Patrizia, ești doar un bucătar

bucatareasa patrizia

Aseară m-am uitat la Masterchef, spre final, prin prisma împrejurărilor, nu că m-ar ucide nevoia de a privi genul acesta de emisiuniu.

Dom'le, în alea 15 minute cât m-am uitat, cu sinceritate vă spun că nu am văzut aroganță mai mare decât la bucătăreasa numită Patrizia, sau Patricia, care o fi numele ei. Deci femeia aici cu site de ceai în ureche mi-a trezit atâta ură, încât mi-am promis ca în viața mea să nu mai beau Santal, căruia îi face ea reclamă.

Ca să nu mai vorbim că era vizibilă din avion ura ei față de clujeanul pe care, până la urmă, l-a dat afară. Un tip foarte mișto, care simțea și el aceeași plăcere când o privea.

Păcat că nu a avut curajul să îi zică Bă bucătăreaso, vezi că nu înțeleg o iotă din ce vorbești, au uitat ăștia să dea drumul la subtitrare.

Patrizia, ești doar o amărâtă de bucătăreasă scoasă la tv. Ești femeia care face haleu în bucătărie. Ești tipa care face omlete dimineața, dacă are gripă subalternul. Ești curățătoare de cartofi, dacă e nevoie. Atât. Nu ești nevasta lui Klaus Iohannis.

Patrizia, dragostea mea poșată...

__________________________________________________
Dacă ți-a plăcut articolul, dă-mi o bere virtuală BERE
Loading...

90 comentarii

  1. macar e frumoasa..

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • OOOOH SNAP!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • @w: recunoaste, cat ai baut inainte sa scrii mesajul 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #4

      Zici ca este travestit.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • Esti gay?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • Da, maxim de... :)))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • Hateri ca niciunu n-aveţi aşa bucată acasa.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • vizy, de ce?vrei un numar de telefon?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • ...ai dreptate ! juma' de kil' de tuica si sa se faca intuneric si da e "rezolvabila"...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #10

      E frumoasa dar o strica fatza.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #11

      Mie cucoana asta îmi aduce aminte de-o emigrantă de-asta din Dolj care-a uitat chipurile românește în cei 3 ani petrecuți la Milano. Era o cunoștință a unui prieten și-am luat-o cu mașina. Nu stau să vă povestesc tot, am fost implicați într-un accident cu răsturnare de mașină. La care cucoana:
      - Oleleu muică, ce mi se gira la testa!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #12

      a-ti baga magarilor botul la shaorma ? :))) sau la piftie 😀

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #13

      n-ai cu cine. niste intelectuali

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • nu mi-am luat atatea minusuri de cand trolam pe la zoso

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #15

      zoso nici acum nu crede ca trollai, atat de bine o faceai, desi am incercat sa ii explic

      Thumb up 1 Thumb down 0

    • #16

      Ar cam trebui sa te documentezi inainte de a scrie asemenea aberatii...Ai habar cine este Patrizia? Ai habar ce preparate gateste femeie asta? Ai habar ce inseamna un "simplu bucatar"? Sa fim seriosi, Arhi! chiar atat de jalnic ai ajuns cu articolele incat sa nu mai ai altceva de scris decat despre Patrizia? Bine ar fi, cu banii pe care ti i-a adus acest articol de rahat sa te duci sa-ti iei masa la restaurantul Patriziei si sa vezi ce gateste femeia asta, apoi sa o reduci la rangul de "simplu bucatar".

