46 comentarii

  1. #1

    Eu zic ca e gol, ba mai mult, portarul deviind mingea pe alta traiectorie decat cea initiala as putea zice ca e autogol.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #2

      Autogooooooooooooooooooooooool

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • In general portarul cand atinge mingea schimba traiectoria acesteia. Autogol ar fi fost daca mingea nu era pe spatiul portii si el ii schimba traiectoria astfel incat intra in poarta.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  2. #4

    lasa vrajeala

    Thumb up 0 Thumb down 0

  3. #5

    E gol. Nu stiu exact cum sa explic, dar mingea se afla sub efectul initial al sutului, adica nu a reintervenit jucatorul asupra ei. Portarul trebuie sa opreasca mingea.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  4. #6

    sa fie sunat Craciunescu

    Thumb up 0 Thumb down 0

  5. #7

    E gol.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  6. #8

    Nu-s arbitru, dar chiar dacă e la loviturile de la final, ar trebui sa fie gol. Cu ce e diferit de atunci când portarul atinge mingea, dar o deviza in poarta?

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • pai...nu a deviat-o-n poarta, ci pe teren.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #10

      gresit, a deviat-o si atat, indiferent unde, daca ajunge in poarta si trece cu peste jumatate dincolo de linia alba a portii e gol. nu era gol daca mingea se rotea atingea un obstacol ce nu avea ce cauta pe teren sau parasea terenul si apoi revenea; asa ar trebui sa fie considerat gol, nu autogol pentru ca nu a rotit-o intentionat in poarta

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #11

      Exxop: aia care dau autogoluri le rotesc intentionat in poarta?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #12

      trebuie sa treaca de tot de linia portii, nu e suficient sa treaca mai mult de jumatate

      Thumb up 0 Thumb down 0

  7. #13

    Nu, nu e gol, portarul a aparat sutul, ce se intampla dupa aia e irelevant... asa vine unu dupa cinci minute si baga mingea in poarta si-i gol;

    ce naiba ma, ce de microbisti aici si sa nu stie atata lucru... si de la Arhi ma asteptam mai mult...

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • Ma gandesc ca atata timp cat niciun alt factor de natura umana in afara de portar nu intervine sa opreasca din miscare mingea sutata logic este gol perfect valabil. E cam acelasi lucru in care portarul e pe minge, o loveste si totusi intra in poarta.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #15

      Nu a intervenit alt jucator la gol. E exact ca si cum la o lovitura de departajare portarul e aproape sa apere, dar reuseste doar sa devieze mingea putin, aceasta intrand in poarta in final. Doar ca in cazul asta efectul mingii i-a adus ghinion portarului care s-a grabit sa se bucure 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #16

      Mda, mi-a luat-o baxt inainte :)).

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #17

      Eu ma vazut faza si golul a fost validat.
      http://www.youtube.com/watch?v=_6-4vyrtWd8

      Ca l-a dat arbitrul e ceva, dar si arbitrul mai greseste. Ce om sa fii si sa-i distrugi bucuria portarului? Lasa-l nene sa se laude, sa se bucure. Un caine de om.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #18

      e gol, nu stii ce vorbesti....mingea e in joc, nu e prins de portar sau respinsa in afara terenului...plus ca mingea nu sta e in miscare..deci e gol ...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #19

      ba vlad popa,atata timp cat mingea e in miscare si nu o atinge altcineva e gol.
      nu mai te da asa destept.ce?esti oltean?sau banatean

      Thumb up 0 Thumb down 0

  8. #20

    @vladpopa: portarul a atins mingea, dar aceasta a intrat totusi in poarta.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #21

      pai bine, man, sa spunem ca portarul apara si mingea se opreste la un metru de poarta; se bucura baietii, tribunele sar in picioare, delir total; inainte sa fluiere arbitrul finalul sau sa ia cineva mingea de acolo, vine o rafala de vant si o baga in poarta, dupa vreo 20 de secunde asa... e gol dupa parerea ta, nu?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #22

      Domneee, deci daca a dat arbitrul, a dat, da? Arbitrul nostru, dumnezeul nostru.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #23

      Ba, daca mingea sta nemiscata o ora si cade o bomba nucleara in statul vecin, iar unde de soc impinge mingea in poarta, atunci e gol, ce plm e asa greu de inteles?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  9. #24

