Ai mâncat mai rău decât la Ikkea?

Sunt genul de om care nu mănâncă animale decât dacă au 0, 2 sau 4 picioare. Orice tentaculă, clește sau alt accesoriu face respectivul animal totalmente nemanjabil pentru subsemnatul, din motive de scârbă și greață la stomac. Nu mănânc fructe de mare, nu suport ideea de a privi un crevete în ochi în timp ce îl mănânc, de-abia ce mă ating de scoici, etc.
Practic, în afară de pui, vită și porc, nu mănânc nimic din vreun alt animal

Așa că, în ideea că unele din cele mai scârboase lucruri din lume au devenit tartele cu rahat de la Ikkea, care a fost cea mai scârboasă mâncare pe care ați mâncat-o vreodată?
La mine au fost 2.

Prima, când am mâncat din puiul pe care îl crescusem de când ieșise din ou și m-a păcălit mama că nu e Mitică, e un alt pui, iar după ce am aflat că am mâncat din Mitică, nu m-am mai putut atinge de carne luni de zile.
A doua când am mâncat iepure, zicându-mi-se că e pui. Nu cred că am vomitat vreoddată mai tare.

A mai fost odată când mi-a fost rău de am zis că mor, dar nu am mâncat, doar am admirat-o, în restaurantul La Scoica, pe viitoarea nevastă cum mănâncă jumătăți de broască, numindu-le pui de baltă.

__________________________________________________
Dacă ți-a plăcut articolul, dă-mi o bere virtuală BERE
Loading...

168 comentarii

  1. #1

    Iepurele e foarte bun, nu inteleg de ce nu ti-a placut.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #2

      Subscriu! (sunt alt Vlad :D)

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #3

      După ce ai grijă de el toată vacanţa de iepuraşul tau favorit si răsfăţat, vine o zi in care mănânci un 'pui' mai altfel la cina. Unde e Petrică? Pai... De fapt...puiul pe care l-ai mâncat...ştii...nu era chiar pui. Uite de-aia nu mănânc nici eu iepure.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  2. #4

    0 picioare = sarpe? 🙂

    cred ca n-as putea manca caine si om. In rest, de foame ce nu face omu'?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  3. #7

    Mai, atata timp cat misca si da din coada, usturoi sa fie ca altfel eu nu-s mofturoasa!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  4. #11

    Stii ca ai stofa de vegetarian, nu? 😀

    In curand vei milita activ cu pancarde si portavoce si-ti vei tatua cuvantul "vegan" pe biceps. google pt inspiratie 😉 rock on! 😀

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #12

      sa stii ca m-am gandit la asta

      Thumb up 0 Thumb down 0

  5. #13

    Cea mai scarboasa mancare e pielea de orice fel de pasare.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #14

      daaa... asa e nici eu nu mananc Sorici sau alte asemenea epiderme :))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #15

      Plecand de la ideea ca cea mai buna pasare e porcu', huh?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  6. #16

    Carnea de miel, de curcan, anumiti pesti de apa dulce si broccoli xD. In rest, moldovenii stiu ei ce stiu.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  7. #17

    Ma, apropo de mancare, cine a mai mancat pana acum matze fripte? Da, matze (intestine, meh 🙂 nu pisici) fripte cu usturoi. Eu le-am descoperit de curand si nu mi-a venit sa cred ce am pierdut pana acum. Recomand! 🙂

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #18

      prin Ardeal se fac de mult. acasa se faceau de Paste/Rusali, dupa ce taiam mieii.
      In istanbul gasesti matze cam cum sint shaormeriile in Bucuresti. se numesc kokarec
      un demo asa dupa un gugle scurt:
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=crw0n43T5hQ#t=17s

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #19

      Mate de miel, cea mai buna mancare de Paste. E in top 5 la mine. Da ciorba de taraboasca cu prune uscate ai mancat in Ardeal? Taraboasca e stomacul de porc umplut cu orez si organe tocate si pusa la afumat. aia e grea. In rest, ce zice lumea pe-aici cu maduva, picioruse de broasca, creier, alea se mananca la desert. Totusi, cred ca e ceva ce n-as mai manca niciodata: biftec tartar.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #20

      deci ai manca toate scarboseniile de mai sus, dar carne de vita tocata si condimentata nu ai manca. bun...:))))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #21

      @paul - stomacul de porc il mincam doar sub forma de singerete. fiert cu varza, impreuna cu sarmale.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #22

