Școala românească de management este cea mai bună și asta se vede la Cargus

nadia-homoc

Citesc de aproape un an de problemele pe care le are Cargusul. La toate simplificându-se totul prin Curierii prost plătiți, suprasolicitați, șefi idioți, condiții de muncă groaznice.

Ce a făcut de fiecare dată Cargus, prin managementul său luminat? Ce face orice manager român, trecut prin școala vieții.
A băgat rahatul sub preș, a angajat alți fraieri, care au muncit câteva luni, până când li s-a luat și tot așa. Lasă, important e că salariile personalului TESA sunt mari și bune, sclavii să muncească.

În toată perioada asta, serviciul a avut de suferit, livrările au venit aiurea, clienții sunt extrem de nemulțumiți. Eu personal refuz să comand de la un magazin care afișează că livrează prin Cargus.

Cifra de afaceri a companiei a crescut cu 14% în 2015 comparativ cu anul 2014. Volumele transportate au crescut pe ambele segmente de clienţi, B2B (business to business, şi B2C (bu­siness to consumer), sus­ţi­nute de expansiunea ponderii co­merţului online. Pe acest seg­ment compania a înre­gis­trat o creştere de peste 70% a volu­melor transportate faţă de anul 2014“, a spus Nadia Homoc, di­rector comercial al Urgent Car­gus

Deci totul e bine, stați liniștiți.
Aștept cu încredere Black Friday și magazinele care vor livra cu Cargusul. Va fi o plăcere.

32 comentarii

 1. Da' parcă-n România sunt cele mai bune școli cum a dat cea de management greș?

  Thumb up 19 Thumb down 2

 2. Le-am facut o sesizare vineri si le-am zis acelasi lucru.voi retaileri online sau furnizorii care Cargus, inclusiv Emag. Inteleg ca nu se poate POS la plata ramburs in 2016 . Dar nu vreau sa le si platesc salariile curierilor. Care n-au niciodata rest 3 sau 4 lei. Unul nu a avut 6 odata.ca d-aia platesc taxa transport 15 lei. Ca sa mi se zica cu cea mai de taximetrist atirudune ca n-am boss, te-am pupat ca ma grabesc...grrrrr

  Thumb up 28 Thumb down 4

 3. #3

  Nu stiu cum e in sud insa eu n-am avut probleme in veci cu Cargus. La fel si cu Fan Courier. Dar nah depinde de la om la om. Si comand destul de des, majoritatea magazinelor online de la care comand au contract cu Cargus.

  Thumb up 13 Thumb down 17

  • Da, curierii simt omul rau si ii întârzie coletul.

   Thumb up 60 Thumb down 1

  • #5

   Poate pentru că ești "oamă"?

   Thumb up 5 Thumb down 1

  • #6

   Nu ma refeream la cetin, ma refeream la angajatii cargus. Ca doar nu ii stiu pe toti. Eu nu am avut probleme cu niciun curier nah. Ce sa-i zic, :msa ma plang de chestii inexistente?

   Thumb up 2 Thumb down 0

 4. #7

  Eu azi am fost la posta sa ridic un colet.

  Thumb up 45 Thumb down 0

  • Old school style at its finest!

   Thumb up 15 Thumb down 0

  • #9

   Comanda de black friday de anu trecut?

   Thumb up 94 Thumb down 0

  • #10

   Ba, nu radeti, merge Posta doar cand vrea dar si cand o face pai merge tata! O cunostinta a trimis prin curier, tocmai in celalat capat al tarii, a ajuns coletul dupa o saptamana.
   Posta Romana, acelasi colet, aceeasi destinatie, a doua zi era acolo.Pentru 5 lei, eu zic ca s-au miscat bine.

   Thumb up 20 Thumb down 0

  • Eu din august astept un colet de la Posta Romana. Cred ca vine postasul cu el in brate.

   Thumb up 9 Thumb down 0

 5. Cu tot respectul, dar caracterul infect al unor manageri, si/sau incompetenta, nu s-au format in "scoala romaneasca de management".

  Thumb up 7 Thumb down 4

  • #13

   Troleaza Cetin! Nici nu exista "scoala romaneasca de management"!
   Keep calm and carry on!
   B-)

   Thumb up 26 Thumb down 2

  • Doar pentru ca n-ai facut-o tu, nu inseamna ca nu exista. Daca vrei s-o dai in metafore, incearca in alta parte.

