8 comentarii

  1. #1

    Șef FOA strongly disapprove that. Prea asimetric, prea de la tara.

    Thumb up 7

  2. #2

    Sa nu postezi reteta asta pe un grup de bucatarie. Am postat eu ieri si parca am injurat maidanezii pe un grup de cutofili. Toate neatinsele mi-au sarit in cap.

    Thumb up 4

  3. #3

    niste carnati afumati de la borcan sa bagi intre mamaliga si branza de burduf.....in rest #tatigateste e foarte bun!

    Thumb up 1

    • #4

      de unde, mama, de la borcan, ca noi nu avem pe nimeni la tara:))

    • #5

      iei carnati afumati si ii bagi in untura pe care o faci pentru jumari din burta de porc la ceaun....ma rog eu mai fierb si burta impanata in zeama de varza cu piper si foi de dafin ...tavalita prin boia dulce si mujdei....merge si cu aia alaturi

      Thumb up 0

    • #6

      da, infarct coronarian...

    • #7

      si ficatul cat casa...stiu

      Thumb up 0

  4. Bucovina te iubesc !!!

    Thumb up 0