      Arhi, carne cruda tocata si cu ou crud pe deasupra. Cred ca asa ceva le bagau pe gat la Guantanamo. Numai rusii pot sa manance asa ceva, aia mananca orice 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #23

      dude, eu mananc biftec tartr, deci cam stiu ce e:))))))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #24

      nkm, sunt ardeleni si ardeleni 🙂
      Arhi, esti veriga lipsa pe care o cauta cercetatorii 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #25

      cel mai bun kokorec se face in Ankara.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  8. #26

    daca tii la sanatatea si prestigiul tau, NU MAI MANCA IN VIATA TA LA SCOICA !!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #27

      De ce spui asta? Eu am mancat de fiecare data cand am fost la Ct celebra lor pizza... E ceva putred pe acolo?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  9. #28

    Savarina. Am mancat o singura data in viata mea si mi-a fost rau de la ea 2 zile. Eu de peste 22 de ani nu am mai pus gura pe asa ceva. Scarbos!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #29

      nu ai pus niciodata boticul la savarina??

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #30

      SPOILER ALERT, COMENTARIU NERECOMANDAT MINORILOR!!!!
      Acum daca esti fata si esti hetero, te inteleg. Daca esti baiat si a mirosit a peste, iar te inteleg...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #31

      te referi la ceea ce cred eu ca te referi?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #32

      :))))))))))

      Thumb up 0 Thumb down 0

  10. #33

    Mananci si cal. Ai zis-o ceva mai devreme.

    Am fost pacalit si eu de tata cu niste pui de balta, in rest m-am ferit ca dracu' de tamaie de chestii ciudatele.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #34

      mananc, dar nu e ca si cum as putea sa merg la macelarie sa imi iau 2 kile...

      Thumb up 0 Thumb down 0

  11. #35

    Iti dai seama ca la asa provocare nu pot sta deoparte. Asadar da, am gatit multe scarbosenii la viata mea pe care nu le-as fi mancat nici moarta dar pe care a trebui sa le gust , ca nu puteam sa le dau alora sa pape fara sa stiu daca e ok. Cel mai gretos lucru mancat de mine au fost niste scoici prost preparate si de la care imi scartaia nisipul intre dinti. Aaa... Si am mai mancat la un moment dat rulou de creier de porc umplut cu tagliatele in negru de sepia. Era oribil.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #36

      Anamaria, tu te pricepi la de-astea. Eu sunt pasionat de oi. Imi place sa le mananc. Carnea de miel pe gratar, cu seul ala fierbinte si mirositor, pastrama de oaie, cotletul de berbecut, 2-3 litri de vin, cele mai mari placeri. Mie nu imi place cum fac astia cotletul de berbecut la restaurant. Iese taios. Data viitoare vreau sa mi-l gatesc singur. Stii vreun secret, cum as putea sa il fac mai fraged ? Fara sa il marinez inainte. Nu vreau sa isi piarda din mirosul de oaie.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #37

      Inseamna ca n-ai probleme cu gustatul savarinelor mai... vechi, care nu si-au pierdut mirosul.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #38

      Carenea de miel mi se pare buna 1-2 zile. Dupa aia, mi se apleaca numai cand simt mirosul ala.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  12. #39

    o supa/ciorba/zama de creveti intr-un super mega de fita retaurant din Viena (a platit uzina, ca sa fie clar). Toti ceilalti infulecau de le sareau plombele,admirau finetea, gustul, etc. Eu cu inca cu coleg am luat o lingura, am scuipat in servetel si am zis pas. visam la o ceafa cu cartofi prajiti....
    alte timpenii ce nu le suport: brocoli si sparanghel

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #40

      brocolli puah! sparanghel nu am mancat niciodata

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #41

      sparanghelul e ca si cum ai mesteca o coada de matura vopsita in verde. gust 0

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #42

      si atunci de ce drak se mananca, doar pentru ca nu te otravesti cu el?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #43

      Bănuiesc că are multe vitamine, cu toate că gustul nu o arată...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #44

      si sperma are multe vitamine, asta nu inseamna ca facem o ciorba de perisoare dreasa cu mehlem...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #46

      COME ON!!!!!!!!!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #47

      din minunile internetului. te face sa privesti tarta de zahar ars cu alti ochi, nu?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #48

      cu ochiul interior...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #49

      am manincat de 2 ori, fortat de imprejurari/anturaj. in afara de decor, asa, ca luminarile pe tort nu-i vad rostul in farfurie
      In Germania muncesc romanii la sapa si cules la sparanghel mai mult ca la cartofi 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #50

      :))))))))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #51

      Sparanghelul preparat corect nu are consistenta de coada de matura (de gust nu stiu ca n-am mancat cozi de matura). Acum mai depinde si cu ce mancaruri esti obisnuit - daca mananci foarte multa carne sau mancaruri condimentate este posibil ca un sparanghel cu un pic de sare sa ti se para o chestie fara gust.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #52

