Nu cumpărați Angry Birds Go Guide?

2014-06-30 05.57.07

Bănuiesc că toți ați jucat Angry Birds. E jocul ăla în care arunci cu praștia niște păsări sinucigașe, care omoară kamikaze niște capete de porc verzi, în speranța că, dacă îi omoară pe toți, la final își recuperează niște ouă, care probabil s-au împuțit demult.

Ședeam dimineață pe tron, frunzărind mesaje "importante", când am dat peste ghidul Angry birds. Da, ați ghicit, este ghidul jocului, care te învață cum să joci angry birds ca un profesionist. În toate cele 37 de pagini, din care bănuiesc că minim 2 sunt coperțile.

Și nu costă decât 11.94 lei, dar, fiind eu un utilizat de marcă, îl pot lua la doar 9 lei și 91 de bani. Numai 2 euro, ca să pot juca Angry Birds ca un profesionist.

Ca o comparație, Dracula lui Bram Stoker costă 4 lei.
Fără cuvinte.

2014-06-30 06.00.04

21 comentarii

 1. #1

  Pai Dracula ala e inutil, nici macar nu te invata nici cum sa sugi sangele fecioarelor si nici cum sa le gasesti.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. #3

  Mai ușor la astea cu morții vii, că n-avem loc de Dragnea.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #4

   Tu zici de morti aia vii de la paris din 2009 care au votat la 3 secunde pentru nasescu?

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #5

   amin

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • @vali
   la un calcul sumar, au votat cam 52 de persoane / ora / cabina de vot. Ma, tot e suspect (mai ales ca dimineata devreme nu cred ca s-a trezit nimeni de dragul lui Basescu), da' nu-i vorba de un vot la 3 secunde.

   Vezi tu, aici cred ca au gresit si imbecilii din PSD cand au incercat sa atraga atentia asupra fraudei - mi-l amintesc pe Dan Nica cum explica doct, cu calcule matematice (gresite) ca e frauda: sperand la un impact cat mai mare, au exagerat in mod absolut stupid. Cam asa cum ai facut si tu: au urlat ceva de genu' ca s-a votat o data la 3 secunde. Si ce se gandesc oamenii: Pfai, frauda, e clar, nu se poate sa se voteze o data la 3 secunde, deci e clar ca Basescu a furat voturi. Dupa care iese la rampa Basescu si spune "Oameni buni, calmati-va, PSD-ul minte, noi am avut acolo x cabine de votare, au votat in total y oameni, ceea ce inseamna z persoane pe ora, adica fiecare om a pierdut un minut cu votul". Si stii cu ce impresie ramane romanul mediu? Ba, ce mizerabili sunt aia din PSD, cum mint ei cu nerusinare. Pentru ca, in pana mea, daca imbecilii din PSD nu exagerau cu valoarea aia calculata de ei, lumea i-ar fi crezut, da' cand esti atat de imbecil ca si aia din PSD, parca meriti sa ti-o traga Basescu.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #7

   Numai ca prostovanii din PSD au atras atentia unde nu trebuie. Luati de aici si cititi analiza la cifrele din alte sectii de votare :D

   http://sociollogica.blogspot.ro/2011/09/faimoasele-voturi-de-la-paris-ce-spun.html

   Thumb up 0 Thumb down 0

 3. #8

  Neah, n-ai inteles bine. E o carte din care se invata pentru carnet.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. #10

  Serios acum, nu cred că cineva este atât de prost încât să cumpere ghidu păci. Fără supărare dar jocul ăsta nu-l mai am în telefon de mult. Se mai joacă cineva?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #11

   Nu, da serios acum, crezi că mai e cineva atât de prost să cumpere ”Dracula”? Și la 4 lei, furt pe față!:)))))))

   Thumb up 0 Thumb down 0

 5. #12

  si macar de-ar fi ghidul pentru Angry Birds original, dar e si pentru Angry Birds GO. Ala e cu masini, nu stiu ce lucruri noi se pot afla din ghid, ca trebuie doar sa faci stanga-drapta si sa aduni banuti :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #13

   Exact asta voiam sa punctez si eu, dar am regasit in comentarii.. Daca ar avea grafica HD jocul, ar merita asa cum e, gratuit.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Angry birds joaca aia care poarta lenjerie roz.

  Ia priviti aici, joc de barbati masculi.
  http://i.imgur.com/cWihTxP.jpg

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. nu stiu cum de sunt primul care iti spune asta dar angry birds go nu e angry birds.

  e un joc de curse , gen mariokart.
  ceea ce face si mai stupid ghidul.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Din cate vad, unii l-au cumparat. Vad ca are si mostra gratuita, multumesc cerului !! Eu zic mai bine sa-l luam de pe torrente.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. Care e faza cu Minecraft? Tangential am dat de el pe Youtube si cred ca trebuie sa fii masochist sau nostalgic Wolfenstein sau Duke Nukem sa il joci.

  Intr-o lume in care grafica tinde spre real, aia baga patratele alea?
  http://youtu.be/if4gPtzrdAM

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #19

  inainte de jaful de angry birds exista crush the castle. joc pentru barbati, nu porcarii pentru copchii...

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #20

   corect. trebuie sa aiba si acneea un portal prin care sa se transforme in sperma.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 11. #21

  fiu-meu joaca angry birds si deja am probleme cu el si jocurile de computer (6 ani in octombrie), in orele cand nu are voie il vad cum trepideaza maruntel de nerabdare (ar juca non stop daca n-ar avea parinti nazisti) :D si are si jucariile care "se teleporteaza in computer". e normal? si fiica-mea joaca, dar nu e asa dependenta ca el.
  deci au facut curat luna, toate jucariile si cartile in ordine in cutii, doar sa joace angry birds.
  (si despicable me..)

  Thumb up 0 Thumb down 0