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #17

      lorena, incerc sa trec peste faptul ca esti destul de prostuta si te rog sa imi scrii care sunt aberatiile. ca e aroganta? ca e bucatar? fii mai explicita. daca gateste bine, inseamna ca e presedintele tarii, nu tot bucatar?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  2. #18

    "Rasistu-le" :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  3. #19

    Cum ar zice doamna bucătăreasa - e "alucinante" atitudinea. E cea mai seacă persoana din Italia pe care am văzut-o vreo data. Insa cred ca e mai mult asa ca sa dea bine "pe sticla" sau mai bine zis asa sper.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • as fi pus ghilimelele pe bine:))

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #21

      As fi scris "vreodata" legat

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #22

      @ antinevralgic.. scuze .. am votat cu Ponta

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #23

      Am o curiozitate...Ai cunoscut atata de multe persoane din Italia , incat sa poti afirma ca Patrizia este cea mai seaca dintre ele? Bateti campii in loc sa va ocupati timpul cu ceva util. Va place sa comentati fara sa aveti habar de nimic. Ia-l pe prietenul Arhi si mergeti la restaurantul Patriziei, mancati acolo, vorbiti cu ea, apoi asezati-va fundurile pe scaun si vedeti daca degetele va mai lasa sa tastati aberatii!

      Thumb up 0 Thumb down 0

  4. #24

    "Păcat că nu a avut curajul să îi zică "
    Posibil sa nu fie vorba de lipsa de curaj, ci de vreo obligatie contractuala.(O cunostinta, fost participant mi-a spus ca atunci cand s-a dus sa dea cu batul, i s-a bagat sub nas un contract de vreo 50 pg-)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #25

      Am si eu asa un prieten. Erau foarte dezamagiti aia care l-au filmat, ca nu facea urat pentru spectacol.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • is 50, dar probabil nu zic pentru ca in realitate lucrurile stau diferit si nu esti chiar suparat maxim pe ei

      Thumb up 0 Thumb down 0

  5. #27

    Da' de ce nu dai tu pe alte posturi, gen BBC, Travel, TV Paprika etc, în loc să-ţi consumi nervii cu tanti asta?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  6. Huiduma asta femeie, ba?
    Eram la tara cand am vazut-o. Incercam sa fac focul si atunci am vazut namila. Mirosea niste clatite impreuna cu unu cu mutra de puscarias si le arunca intr-un container de gunoi.
    Si avea o mina sado-maso pe moaca... Pfff!...

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #32

      Ti s-o fi afumat creierasul in timp ce incercai sa aprinzi focul...altfel...de unde atatea aberatii?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  7. #33

    Patrizia: " ei Arhi, o dito che tu esti invidioso che tu te uiti la emisiunea lui Scarlatescu si tie ti piace Antena1 e aruncati farfiria la televizor.."

    Thumb up 0 Thumb down 0

  8. Sa mor de nu am zis si eu ieri in timpul emisiunii ca are site de ceai in urechi :))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  9. #36

    Eu am crezut ca au mers pe diversitate si au luat in juriu un travestit in locul hipsterului arogant din sezonul trecut.

    Stiu cum gatesc Hadean si barbosul dar nu pot sa nu fiu curios care sunt realizarile culinare a doamnei din imagine, poate ii justifica aroganta.

    Desi nici atunci nu cred ca poti fi atat de arogant avand in vedere care este rezultatul muncii de bucatar.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #37

      doi travestiti...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #38

      Probabil o sa imi iau ceva minusuri ptr asta, dar dintre toti 3 (6 daca ii incluzi si pe grataragii din sezoanele trecute) mi se pare cea mai "bucatareasa". Din cate stiu acum e chef la Collage, deci poti sa incerci ce gateste. Referitor la rolul de Masterchef si accentul italian semi-facatura, sunt de acord ca nu da prea bine.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  10. Buna asta cu "nu esti nevasta lui Klaus Johannis"!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  11. Aseara si-a cam dat putin in stamba. In rest nu arata aroganta. Oricum, tipa e bucatareasa care a invatat meserie multi din mastersefii de pe la restaurantele de lux din Bucuresti.
    Acum, ca sa fiu carcotas, am inteles ca si Florin Dumitrescu ar fi lucrat la unul din restaurantele ei. Poate de acolo sa fi invatat sa faca sanvisurile alea? 😀

    Thumb up 0 Thumb down 0

  12. #41

    Mai, cucoana gateste bine. Am mancat la ea acasa, adica stiti ca ea are un fel de restaurant la ea acasa, atunci cand am fost eu avea trei mese. Gateste pe loc, in cantitati mici. Era atunci pe baza de invitatie. Acum nu stiu cum mai e. Mancare buna, dar nu.m-a rascolit visceral ca sa zic asa.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #42

      Asta e aia cu reclama aia "mananci duminica_ca la bunica"? Si parea mai tanara mah....