      @jollyca. evident ca este o chestie de gust. poate ca tie ti-ar fi placut si ciorba aia de creveti, care, acum mi-am adus aminte, erau fierti in lapte de cocos, la fel ca si la ceilalalte 10-15 persoane ce erau cu mine la masa.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #53

      dupa ce am mancat prima data sparanghel - era "fript" pe gratar si apoi lasat sa se marineze intr-un "vinaigrette", si mergea la fix ca garnitura la friptane - a venit si vremea sa ajung la un pipi scurt.

      surpriza a venit sub forma de miros: din buda mirosea atat de rau incat m-am panicat instant, crezand ca am vreo infectie urinara.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  13. #54

    In aceeasi idee cu Mitica, eu mi-am mancat caprioara pe care am ingrijit-o o vacanta de vara. Mi s-a zis ca e miel, iar partea cea mai grava e ca a fost delicioasa... 😐 Am plans 2 zile.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  14. #55

    pot manca aproape orice fel de carne fara sa-mi fie greata sau doar ca multe feluri nu imi plac.. si ma enerveaza cand ma intreaba cineva de ce nu imi place ca e bun.. parca ar avea papilele mele gustative si stomacul meu si stie el ca e bun.. la fel de enervat sunt cand cineva vrea sa ma pacaleasca si imi zice ca e nu stiu ce fel de mancare, ca, parca daca mananc nu imi dau seama ce gust are si ce mananc.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  15. #56

    am observat ca nu ai scris de peste :)). manaci dau sau ba?
    Eu sa fiu sincer nu prea cred ca exista chestii scarboase pe care sa nu le mananc....
    Branzeturile maturate ma infioara... unele. De exemplu cea mai horror branza mi-a adus-o mama din elvetia. Nu mai stiu cum ii zice... dar era o sfera de branza invelita cu o crusta de ou crud si faina maturata cateva luni. Inauntru era ca o diaree malarica si oul ala crud n-ai idee cum poate sa puta dupa cateva luni....
    aaaa si ce iarasi mi se pare exagerat de scarbos e Tofu! de aia nu m-as putea apropia. daca e Tofu maturat cred ca pute de mori...
    In rest nu prea cred ca exista chestii nemancabile pentru mine... nu incanta carnea de oaie facuta de romani dar in strainatate sau unde sunt bucatari arabi/turci mananc intotdeauna oaie sau vita. in rest am mancat de scoici, la raci, la peste crud, carne de animale de tot felul cruda, broaste, combinatii de toate felurile orice iti trece prin minte porc cu miere, peste cu dulceata la stockholm .... nu sunt toate placute dar nu am vomitat sau chestii de-astea.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  16. #58

    Mancare pentru bebelusi (pasta din aia de cica e organica, la borcane din alea mici). Deci am luat de curiozitate o lingura din borcanul din care-i dadeam lu' fii-mea si n-am putut sa-mi scot din creier gustul ala oribil cateva zile bune (pe borcan scria vitel cu orez sau ceva de genul da era naspa rau...da rau...). Io nu-i inteleg pe astia mici cum o infuleca (in afara de faptul ca nu au termen de comparatie).

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #59

      pai esti mama denaturata de ii dai la fieta sa mance asa ceva. :)))))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #60

      subscriu :)) Nu exista nimic mai dezgustator decat mancarea pt bebelusi la borcan. Dupa operatia la stomac facuta acum 3 ani am avut o perioada in care am mancat doar mancare pasata si aia in cantitati f mici. Din lene (imi lua 10 minute sa pasez mancarea si apoi 20 de minute sa spal blender-ul) am incercat sa mananc mancare pt bebe -> ORIBIL!!!! In acel moment am inteles ce simt toti copii aceia care urla, tipa, scuipa atunci cand incerci sa le dai scarbosenia aceea.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  17. #61

    Pur și simplu vomit când o văd pe mama, bunică-mea sau unchimiu când mănâncă creier, mațe date prin usturoi sau măduvă din oase. Mi s-a făcut greață și când am scris aste-două rânduri...

