogger alister esti principalul pilon financiar al familiei, practic alister-ul familiei cum ar veni, iar acei caini care va alearga in vis sunt haterii cate te injura pe aici pe blog.
  - Tu si restul familiei sunteti stelisti iar visul preconizeza o eliminare a Stelei de catre Dinamo in semifinala Cupei Romaniei, adica inseamna ca poti sa pariezi o suma foarte mare de bani pe aceasta varianta.

  Iata, totusi, si o a treia explicatie, care deriva direct din varianta a doua: daca nu iese asa si Dinamo pierde, atunci cainii pot fi o proiectie a familiei care te va dojeni aprig pentru ca ai pierdut banii la pariuri.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 22. #39

  Bre, nu mai confunda berea cu laptele înainte de culcare!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 23. #40

  ca dusmanii iti poarta pica da nu au valorea ta :)))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 24. eu, facandu-mi somnul de frumusete in seara asta, am visat ca pe fiecare strada/alee pe care se iasa din zona din jurul blocului meu, in afara de una singura, erau postate niste haite de maidanezi mai mult sau mai putin amenintatori. si acum cateva saptamani am visat ca eram tot asa gonit, dar de niste lupi. caut o solutie la ceva in perioada asta si ma haituie framantarile legate de ce varianta sa aleg.
  deci simplu, nu tre' sa fii initiat in gorilieni si energii ca sa intelegi despre ce-i vorba.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 25. Eu vad o oportunitate aici.
  ArhiVise.ro, un site un fiecare isi povesteste visele, primeste interpretari.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 26. #45

  Caini rai, rude, copii alergati si speriati, oras parasit / ce poare fi mai rau...probleme in familie si afaceri + tradare din partea prietenilor...O vizita la o manastire (recomand Ghighiu - aproape de Bucuresti) + ceva rugaciuni... sa vezi ce bine o sa te simti...(fara cioace)...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 27. #48

  Faci si tu ca Bula... toata viata s-a rugat la Dumnezeu ca sa castige la Loto... in ziua cand cand a implinit 90 de ani, in timp ce se ruga sa castige a auzit o voce: Bula, te rogi de ani de zile ca sa castigi la Loto, cred ca a venit momentul...am o singura rugaminte, pune si tu macar un bilet....Asa si cu tine, nimeni n-o sa-ti faca nimic la manastire... dar macar du-te ca nu pierzi nimic...este ca o excursie in aer liber... te incarca (mai ales pe copii) cu energie pozitiva...nu trebuie neaparat sa Crezi...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 28. #50

  nu mi-as permite...nu am spus ca o sa-ti rezolve problemele (daca ai), am spus ca o sa te incarci pozitiv (asta se intampla si daca te duci la un gratar sau un film)... e doar o varianta...ti-am recomandat Ghighiu pentru ca este un loc foarte frumos si pentru ca ....face Minuni...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 29. #51

  Io am visat intr-o noapte ca ne-au atacat niste zombie la noi in casa, dar cainele meu le scotea matzele si-i lasa lati dintr-o miscare... :D

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #52

   Cainele tau a incercat el ceva, dar degeaba, la zombie tre' sa tragi la cap.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 30. #53

  Io o sa le propun prietenilor de pahar sa dam un shot de ce-o fi de fiecare data cand zice ezoteric

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #54

   Suna ca un inceput de scenariu pentru "The hangover 4"

   Thumb up 0 Thumb down 0

 31. #55

  Mie mi se pare ca mesajul visului este ceva nesiguranta, anxietate, una, alta.

  Vorba primului comentator, bine ai revenit in Bucuresti. :)

  Si sa speram ca in curand nu te vei mai simti ca fiind intr-un oras parasit, mai ales ca tocmai s-a deschis sezonul de terase.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 32. #56

  "Eu cu nevasta și copiii, plus sora și cumnatul, eram alergați de câini, printr-un oraș părăsit"
  Sa-mi incerc norocul la interpretarea viselor :)))
  Sora si cumnatul sunt persoane dragi pe care ai vrea sa le duci in alte tari cand pleci cu sotia si copiii dar esti inca foarte nehotarat pe idee de a emigra sau nu. Cred ca daca se rupe o legatura care a ramas in tara vei lua decizia emigrarii cu mai multa determinare.
  Orasul parasit si alergatul de caini ..... hmmmm....... Nu mai ai incredere ca in Romania va fi bine, ca ceva se va schimba si pana la urma va fi o tara parasita de cei care vor sa duca o viata mormala si normal ca esti alergat de caini, care ar fi fost o problema usor de rezolvat in Romania dar care prin nerezolvarea unei probleme simple iti da indicii ca nimic nu se poate rezolva/schimba in tara

  PS: Am sunat ca domnul din video ? :)))

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • nu stiu daca in alta tara o sa viseze caini cu covrigi in coada. poate si acolo o sa gaseasca tot din astia rai si fara atribute simigeriale .

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #58

   :D Posibil
   Nu am specializare sa interpretez visele. dar daca nenea din clip apare la tv si cineva il urmareste, am spus sa incerc si eu :))

   Thumb up 0 Thumb down 0

 33. #59

  freigedank reloaded

  Thumb up 0 Thumb down 0

 34. Cica te vor alerga/musca prietenii :)

  http://www.desprevise.ro/c/153-caine

  Daca visezi sambata spre dumnica cica nu se pune

  Thumb up 0 Thumb down 0

 35. #61

  Lorin le zice bine.
  Ar fi potrivit de parlamentar european.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 36. #62

  O varianta e urmatoarea: tu ca un gorilian cu ascendenta in serpilieni si alte alea, ai mancat gresit si ai dat lovitura de gratie pe la matze. Vise din astea tampite cu alergat de diverse, stare de anxietate in somn, sunt generate de cele mai multe ori de discomfort la nivelul stomacului/intestine. adica balonat sau alte asemenea. Concluzie: daca te caci sanatos visezi fluturasi.

  Thumb up 0 Thumb down 0