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #43

      Cred ca da, naiba s-o pieptene. Pe mine m-a luat o prietena cu ea ca primiseco invitatie si asa am ajuns acolo.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #44

      Pai daca avea doar trei mese dupa o puneati si de un Remi??

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #45

      Blue, la partea cu "rascolit visceral" eu zic sa aflii si parerea unui bucatar. 🙂

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #46

      "Bună, dar nu m-a răscolit visceral "e sinonim cu "bună, dar nu m-am căcat pe mine"? Asta nu e neapărat un lucru rău.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #47

      buna, buna de tot:)))

      Thumb up 0 Thumb down 0

  13. #48

    Macar vorbeste romaneste mai bine ca Raducioiu...

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #49

      Si Claudiu Raducanu vorbeste mai bine ca amandoi si se specializeaza acum si in bucataria mexicana

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #50

      raw vegan

      Thumb up 0 Thumb down 0

  14. #51

    Daca vrei iti fac un rezumat cu cea a fost la Antena 1 in acelasi interval orar:
    "Asta e foa gra? 'tu-ti gatu' matii de taran" "baaa, cata sare ai pus in anshoa, 'ga-mi-ash puma in inima ta de .uist" "care ai facut ma rizoto asta? sa il manace ma-ta, curva dracului care esti tu"
    STOP.
    Hels chichan....

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #52

      Adica chiar asa au vorbit pe bune sau cum? Nu cred...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #53

      Dna din imagine dadea de pamant cu un concurent aseara ca a facut risotto in ceea ce noi numim oala cu maner (sauce pan) si nu intr-o tigaie mai lata, orice prost stie ca diametrul tigaii e direct proportional cu gustul risotto-ului.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #54

      Musiu... din experienta iti zic ca la faza asta are dreptate.... cu cat mai lata cu atat mai bine...nu vrei sa mananci risotto afumat... e mai naspa ca pilafu din armata...

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #55

      aia cu tigaia am vazut-o si eu, multi au lipsa notiuni de baza, ce sa faci.
      aia cu HK e pe bune ,asa vorbesc aia.
      Primele 3 emisiuni bucatarii adevarati de la HK nu au fost in stare sa faca un risotto in tigaie in 3 ore...tot ce iesea era uscat /ars/crud. astia de la masterchef il fac asa la oha, chiar si intr-o oala.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  15. #56

    Pentru ca Patrizia este italianca, ceea ce urmeaza sa postez este orecum on topic. Pe naiba, e total off-topic: Mele e OUT!!!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  16. Nu e nici Superman, sa disece imbucatura din furculita cu laserul din privire. Iar asta se aplica la toti cei trei veseli naparstoci. Frate, si viermi rotisati daca le-ar da aia sa guste si s-ar uita mai omeneste la ei!

    Ce pusca mea vrei sa vezi in furculita?! Moleculele de acizi omega trei?

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #59

      Nu. Dar nici nu văd rostul unor asemenea emisiuni. prea multă futere in cur ca sa zic pe scurt.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  17. #60

    Ar fi misto o parte secunda a emisiunii, cu un mega bucatar care sa guste dupa juriu si sa fie ceva de genul :
    -Patrizia, tu ai spus ca mancarea asta e proasta? E o mancare foarte buna, acum treci si curata 10 kg de cartofi ca nu esti in stare sa gusti o mancare simpla.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #61

      Bigbear,

      Este un asemenea format pe la alte "televizuini" în care un bucătar "particoler", fără ştaif, se întrece în cinci etape de concurs - pe durata unei singure ediţii a emisiunii - cu câte un mastărşef cu pedigree, individual pe fiecare etapă/ preparat, ales aleator de sala de "aplaudaci" dintr-o listă gen "domenii" de la "blondele" lui Dan Negru.