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #62

      cum dracu sa mananci mațe? cum? cum?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #63

      maduva mmmm pe paine cu un pic de sare. :)~~~
      matze n`am mancat dar as incerca. why the hell not?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #64

      Nu știu nene. Dar la ei e lege când se taie porcul.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #65

      pai. le fierbi si le dai cu usturoi.
      sau, dupa ce le fierbi le tragi un pic in ulei

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #66

      " matze n`am mancat dar as incerca. why the hell not? "
      maddy, cand ai facut primul sex oral, nu s-a rugat prea mult baiatul de tine, right ? :))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #67

      Singurul mod in care am mancat mate, sunt mate de miel in ciorba de miel. Si evident cele umplute cu carne pe post de carnati, caltabosi.
      Maduva mai mancam si eu, in ultimul timp cand am incercat dupa un varf de cutit mi s-a parut prea grasa si am aruncat cu tot cu os.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #68

      @Dani Corban looool

      Thumb up 0 Thumb down 0

  18. #69

    de ce nu ti`a placut iepurele? ala de casa are carnea dulceaga, mi se pare delicios dar prefer iepurele salbatic ca am o feblete pentru vanat (caprioara, mistret, fazan, iepure, etc - urs nu am mancat...inca).
    mielul, in special ala care a baut doar lapte de la oaie e cel mai bun si lipsit de mirosul specific, abia astept sa vina Pastele sa mananc.
    imi plac fructele de mare la nebunie, pestele, rata, curcan, muschi fraged de vita (i eat baby animals...) etc deci mi`e greu sa clasific ceva ca fiind scarbos (mananc cu placere creier, ciorba de burta, fudulii, inimi).
    singurul lucru pe care nu l`am putut manca e TOFU. in rst, lasati animalele sa vina la mine!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #70

      fudulii?? aa se explica unele chestii...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #71

      bag`o pe aia ca is femeie si se explica :))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #72

      :))))))))))))))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #73

      Ursu' nu e recomandat, se pot face mai multe boli de la el, sau infectii. Nu glumesc.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  19. #74

    nu exista "nu pot manca asa ceva!"
    doar ca nu ti-a fost suficient de foame niciodata..

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #75

      crede-ma, mi-a fost suficient de foame de multe ori. astea sunt basme ce ai citit tu prin carti, daca nu poti manca, nu mananci

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #76

      Adica Bear Grills nu mananca anumite chestii constrans de imprejurari? Nu pot sa creeed...

      Thumb up 0 Thumb down 0

  20. #77

    mitica nu o sa te ierte niciodata :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  21. #78

    Ma acum... chestie scarboasa n-am mancat niciodata pentru ca nu am calatorit in tari asa exotice. Chestie normala dar preparata scarbos... am vazut dar n-am mancat (pentru ca doooh! am vazut cum era preparata).
    Asa, doar chestii care nu-mi plac - mielu, iepurele si cam atat.

    Va intereseaza unde? La Cherhanaua din Vama Veche, acea Mecca a vamaiotilor

    Thumb up 0 Thumb down 0

  22. #79

    Un vierme zemos sau larva, tin mite ca era oricum verde 🙂 De atunci nu mai pun pariuri pe care risc sa le pierd.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  23. #80

    Nu mananci scoici? Ai zis ca 0 picioare se accepta...
    La mine cea mai "exotica" mancare a fost nutria, sub diverse forme - ciorba, friptura, tocanita. E o carne excelenta.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #81

      scoica are un picior cu care se deplaseaza

      Thumb up 0 Thumb down 0

  24. #82

    Uitati-va la Bizarre Foods cu Andrew Zimmern. Mananca ala tot felul de tampenii si culmea e ca ti se face pofta cand il vezi 🙂

    Thumb up 0 Thumb down 0

  25. #83

    eu am avut niste viermi vii care se gateau cu unt la tigaie cu legume:
    http://siarchives.si.edu/sites/default/files/imagecache/body-image-350/blog-attached-images/3616214345_6e458d05a9.jpg

    ceva de genu asta, i-am pus in tigaie..si cand au inceput sa pocneasca (ca popcornu) mi-a venit rau...si i-am aruncat pe toti, si am aruncat si tigaia =))

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #84

      De ce ai cumpara asa ceva?? Daca nu ai gaini pe post de caine de paza i mean.....

      Thumb up 0 Thumb down 0

  26. #85

    Am mancat si eu pui de balta la un restaurant chinezesc in bucuresti. Nu am fost impresionat de gust. Data viitoare nu mai iau.

    Nici vanat nu am mancat niciodata

    @alunelu: si cu blana ti-ai facut caciula?

