Hotul de biciclete din Lugoj

biciclete

Nu reușesc să găsesc comentariile, dar sunt aproape sigur că cineva întreba aici dacă un tip din lugoj care vinde multe biciclete, este legit sau nu.

Se pare că nu era chiar legit, conform poliției. Desigur, e și posibilitatea să fie alt om. Dar serios, vorbim de Lugoj, localitate lungă cât podul de la gară, câți vânzători engros de biciclete ar putea fi acolo?

Așa că da, dacă vedeți pe OLX sau Okazii sau știu eu ce alt site de vânzări, tipi care vând non stop biciclete, aparate foto, telefoane șialte chestii de gen, poate ar fi bine să vă gândiți puțin înainte de a le cumpăra, că șansele sunt foarte mari să fie furate.

Deși, dacă stau să mă gândesc, educația românilor este exact invers, atâta timp cât sales catchul maxim la kkturi de astea este Haide șefu, că e furat din fabrică, îl dau ieftin!

Foto

33 comentarii

 1. P'astia tre' sa-i bati cu lantul de la bicicleta.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. #4

  Eu zic ca astia ar trebui ajutati cumparandu-le produsele furate adica bicicletele. Gandeste-te ca daca nu am face asta atunci ne-ar da in cap pt portofel :)))))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. #5

  Tipul e un fel de Robin Hood modern, fura de la bogati si da la saraci ( mai precis fura de la restul si isi da lui).

  P.S. am de vanzare un Iphone 6s, ieftin, i l-am luat mamei mele dar ea nu il folosesti, daca cumperi 3 fac reducere :))))))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Ai dreptate. Si eu imi aduc aminte de comentariul cu bicicletele din Lugoj :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. #7

  Si eu mi-l amintesc bre, inca ai memoria buna , la el m-am gandit si eu cand am vazut stirea.

  STii bine ca simtul civic la noi e zero, oricine e incantat cand ia ceva la un pret bun, il cam doare in cur ca e furat .

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Noa, bănățenii ciordesc?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • Comparativ cu furturile din Arcelor Mittal, ce se fura in Banat e chiar ciordeala...

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #10

   Nu, bah, nu! Noi subtilizam discret, nu ciordim ca hotii de rand ... invata sa te exprimi elegant, ce spanac!

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • Observația unui amic din Mănăştur:
   Voi sunteți băieți serioşi.
   Furați repede.
   Pâânăă-l fuuraam nooi

   Thumb up 0 Thumb down 0

 7. #14

  Eu intrebam, Arhi! :)
  Sa mai intreb chestii? :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. #17

  Pentru numai 10% în plus îți trimite și un selfie din timpul furtului

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. ...poate ar fi bine să vă gândiți puțin înainte de a le cumpăra, că șansele sunt foarte mari să fie chiar ale voastre!!!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #19

  Păi Lugoj e în Banat, pișa-m-aș pe ei de bănățeni

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #20

   sa le sugi p*la la toti banatenii....gunoi ordinar ce esti...

   din cauza prostilor ca tine care generalizeza cretinisme din astea, exista "rasism"si diferente intre oamenii din diferite regiuni ale tarii, asa ca m*uie bah !

   Thumb up 0 Thumb down 0

 11. #21

  Adica in Banat, locul unde umanitatea a atins apogeul genetic si moral, exista hoti de biciclete? Si tigani care detin cladiri de patrimoniu in centrele oraselor ? Si cele mai bogate clanuri de tigani din tara ?

  Nu exista. In Banat traieste doar rasa pura. Banatu-i fruncea .

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #22

   @V3ntor

   Banatul e curul României, iar Clujul e găoaza

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #23

   Corect, corect. Ne-au invatat cum se face corect treaba toti romanii veniti in Banat :)))
   Noroc cu voi, nici sa furam nu stim.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 12. #24