    Glumesti cu postu asta nu ? Cum sa intrebi asa ceva ? Normal ca e gol...nu e nimic de discutat.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  10. #26

    @vladbpopa: In cazul loviturilor de departajare, arbitrul da verdictul in momentul in momentul opririi mingii. Rafala de vant de dupa 20 de secunde nu mai conteaza.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  11. #27

    Gol

    Thumb up 0 Thumb down 0

  12. #28

    who cares ??!!!???

    a fatat eBA

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #29

      pot sa inteleg ca nu iti place personajul, insa sa te agati de eveniment si sa zici ca a fatat, e chiar deplasat. copilul ala ce vina are? cu ce e diferita nasterea lui de a oricarui copil?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  13. #30

    Off topic: La mulţi ani Sgt. Pepper :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  14. #31

    Conform FIFA se considera gol dat de portar la poarta adversa !

    ... Just trolling 😉

    Thumb up 0 Thumb down 0

  15. #32

    Asa cum a decis si arbitrul acelei partide, mingea intra in poarta fara sa intervina altcineva in traiectoria ei, prin urmare e gol valabil. Mingea nu a fost respinsa eficient, e aceeasi situatie ca si cand portarul ar reusi sa o atinga, dar nu suficient cat sa evite golul.

    Video-ul golului, cu tot cu decizia luata de arbitru - gol valabil: http://www.youtube.com/watch?v=AJ5DPBnHPqo

    Thumb up 0 Thumb down 0

  16. #33

    vorba unuia de pe youtube: atacantul e fericit, portarul e fericit. Toata lumea e fericita :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  17. e gol BA :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  18. #35

    https://www.youtube.com/watch?v=_nhvqIjgQ04

    minutul 4.00, gol valabil

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #36

      gol valabil
      lovitura de departajare se considera aparata cand mingea s-a oprit (fie ca e jos, fie ca e in bratele portarului) fie cand a iesit afara
      poate sa dea transversala, portarul sa plece, dar mingea inca n-a iesit si nu s-a oprit + mingea cade jos si din efectul prins intra in poarta -> gol
      @vladbpopa: du-te mai intelighentie, ce-ai facut tu toti microbii aia, nu-i asa

      Thumb up 0 Thumb down 0

  19. #37

    spanac, nu era replay la pancone
    imi amintesc de arcanu (craiova) cu minsk: apara omul penalty, mingea se ducea in fata, toti se bucurau, doar arcanu sare ca s-o si prinda, sa fie eroul meciului... doar ca trage mingea spre el cu multa forta si nu mai apuca s-o opreasca cu corpul cum si-a propus
    urmarea: gol minsk, craiova out din uefa

    asta ar fi un loc 3 in top idiotenii portari romani

    top 1 e golul luat de prunea tot in 94 cu suedia

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • nu ai idee cat am luptat sa imi sterg amintirea asta din creier...multumesc!!!

      Thumb up 0 Thumb down 0

  20. #39

    simplu ca buna ziua, ii gol. portarul trebuie sa vada semnul arbitrului ca sa poata parasi poarta, doar arbitrul central decide cand faza este terminate, in cazul asta cand mingea se opreste

    Thumb up 0 Thumb down 0

  21. #40

    ma copii, am glumit, intrebarea era pusa clar la misto de Arhi, un simplu fel de a prezenta ridicolul fazei in afara de - ia uite ce teapa si-a luat portarul asta - iar eu am aderat... trolling is way overrated

    Thumb up 0 Thumb down 0

  22. Nu sunt eu Craciunescu, dar totusi am licenta de arbitraj, si am practicat vreo 3 ani meseria asta. So here goes :
    E gol valid. Sutul a fost deviat si a intrat in poarta. Putea la fel de bine sa bata vantul extraordinar de puternic si sa bage mingea in poarta. Nu conta.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  23. Am inteles ca dupa faza asta portarul sa lasat de sportul asta.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  24. #44

    Gol sigur cel de mai sus.

    Dar de asta ce ziceti?
    http://www.youtube.com/watch?v=K5loeV-_4og

    Thumb up 0 Thumb down 0

  25. #45

    Mingea trebuie sa fie oprita sau sa se opreasca ea(adica in stare inerta) ca sa se considere penalty-ul terminat. Case close.

    Thumb up 0 Thumb down 0