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #88

      meh, ca tata de 2 copii, din care unul inca mai presteaza la țâță, pot sa iti spun ca nu e rau la gust. adica nua re gust de nimic

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #89

      Yummy..
      Astept imbutelierea si vanzarea la scara larga sub forma de lapte, iaurt, branza, smantana, frisca etc.
      Ca tot zic militantele pt alaptare pe aici ca da' de ce lapte de vaca cand noi suntem oameni? 😀

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #90

      Laptele matern are gust dulceag si miroase vag a vanilie.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  27. #91

    am mancat melci cu ustoroi-deliciosi. fara usturoi e ca si cum ai manca un muc mare gras si lipicos 🙂

    Thumb up 0 Thumb down 0

  28. #92

    am mancat melci cu usturoi-deliciosi! fara usturoi e ca si cum ai manca un muc mare, gras si lipicios 🙂

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #93

      Melcii sunt una din delicatesele mele prefesate. Au avut la un moment dat la Lidl, si am luat toate caserolele de le-am gasit (5-6).
      Am mai mancat prin croaziera, prin Franta.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #94

      la femei, e de inteles...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #95

      Daca il tavalesti bine prin usturoi poti manca si un limbric, sau o tenie. Nu a fost meritul melcului, daca ti-a placut.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #96

      Cu usturoi, absolut orice are gust bun 😉

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #97

      usturoiul e tata lor!

      Thumb up 0 Thumb down 0

  29. #98

    nu suport ciorba/supa de chimen.
    in rest nu am treaba si/sau greturi.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  30. #100

    Ma refeream la prajitura savarina. Pentru cealalta savarina...nu comentez

    Thumb up 0 Thumb down 0

  31. #101

    Eu am probleme cu laptele gol. Nu pot sa beau lapte fara tone de neskquick si fara sa fie fierbinte fierbinte.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  32. #102

    Si eu am mancat tot felul de lighioane, sunt mare amatoare de asa ceva. Am mancat cam tot ce se putea in materie de fructe de mare. Mananc iepure de fiecare data cand gasesc in meniu, cel mai bizar a fost cand mi-am mancat iepurele de apartament. Adica l-am avut de mic pana a crscut, apoi l-am dus la tara, unde l-a mai tinut bunicul cativa ani, l-a taiat si l-a trimis congelat la Bucuresti. Am mancat si picioare de broaste, si fudulii de diserse animale, si creiere de diverse animale, cam tot ce se poate. Si rechin, si reptile (sarpe).
    Am si eu totusi o limita: ochi de bou cruzi (cica sunt o delicatesa) si viermi de orice fel cruzi, si gandaci de orice fel. Posibil ca daca ajung in China sa gust din cei prajiti pane, si crocanti.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  33. #104

    Racitura. Brrrr...

    Mazga gelatinoasa acida radioactiva cu niste oase si carne ale unui animal care a cazut in ea si s-a dezintegrat acolo.

    Nu inteleg cum si cine dracu' ghem a putut inventa asa ceva.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #105

      OMG, raciturae mancarea mea favorita, as manca la nesfarsit 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #106

      idem

      Thumb up 0 Thumb down 0

  34. #107

    Nu mananc stridii(am incercat intr-un restaurant in Amsterdam si era sa vomit), icre negre, peste, vita, capra, oaie si dintre legume sparanghel si dovlecel!
    In schimb ador porcul cu soriciul lui divin, puiul(de tara), rata, gasca, curcan, porumbei si fructe de mare.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #108

      cum pula lui Stefan cel Mare si Sfant sa nu manci vita?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #109

      Eu unul as zice altceva: cum pula calulului lui Mihai Viteazul sa nu maninci icre negre? Dovlecei, conopida, brocoli, mai inteleg... Da' icre negre?????!!!!!!!!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #110

      Foarte usor NU IMI PLACE VITA :)(singurul fel in care o mananc e sub forma de burger). Am incercat icre negre si nu mi-au placut...probabil din cauza faptul ca nu-mi place pestele.....
      Multa lume e surprinsa ca nu-mi place vita.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  35. #111

    Lapte dulce. In rest pot hali absolut orice. Ieri am halit niste coaste de berbecut la ikea de te lingi pe degete, cu tot cu cacat... 😀

    Thumb up 0 Thumb down 0

  36. #112

    Am mancat mai rau ca la Ikkea. La cacaturile alea de tarabe de pe Dealul Negru, unde legenda spune ca sunt cei mai buni mici de pe planeta. Nici cainii nu i-au mancat micii aia.