   Thumb up 1 Thumb down 20

  • Leo, chiar nu exista Scoala Romaneasca de Management, la fel cum nu exista scoala romaneasca de pilotaj. Nu avem un sistem, o filozofie, o institutie ( mai mult sau mai putin fizica ) care sa defineasca vreun aport romanesc intr-ale managementului. Ca avem facultati de "management" - clar, avem. Dar asta nu face o scoala romaneasca de management. Avem si scoli de pilotaj, avem si 2-3 piloti, dar nu avem scoala romaneasca de pilotaj. Mai demult aveam scoala de gimnastica si scoala de fotbal ( noi eram aia, mingicarii ). Nu mai avem.

   Thumb up 8 Thumb down 0

 6. #16

  Arata bine Nadia Homoc.

  Thumb up 14 Thumb down 0

  • #17

   Are cineva numarul ei de telefon?

   I have a special package for her...

   Thumb up 4 Thumb down 0

 7. De un an juma lucrez cu ei. Au probleme. Dar imi puteti spune o firma de curierat care nu are? Recent mi-au pierdut un colet si mi-au busit doua. Daca marfa este asigurata te despagubesc. Serios, imi puteti recomanda o firma de curierat serioasa?

  Thumb up 6 Thumb down 1

 8. #23

  Sunt tare curios cum au reusit unii sa faca reclamatie. Eu am stat la propriu o zi intreaga la telefon sa prind un operator si nimic. Pana la urma m-am carat eu cu pachetul la un sediu de-al lor.
  Nu mai spun ca atunci cand i-am spus curierului sa revina a doua zi mi-a spus sa refac comanda cu un telefon la ei, ca el nu am inteles nici azi de ce nu a putut nota treaba asta.
  Dar ideea ramane. Nadia Homoc arata decent :)

  Thumb up 6 Thumb down 1

  • #24

   Deh, obrazul subţire cu cheltuială se ţine...
   Cheltuiala ta, spezele tale, timpul tău, insatisfacţia, tot a ta!

   Thumb up 1 Thumb down 0

 9. #25

  Serviciile de curierat sunt ca taxiurile in Bucuresti: ieftine si proaste. Problema se poate rezolva imediat daca s-ar dubla salariile la curier, insa asta ar insemna probabil o crestere a tarifelor cu 50%. Si nu inteleg de ce nu au curaj sa incerce cresterea tarifelor. Probabil din cauza fricii generale de a nu pierde clientii. Singura speranta este Radu Octavian care a cumparat din alocatiile copiilor 2 firme de curierat. Da, din alocatiile copiilor si nu din banii datorati firmelor pe care le-a tepuit cand a bagat niste niste afaceri de succes in insolventa.

  Thumb up 5 Thumb down 0

  • #26

   Scuze, imi sufla Vanghelie. Salariile curierilor, nu salariile la curier.

   Thumb up 6 Thumb down 0

  • #27

   Nu stiu cum dracu este, dar Amazon & Co ofera transport gratuit LOCO in toate tarile in care au prezenta!
   La noi, ca sa trimiti un plic in acelasi oras, este 3 USD!

   Ceva e in neregula!

   Am cumparat din China si a venit prin DHL, cu 5 EUR/Kg!
   Din China!

   Thumb up 6 Thumb down 0

  • #28

   @Ion Bogatu: compari mere cu pere, bogatule, vrei sa-ti duca scrisoarea gratis? La livrari de marfa pretul livrarii intra in pretul marfii, nu munceste nimeni gratis.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 10. #29

  Vezi aici gresesti ca nu nuantezi: tu vorbesti de managementul pe verticala in timp ce la ASE se preda doar managementul pe orizontala. De aia nu merge ...

  Thumb up 18 Thumb down 0

  • buna asta cu managementul orizontal:)

  • #31

   sa nu fim rai si sa spunem si de managementul nu PE orizontala ci LA orizontala...oooops, just did it!

   Thumb up 0 Thumb down 1

 11. #32

  macar spune o poezie, ceva :D (plus , o parere nesolicitata : cand derulezi pagina in jos spre "adauga un comentariu" , live-ul dispare, se duce in ceruri. fa-l si pe-ala sa ramana agatat in top, cum e "newsletter" )

  Thumb up 0 Thumb down 0