Jamie Oliver?

Fugiţi rapid. Arhi e the best. Copolovici, Hădean, beware!

Mai jos aveţi 2 capodopere gastronomice ale artei culinare pantelimoneze, mai exact o senzaţională supă din carne de porc cu tăieţei de casă, urmată de o şi mai senzaţională tocană, din acelaşi porc, cu câteva urme de cartofi, pentru decor.Totul asezonat cu puţină pâine de casă făcută la maşina de pâine, dar căreia am uitat să îi fac poză.

42 comentarii

  1. Si te plingi ca nu scapi de burta :).
    Poti sa mergi de 13 ori pe zi la sala, cu taitei, cartofi si paine nu scapi in veci de burta. Am zis :). Uite asa, de-al naibii ca doar Viorel si Adi conteaza ptr. tine :).
    Dar acum pe bune, e un amalgam urias de carbohidrati si grasimi ce-ai facut tu mataluta acolo.

    Thumb up 0

  2. deci vrea-i să te lauzi puțin ;) în todeauna am susținut că bărbații sunt cei mai buni bucătari, este sau nu tocmai așa?

    Thumb up 0

  3. puteai sa mai pui si-un pic de photoshop

    Thumb up 0

  4. ce farfurie comunista!

    Thumb up 0

  5. @dan: asa vorbesti tu de farfuriile made in china ?

    Thumb up 0

  6. miam,miam arhi...sa moara dusmanii da, da?

    Thumb up 0

  7. @Cristi
    Cred ca mai degraba nu scapa de burta din cauza carnii de porc decat a celorlalte.

    Thumb up 0

  8. bomba calorica!

    Thumb up 0

  9. Carnea de porc are cele mai multe grasimi (nu stiu pe unde am citit).

    Thumb up 0

  10. da porcu' unde e porcu in prima poza?!?

    Thumb up 0

  11. Mă, da' nu arata foarte bine.

    Thumb up 0

  12. #12

    Sa increstam in grinda? E prima mancare gatita de tine?

    Thumb up 0

  13. #13

    sarcasm?

    Thumb up 0

  14. Orice-ar fi tot porcu' ramane cea mai buna leguma. :D

    Thumb up 0

  15. #15

    frate eu sunt la cura cu supa de varza e prima zi,si cand vad mancarea asta imi vine sa ma urc pe pereti...nu am decat 88 kg la 1,80 si doar burta vreau sa o dau jos:-s nu mai ispti lumea

    Thumb up 0

  16. asta mi-aduce aminte de ce spuneam dupa prima tura de bucatarit: am facut - am mancat - am supravietuit. eram foarte mandru de ultima parte :)

    Thumb up 0

  17. #17

    Of...asa degeaba mai mergi la sala. Paine cartofi si taitei la masa..a merge la sala inseamna a-ti schimba mentalitatea legata de viata, mancare si stil de viata. Ma tem ca pentru tine e prea tarziu.
    Jamie Oliver de PTM = burta in colacei ;)

    Thumb up 0

  18. Bucatar esti, insurat esti, si eu ce vrei sa inteleg prin asta?:)) Presupun ca e masa de seara de mananci cantitatile acelea mici!

    Thumb up 0

  19. #19

    Supa nu arata bine deloc. Tocanita merge..

    Thumb up 0

  20. #20

    Oai, ce grasa e supa ...

    Thumb up 0

  21. Pai si... reteta ? :)
    Sau e de la plic ? :D

    Thumb up 0

  22. Arhi, deschide un restaurant. Cred ca este una dintre afacerile care inca merg in romania. Pentru ca romanului ii place sa manance bine.

    Thumb up 0

  23. #23

    Sau deschide un restaurant undeva in strainatate. Ca tot iti doresti atat sa scapi de "rromania"...

    Thumb up 0

  24. #24

    sti cu cine semeni tu:))?cu extravagantul conan doi al lui vlad musatescu:))

    Thumb up 0

  25. nenea arhi, dar matale nu tineai regim?taietei si carne de porc???!!! sa stii ca numai cu sala nu o sa reusesti prea mult. trebuie si un regim mai strict. macar in primele doua luni cat se obisnuieste corpul. :D

    Thumb up 0

  26. Arhi va abureste. Astea-s mancaruri ce le gateste pentru musafiri, de fapt el serveste doar peste. Sa-l vedeti pregatind dorada, ton, biban sau calcan, o nebunie.... Word!

    Thumb up 0

  27. cata carne ai pus in supa aia :)

    Thumb up 0

  28. omg! supa de porc??! bleah!!!!!
    dar sotia nu presteaza pt dieta ta? :D

    Thumb up 0

  29. Mai astea nu arata ca niste fiare de care trebuie sa tragi si nici farfuriile ca o sala

    Thumb up 0

  30. Pfuiii, vorbesti de funie-n casa spanzuratului, adica a mea! Pai mi-ai creat o pofta de mancare... de numa'! Paaarca la ciorbita aceea, nu i-ar strica si-un praf de piper macinat presarat de-asupra iar la tocanita aceea, un botz de mamaliguta cu un stacan de vin, si-apoi...si ceva strain! Este ca nici macar nu-s asa pretentios?

    Thumb up 0

  31. Prima chestie e comestibila? It sure doesn't look like it.

    Thumb up 0

  32. Pentru o prima incercare arata bine. Mai trebuie lucrat la impresia artistica :). Personal , as fi adaugat si un pic de patrunjel taiat marunt peste supa.

    PS. adihadean e pe .ro si nu pe .com cum ai plasat link-ul

    Thumb up 0

  33. Mergea niste verdeata prin ele, pentru aroma si gust sublim. :)

    Sau nu-ti plac "buruienile" in farfurie? Eu asa m-am obisnuit, ca asa gateste leul meu.

    Thumb up 0

  34. Bine baroane.Perfecta masa ta . Dupa aceasta masa copioasa merge un laptic si un somn pana dimineata . La final chiar si un garait de porc.

    Thumb up 0

  35. Asa Arhi, baga o poza cu tine la sala, una cu mancare sanatoasa (sper ca mancata la pranz) facuta tot de tine, spune-ne si cum ai dat zapada si apoi vino cu lovitara de gratie: Fetelor, sunt luat! :D

    Thumb up 0

  36. rattatouille mic ce eșit!:-)

    Thumb up 0

  37. #38

    yucks! arata oribil

    Thumb up 0

  38. #39

    Ce ma distreaza pizdaretu care numara carbohidratii in loc sa aprecieze o mancare gustoasa iar apoi se plange de anorexie.

    Thumb up 0

  39. Arata bine! ce sa mai zic ca acum m-am trezit si mi s-a facut o foame... geez!

    Thumb up 0

  40. Imi plac barbatii care gatesc, ca la mama acasa. Si la femei, dragostea trece prin stomac

    Thumb up 0

  41. Moni, doar daca o are destul de lunga...

    Thumb up 0