    Colegul de apartament ... e disperat dupa Ikkea. Oriunde ar avea treaba in Bucuresti, el trece prin cacatul ala de magazin sa-si mai cumpere ceva. Hot dogi, cafele sau vreo masuta dinaia neagra cu 15 lei.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  37. #113

    Am mancat aproape toate fructele de mare dar carnea mea preferata tot puiul si somonul ramane! Ceea ce n-as manca niciodata nici platit de cineva e fugu fish(Lagocephalus)! Acolo ai 50-50 sanse sa nu te mai ridici de la masa!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #114

      Si inca 50% sanse sa iti creasca un coi in frunte.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  38. #115

    Tine doar de educatie si de cat e de deschisa lumea la minte.
    De ex. musulmanii probabil considera carnea de porc cum consideram noi omizile mancate de diverse popoare. Tot ei nu concep sa manance carne de la animale asomate inainte de sacrificare.
    Nu pot sa inteleg de ce sa nu mananci iepure? E o carne foarte curata si extraordinar de gustoasa!
    Pot intelege de ce nu mananca unii pui de balta si fructe de mare: In cultura noastra in copilarie sunt adesea prezentate ca scarbosenii.
    Apoi mai exista si la noi tabu-uri culturale: mamifere carnivore, reptile etc. si cu toate astea unii consuma carne de urs.

    As incerca aproape orice peste (fara toxice, gen fugu)/fructe de mare carne de animale necarnivore.
    As spune pas hotarat la orice insecte/omizi/viermi, poate unele reptile.
    Si sunt constient ca as spune "NU" bazat doar pe aspecte educationale si culturale peste care nu pot trece

    Thumb up 0 Thumb down 0

  39. #116

    Singura mancare care nu o suport este ciorba de perisoare!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  40. #117

    Eu ador broastele,melcii,crevetii,pestele, scoicile,stridiile.. In fiecare vara mananc 2-3 saptamani doar creveti si cand ma intorc acasa , dupa primele saptamani,iar am pofta. 😀

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #118

      Roxi , tie nu iti place berea. Ai zis ca e amara. Ce ai vrea pentru un bax de Terapia ? ( Ceva simbolic. Oricum nu iti place )

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #119

      Ulei de argan si un borcan de unt de cocos :)))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #120

      Asta iti doreai si de Valentine's Day. S-au terminat deja? :))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #121

      Nu am niciodata de ajuns! Uleiul de argan il folosesc pentru par (acum e foarte lung) , cam de 2 ori pe saptamana. Jumatate de sticla se duce vineri seara cand il imbib suficient de mult cat sa se hidrateze toata noaptea. Cu cel de cocos procedez cam la fel, doar ca pe ala il folosesc mai des dupa baie, pe piele. Dintr-un borcan de 800 de grame mai am jumatate..si au trecut doar 2 saptamani. :(((
      Acum intelegi ? Femeile au nevoie de multe cosmetice si toate bune 😀

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #122

      Aha, fermecator. N-ai castigat berea, so :
      http://i.imgur.com/LRC2Z6a.gif

      Thumb up 0 Thumb down 0

  41. #123

    Hai men, ditamai neamul de nomad cuceritor și nu mănânci berbecuț?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  42. #124

    am mancat zilele atsea scoici, pentru prima data in viatza si am zis ca sunt un fel de coaie de porc, in miniatura, cu gust slab de peste :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  43. #125

    Un alt fel de mancare dezgustator l-am mancat in Italia -> conopida cu sos bechamel la cuptor , BLEAH!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  44. #126

    Dani Corban in primul rand incearca sa cumperi doar oaie proaspata ,nu congelata. Fa-i masaj carnii cu o lamaie taiata felii. Da' masaj asa ca lumea, nu gluma. Dupa care fierbe lapte si pune peste carne suficient cat sa o acopere. Lasa totul asa, acoperit cam 2 ore. Friptura va iesi atat de frageda cum n-ai mai mancat in viata ta.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #127

      Mm...sounds crazy enough to work! Merci!

      Thumb up 0 Thumb down 0

  45. #129

    Ciorba de burta sub nici un fel. La fel misunatoarele alea cu multe brate sau molustele. Creveti da....sunt singurii pe care-i mananc facuti de mine! Iar broaste Doamne fereste! numai cand mi se povestea cum trebuie sa li se smulga piciorusele mi se face parul maciuca in cap.....

    Thumb up 0 Thumb down 0

  46. #130

    Eu nu am probleme cu vietatile cu mai multe picioare. Am incercat multe si mi-au placut aproape toate.