      Produsul finit provenit de la ambele "surse" este degustat în paralel de către o "comiţie" de juraţi formată din alţi cinci oameni, care sunt efectiv degustători şi care, au noţiuni despre tehnicile de preparare sau despre preparatul respectiv (bucătari şi persoane fără experienţă majoră în domeniu).

      Emisiunea este foarte alertă şi are tendinţe serioase de stress în referinţa pregătirii unui preparat de gen. Stresul este egal distribuit şi "mastărşefului" din concurs întrucât nu întotdeauna preparatul ales spre a fi realizat face parte din lista curentă de "eprerienţă exquisite" a acestuia.

      După fiecare etapă câsştigată bucătarul amator acumulează puncte, bani sau obiecte sau este eliminat. Premiul cel mai mare este de 100.000 USD per emisiune.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  18. #62

    A ajuns in Romania in 93' si are o dictie in 2014 de parca a fost tinuta in mina, trebuie sa repet de 2-3 ori in cap ca sa inteleg ce zice, cam asa suna video asta pentru mine.

    "Son siguro ke cursante canoseplicono de la cursurii, no mama mia e noo si e inchis magazin si nu pot sa me duco sa cumpar ce am gatit in sear cesta."

    https://www.youtube.com/watch?v=HhzHKBOj2Ro drept urmare, zbarceala.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  19. #63

    Astia fac emisiuni cu preparate ale caror retete contin mirodenii si alimente ce abia le gasesti pe google, in Romania ... chiar nu stiu de ce pl lui Saddam era nevoie de DOUA emisiuni de gen in prime time .

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #64

      Trece si trendul asta. Dupa care o sa vina altul in care o sa-i ridice in slavi pe alti "manageri" care au ratat sansa sa faca o scoala profesionala. Cum ar fi un "masterwelder" sau un "iadul sculerilor-matriteri".

      Thumb up 0 Thumb down 0

  20. #65

    @Arhi: esti alucinante 😀

    Thumb up 0 Thumb down 0

  21. Deci de-aia arata asa.... e italianca!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  22. #67

    Bai, Melescanu asta in continuare ne crede prosti . Adica noi nu stiam ca o sa-si dea demisia ?
    Dupa ce ne-a prostit 1 saptamana, dupa zeci de declaratii ca rezolva problema, dupa ce s-a dus la Paris si a vazut problema rezolvata/pacientul decedat , ce credea?
    Sper doar ca noi sa nu ne oprim aici, sa continuam protestul ( care pentru prima oara a prins contur si in strada, nu doar online ) si sa vada interiorul unei celule, chiar si pentru 29 de zile.
    Se poate dovedi cu usurinta premeditarea, el a declarat niste chestii, BEC le-a infirmat abia dupa ce Iohannis a iesit presedinte si au scapat de sabia de deasupra capului, la fel au iesit la iveala si declaratiile angajatilor din ambasadele din afara care acum tremura maxim cu riscul de a-si pierde un job cald si datator de imunitate. In Fasia Gaza , MAE a refuzat acordarea permisului de trecere cetatenilor romani care vroiau sa mearga in Israel sa voteze. Daca nici asta nu e obstructionare atunci.....

    Thumb up 0 Thumb down 0

  23. #68

    Mie mi-ar fi jena sa traiesc 20 ani intr-o tara si sa fiu agramat in limba respectiva, fie ea si chineza. Daramite cand limba in care te scremi sa te exprimi e din aceeasi familie cu limba materna. Rusine producatorilor. Sunt fotbalisti care dupa un an de ro vorbesc mai bine romana ca Patrizia dupa 20… Si poate stiu sa fiarba si doua oua si niste paste….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  24. Mie mi se incalzeste o casca cand ascult muzica. Ce o avea?

    http://youtu.be/3miHtjZgAFM

    Thumb up 0 Thumb down 0

  25. Oare face sanvisuri mai bune decat florin calinescu?..pardon,dumitrescu

    Thumb up 0 Thumb down 0

  26. #71

    Este un format de emisiune care nu are nicio legatura cu arta gastronomica,ei functioneaza strict dupa audienta,marii nostri bucatari nici nu s-ar apropia de mizeria asta !!!! Targetul lor este format din casnice,someri si alti cretini!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  27. Ha ha ha :))) Bravo! Nici mie nu imi place genul asta de femeie. Mai mult de atat e foarte greu de inteles iar vocea ei e iritanta!