  Și mai dă-i in mă-sa de bicicliști nenorociți, i-aș eutanasia pe toți bicicliștii. La ora actuală una dintre marile probleme ale societății românești sunt BICICLIȘTII. Și-au luat lumea-n cap, bulangii ăștia, n-ați văzut dă peste tine, te calcă. Tot din Occident, din Ardeal a venit moda asta nenorocită cu biciclete. Dă-i in pula mea d-aici, nu mai poți să mergi pe stradă, te incurcă, ca șofer, ca pieton.Prea multe drepturi au nenorociții ăștia de bicicliști. N-ați văzut, a tăiat din trotuare să le facă pistă la bulangii. pistă de biciclete. Și pe pista aia nu trece din dracu, trece un biciclist la 10 ore. M-am șocat când am ieșit din inchisoare și-am văzut. Dă-o dracu de treaba. E bătaie de joc. În parc dă peste tine, pe stradă dă peste tine. Ca șofer la fel te-ncurcă, și tot el biciclistu e tare-n gură, și dacă-l pui pe capotă iar nu-i bine. Nu mai poti să mergi pe stradă peste tot numai piste. Și eu merg numai pe pistele lor, nu pe la pietoni. Să vedem dacă are tupeu să-mi zică ceva vreunu. Că să vezi ce smardoială iese

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #25

   Intrebare de baraj: cam ce i-ai face tu unui coleg de "pe camera", despre care stii sigur ca-i biciclist din Cluj, cam evreu de felu' lui?

   Thumb up 0 Thumb down 0

 13. #26

  A. Freigedank ESTI UN JEG UMAN CARE GENERALIZEAZA, MI-E SCARBA DE "UAMENI"CA TINE

  Thumb up 0 Thumb down 0

 14. #27

  Mă, eu am luat o bicla SH adusa din Anglia cu ghidon pe partea dreapta cum s-ar zice. Ce-ar fi ca fix în acest moment cineva sa plângă după ea? Hai ca m-ați pus pe gânduri, zău...

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #28

   bei nu ejti normal la cap, "bicicleta din Anglia cu ghidon pe partea dreapta".
   ma doaree boortaaa.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 15. #29

  Tu esti nou pe aici si nu stii de Freigedank? :)))))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Cum sa faca si ei un ban ´cinstit´

  Thumb up 0 Thumb down 0

 17. #31

  De ce spuneti voi ca Freigetrank e troll? Mie mi se pare ca in ultima vreme comenteaza destul de ontopic.

  Si culmea e ca ii iese chiar si treaba aia delicata cu cratimele, manuieste FG cratimele cu dexteritarea cu care doamna Kovesi manuieste dosarele...

  De aci si zvonurile cum ca FG n-ar mai fi chiar FG ala vechi, care ne povestea cum se duce la privata, ci ceva firma de PR care face un experiment social si i-a furat identitatea.

  Sigur, o firma banatofoba, din cate se vede.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 18. #32

  Fraților, problema e mai gravă decât credeam și pe zi ce trece ia amploare. Au ajuns bicicliștii să sară la noi, să ne bată. Repet, am spus-o și pe blogul domnului Vali Petcu zis Zoso, o spun și aici- singura soluție pentru a rezolva chestiunea bicicliștilor e o nouă mineriadă. Altfel nu o scoți la capăt cu nenorociții ăștia de bicicliști. Sunt gunoaiele societății acești bicicliști. Îl aveam pe printul Nicolae pe facebook, ii dadusem like, și ce credeti? Mă trezesc că bulangiul susține bicicliștii, el la rândul lui fiind biciclist. Un jeg. O otreapă,mai impostor decît Radu Duda. Cică in România sunt 2 milioane de bicicliști si ar trebui să aibă drepturi. Păi nu aveți mă nenorociștilor, scursurilor? A tăiat trotuaru, soseaua pt voi. Nu mai avem noi drepturi, cetătenii normali! Nu mai avem loc de voi, nenorociților. Nu mai avem pe unde să mergem. Bicicliștii ar trebui să aibe voie doar in parc in locuri special amenajate. Nu să facă ei ordinea in oraș. Vă spun eu, o să iasă urât dacă nu se iau măsuri. Soluția mea e simplă. Propun să chemăm minerii să se ocupe de bicicliști. Cine e pentru sa-mi dea like. Priviti mai jos ce fac bicicliștii, ce comportament au.

  https://www.youtube.com/watch?v=5MkeqizPYYA

  Thumb up 0 Thumb down 0

 19. ceri cam multe... comportamentul asta porneste de la educatie, iar dupa cum bine stii la acest capitol nu prea excelam

  Thumb up 0 Thumb down 0