    Cea mai urata chestiune a fost o placinta de branza servita pe semi-intuneric, dupa doua bucati marisoare abia mi-am dat seama ca are un gust bizar, cand am aprins becul am constatat ca acel gust bizar vine de la mucegaiul verde...chiar are un gust bizar.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  47. #131

    Am mancat multe vietati la viata mea, scoici, raci si alte crustacee au fost la ordinea zilei. Am mancat carne de cal dar si de strut. Singura care nu imi place este cea de berbecut sau oaie sau miel sau tot ce e din acel neam. BLEAH

    Thumb up 0 Thumb down 0

  48. #132

    am mancat cam tot ce inseamna in materie de carne, peste de Dunare; am incercat pana si rame crude, asa... de curiositate.
    Ce nu pot manca insa este conopida

    Thumb up 0 Thumb down 0

  49. #133

    Ciorba de sub burta anyone? 🙂

    Thumb up 0 Thumb down 0

  50. #134

    Da. Cabrales con gusano - Branza maturata cu viermi.Neaparat vii.
    Venita de undeva din nordul Frantei, granita cu Spania. Destul de buna ca gust daca reuseai sa treci de ideea ca mananci viermi.
    Cred ca as putea manca aproape orice. Mai putin kiviak sau balut (intrebati-l pe google daca aveti curiozitati)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #135

      mda, balut nu as manca nici eu

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #136

      fi-v-ar balutul de ras...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #137

      Cine m-a pus sa caut...
      Imi era mai bine in ignoranta. In seara asta nu mai mananc nimic.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #138

      mda...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #139

      balutul aluia de l-a inventat... sunteti cu capul oamenilor... (de aia care consuma)

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #140

      Specialitati culinare ale popoarelor lumii. Poate ca la fel ar stramba si altii din nas la sarmale, mici, sangerete sau racituri. Totul tine de context si tabu. Cele de mai sus nu se aplica islandezilor. Aia mananca orice.
      Dar de limba de vita ce spuneti?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #141

      Mda, balutul ala e de vis. Inca un semn ca "there are a lot of sick people in this world".

      Continuarea la balut e aici: http://www.cracked.com/article_14979_the-6-most-terrifying-foods-in-world.html Pofta mare !

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #142

      bine ca macar stiu ce-i balultul ala.....daca ziceam da la vreo oferta si-mi aducea asa ceva in farfurie faceam hepatita instantaneu. Sa fie de capul alora de-au inventat-o.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #143

      nordul Frantei, granita cu Spania??? atentie la geografie!!!!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #144

      @liviu: Trebuia sa fie ceva de genul granita de nord a Frantei cu Spania. De obicei nu confund stanga cu dreapta, nord cu sud dar de data asta m-am pierdut putin mai mult in detalii.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  51. #145

    Arhi, ce zici de niste lacuste?:>:> Am mancat la mexicani, bine condimentate cu boia de ardei si lamaie.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  52. #146

    la mine e important mirosul, de aceea nu voi manca niciodata ciorba de burta sau miel - bleah

    nu as manca mucenici ( ca tot vine ziua aia ) in stil Arges( ca acolo am vazut un borcan cu un lichid urat bleah

    mancaruri exotice as gusta daca mi s-ar spune dinainte ce este - nu suport "surprizele" si " pacalelile " culinare

    pui de balta am mancat o data - broaste prinse de noi, taiate, decojite si acasa facute pane - au fost bune

    Thumb up 0 Thumb down 0

  53. #147

    Creier de sepie. Voma naturala.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #148

      Trecand peste faptul ca cefalopodele n-au creier in adevaratul sens al cuvantului, cu ce ai mancat cele 15 grame, presupunand prin absurd ca vorbim de o sepie uriasa? Cu penseta?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  54. #149

    O fasole cu ciolan si PIETRE la IrishHouse Sinaia. Am crezut ca raman fara dinti :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  55. #150

    Oricum, fructele de mare nu au colesterol, e cea mai sanatoasa carne, comparabila si cu strutul.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #151

      Se vezi ce frumos arata tricoul meu alb dupa ce curat vreo 10 calamari 🙂 painted mother fucker. Mi se par super scarbosi, eu cumpar calamar doar proaspat si mi-l curat singur , il storc cu mana pe din dos pana se scurge tot smecleul.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  56. #152

    Bai deci plec in Asia peste o luna si ma pregatesc sa mananc toate ciudateniile posibile. Desi sunt pretentios la mancare cel mai mult astept sa mananc niste viermi d-aia / larve si nu glumesc. Unde pana acum nu puneam gura pe icre, vinete si alte minunatii , incercate la un moment oportun am prins drag de ele si nu ma mai satur. Consider ca totul e in your head. Daca ai un psihic puternic poti manca orice . Cica greierii aia prajiti au gust de cartofi prajiti . O sa fac poze sa-ti trimit pe mail, poate ti se face pofta .