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #73

      Cum identificam cel mai usor oameni care vor sa isi promoveze blog-ul?
      "Bravo"
      "Ha ha ha"
      "Bine zis"
      "Subscriu"
      "Ai dreptate"

      Urmat de ceva irelevant

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #74

      foarte tare, ai dreptate!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • ha ha ha!subscriu.msrp, ai dreptate

      Thumb up 0 Thumb down 0

  28. #76

    1. Eu as fute-o. Am explicat de ce la alt articol
    2. E amuzanta daca nu o iei in serios. Adevarul e ca am văzut doar 2 emisiuni, dar e amuzant cum se împleticește in italo-româna ei si cum își bate joc de concurenți.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #77

      you like being wiped!

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #78

      Wiped adică sters sau whipped adică biciuit?

      Am scris undeva ca grasele (adică alea un pic peste greutatea ideală, nu obezele) se fut mai bine pentru ca (1) au forme si curbe si (2) sunt mai puțin egoiste si cu mai putine figuri in cap, știind ma bine sa dăruie. In plus, felul retard in care vorbește romană mi se pare foarte sexy, parând genul de femeie care se fute animalic si instinctual si nu intelectual si cu rețineri.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  29. #79

    Are un restaurant in Buftea, mai exact Buciumeni, Il Casolare.
    Ma-sa gateste bestial, Patrizia le are mai putin.
    Dar ma-sa... 😀

    Thumb up 0 Thumb down 0

  30. #80

    In legatura cu chef Patrizia nush ce sa spun,e simpatica,dar cu gatitul nu stiu cat e de tare,fiica mea a mancat la restaurantul ei paste si au fost gretoase si a platit o groaza de bani,pt o portie de rahat fara gust.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  31. #85

    la faza cand toti se intreceau in lamentari cu scrisorile, tiganul nu stia sa citeasca scrisoarea lui. : ))))))

    Thumb up 0 Thumb down 0

  32. #86

    Ba, deci m-au innebunit astia cu poşarea lor in sezonul asta. Poşarele-as coaiele si pula. Cred ca creierele lor sunt poşate

    Si mai un lucru. Din sezonul 2, cred ca nu exista episod in care sa nu gateasca cineva scoicile "san jac". Parca numai scoici din-alea exista. La Masterchef-urile straine nu ii auzi zilnic cu aceleasi preparate

    Thumb up 0 Thumb down 0

  33. #87

    Cand a inceput sezonul nou de Masterchef a fost chiar amuzanta. Ceva in gen: ma, asta e pe bune? Ba chiar am ramas cu niste perle de la ea gen “nu sunt toate roze si frumoze” sau “mancarea asta nu are nici un gust, nu e nici dolce, nici salata”. Insa a trecut repede elementul de noutate, stalcelile deranjeaza si ea e enervanta in acest rol regizat. De asemenea, imi da tot timpul impresia ca ii curge machiajul. Si inca o chestie: de ce e tot timpul imbracata in negru? Per ansamblu, cred ca ai mai mult de castigat daca te-ai uita la Masterchef Junior, cu Ramsay. Fac copiii aia niste feluri de mancare care le dau clasa la toti prapaditii astia de la noi.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  34. Nu știu să existe om care s-o suporte p-asta... Nu m-am mai uitat la ediția asta Masterchef. Adi nu face față hipsterului celălalt și aerelor femeii ăsteia foarte afectate

    Thumb up 0 Thumb down 0

  35. #90

    Inainte ma mai uitam cand prindeam emisiunea acum nu ma mai uit din cauza fetei ei...nu suport nici vocea sa i-o aud,cu accentul ala italienesc contrafacut.Ce bine ca avem telecomanda:))e de-a dreptul gretoasa

    Thumb up 0 Thumb down 0