    Thumb up 0 Thumb down 0

  57. #153

    Deci eu mananc absolut orice lighioana de la porc si peste la sepie sau aligator,de ce nu, n-am absolut nicio problema, chiar nu conteaza cate picioare au, conteaza cum sunt gatite. Sunt innebunita dupa organe, creiere, maduva, si da, am mancat si matze fripte, intr-adeva se gatesc prin Ardeal. Singura chestie pe care nu o pot manca este pielea de pui/gaina daca nu e rumenita cumtrebuie. Daca e rumenita, e super, daca nu, dau la ratze instant.
    Chestii pe care as putea sa le mananc, dar nu le mananc pt ca pur si simplu le urasc: macaroane cu branza, mamaliga, clatite, gris cu lapte si orez cu lapte. Ciudat, stiu, deci nu e ca nu le pot inghiti sau vomit de la ele sau mai stiu eu ce, dar pur si simplu nu-mi plac, le urasc profund, as alege de 100 de ori matzele fripte inainte de chestiile enumerate mai sus. 🙂 Fiu-meu e si mai tare, ar manca orice, mai putin salamul. Salamul nu il suporta deloc, nici macar mirosul. Cand era mic asa de 405 ani trebuia sa fiu tot cu ochii pe el, ar fi bagat orice in gura, de la furnici si tot soiul de gandaci pana la maciulia de mac (pe care noroc ca l-am depistat ca a bagat-o in gura si i-am scos-o rapid).
    sotul, in schimb, e ceafa de porc+cartofi kind of guy...cand mergem in concedii, ne distram de el la maxim, intotdeauna studiaza meniul, se uita la tot soiul de chestii, se hotaraste sa comande ceva specialitate locala, pana la urma cand vine chelnerul tot gratarul de porc si-l ia...:)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  58. #154

    Scarba maxima:
    1.limba de porc/vita sau ce dracu de limba se mananca
    2.creveti

    Thumb up 0 Thumb down 0

  59. #155

    Mie imi plac mult fructele de mare, gatite de mine.
    Dar nu suport urzicile si laptele fiert.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  60. #156

    Cea mai scarboasa mancare pe care am mancat-o a fost lasagna. S-a intamplat o data si n-o sa mai mananc asa ceva, nici daca ma bati ca pe hotii de cai. Un alt lucru pe care nu l-as manca niciodata si pe care nici nu l-am mancat, e lubenita murata. In general nu mananc ceva ce nu am mai mancat pana atunci, dar daca stau sa ma gandesc, mi-au trebuit vreo 15 ani ca sa ma las convins ca sa mananc melci si scoici, dupa care am realizat ca-s niste preparate extraordinare. Probabil ca daca as avea ocazia, as manca si carne de cangur, crocodil, caine, piton si chiar si de cal, in caz ca nu am mancat fara sa stiu.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #157

      Lubenita murata are acelasi gust ca gogonelele murate, nu pierzi nimic.
      Melcii sunt foarte buni fierti si mancati cu ulei de masline si lamaie

      Thumb up 0 Thumb down 0

  61. #158

    M-a forţat doamna educatoare la grădi să mănânc mazăre. Mi-a băgat cu forţa o lingură şi apoi am borât pe masă :X

    Thumb up 0 Thumb down 0

  62. #159

    Da, am mâncat mai rău decât la Ikkea.
    În armată.
    Orez cu pietriș - îi zicea "balast".

    Nu înțeleg fascinația unora cu comestibile exotice - am citit de cineva care și-a mâncat automobilu' personal - în câțiva ani, e drept.

    Altfel... cartofi prăjiți cu ochiuri și cabanoși pare atractiv...

    Thumb up 0 Thumb down 0

  63. #160

    Am mancat scoici o data. Au fost oribile: gretoase si cu o textura de cauciuc.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  64. #161

    Ciorba de dovlecei cu lapte. Punct. 🙂

    Thumb up 0 Thumb down 0

  65. #162

    cele mai ciudate chestii mancate pana acum au fost fuduli de berbec- CAHHH!
    si uger de vaca.
    Si am vazut cum doi comeseni au halit cap de oaie fiert, inclusiv ochii. Nu m-a tentat :))))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  66. #163

    mie mi-au pus odata un cap de miel in farfurie...

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #164

      mai intai se mananca ochii, apoi carnea de pe lateral, apoi creieru si apoi ce ramane in scobituri. E delicios!

      Thumb up 0 Thumb down 0

  67. #165

    Dubioas arata broastele alea.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  68. #166

    Nimic nu bate ghiveciul din armata. Nici cainii nu mancau asa ceva.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  69. #168

    Nu am mancat si n-o sa pot manca niciodata mancare de urzici. La categoria -animale-, intra carnea de caprioara, de rata si fuduliile de orice animal.
    Desi se numara printre preferate, pizza nu am mai mancat de 2 ani si mi se face scarba instantaneu, la simpla ei vedere.

    Thumb up 0 Thumb down 0