TImișoreana are o idee genială

10511118_803136953040581_3338697126059669157_n

Berea Timișoreana vine cu o idee absolut genială pentru a salva campionatul intern de fotbal: servitul de bere pentru fotbaliștii de pe teren. O halbă per repriză, să fie moderație și consum de alcool reponsabil. Plus, asigură și un pic de dinamism meciurilor leșinate, ba prin alergarea la budele de pe margine, de la bere cu pepene, ba prin căzutul pe teren, de la prea mult dinamism, forța Coriolis și efect Doppler.

Ideea aceasta genială le-a venit de fapt de la prima idee genială pe care au avut-o, aceea de a servi cu bere la halbă jucătorii din finala supercupei româniei, idee care ne arată cum compania militează pentru consumul moderat de alcool chiar și în rândul fotbaliștilor, pentru că se știe, berea, consumată moderat, e cea mai sănătoasă.

Într-o notă serioasă, trecem peste această mizerie tristă făcută de Timișoreana și ne uităm la un interviu pe această temă. Întrebare și răspuns:

Face parte din deal-ul de sponsorizare?
Berea este bautura cel mai frecvent asociata de consumatori cu fotbalul si este totodata bautura alaturi de care suporterii savureaza cel mai des meciurile de fotbal, atat in Romania cat si in alte tari. Asa cum spuneam, astfel de celebrari sunt deja o traditie. Intotdeauna vorbim insa despre un consum responsabil si moderat, despre o reusita sarbatorita fara excese.

Vă rog să îmi spuneți și mie, că poate sunt mai domol la cerebel, unde răspunde la această întrebare domnișoara piaristă.
Simt nevoia de a fi luminat.

În altă ordine de idei, știu, e haios că tipul care a luat atitudine se numește Dan Negru și e responsabil pentru tot gunoiul numit divertisment în trustul Intact.
Dar asta e deja altă discuție.

21 comentarii

 1. #1

  Se practica peste tot. In Germania se face baie in bere dupa castigarea unui trofeu si toata lumea e fericita. Inainte se dadea sampanie (s-a dat si la decernarea trofeului Stelei), atunci nu s-a mai sesizat Negru. Sampania e buna, berea e dracul gol.

  Sunt tare curios ce reactie ar fi avut Negru daca aveam Cupa si Supercupa pe Antena 1. Mda.

  Thumb up 0

  • #2

   Marius M.
   nu era vorba despre bere vs sampanie, ci despre faptul ca duduia nu a raspuns la o intrebare simpla.
   A facut parte actiunea cu berea din contractul de sponsorizare sau nu?

   Thumb up 0

  • #3

   patru-n pwla mea ...

   Thumb up 0

 2. #4

  Adevăru' e că la ce se întâmplă în cantonamente, sponsori ar trebui să fie ăştia de la cabinetele de dermato - venerice.

  Thumb up 0

 3. #5

  ajungem si noi in randul lumii. nemtii de la bayern toarna paulaner in ei la fiecare titlu.

  Thumb up 0

  • #6

   Cf. Contract

   Thumb up 0

  • #7

   Timisoreana tot sub contract e. Nu cred ca o face careva de placere :))

   Thumb up 0

  • #8

   e? sau nu e? aia e si intrebarea din articol, daca citesti. iar timisoreana nu raspunde

   Thumb up 0

  • #9

   Avand in vedere ca e sponsorul competitiei ...

   Thumb up 0

  • #10

   citeste cu atentie. chestia asta se numeste activare. timisoreana evita sa raspunda daca activarea asta e trecuta in contract sau nu.

   Thumb up 0

  • #11

   Im in over my head. Ce-i aia "activare"?

   Thumb up 0

 4. #12

  Radem, glumim, dar o bere merge grozav dupa un antrenent intens, fara alcool sau radler daca e sa fim carcotasi.

  Dovada nemtii; un sut pe poarta, o halba. O tii tot asa pana ajungi. Weltmeister.

  Thumb up 0

 5. #13

  Cine s-a uitat la mai mult de o repriza dintr-un meci de Liga 1 in ultimele 2 sezoane ( eu n-am rezistat ), ar sti ca mai multa energie iti produce vizionarea unei drame finlandeze . Daca ar fi dupa mine, ar putea sa bea si spirt Mona, numai sa prinda macar putina energie, pana nu ajunge Liga 1 cu media de 500 de spectatori pe sezon...

  Thumb up 0

  • #14

   ah lol drama finlandeza:)))) perkele, cum comentati? :))))

   Thumb up 0

 6. #15

  vorbind serios. dintre berile ieftine, eu mizez pe bucegi. e sub licenta heineken si e chiar excelenta, cu mult peste concurenta din categoria lor.

  Thumb up 0

 7. #18

  În Românika berea se bea cam de patru ori mai multă decât laptele.
  Este normal ca berea să dispună de un flow mai cursiv în publicitate. Cum ar fi fost să faci un product-placement de lapte, iaiurt de băut sau chefir in loc de bere? De fapt cred că în situaţia din urmă terenurile de fotbal autorizate pentru jocurile din campionat ar fi trebuit obligatoriu să fie dotate cu toalete (WC-uri sau bude)ecologice. Vă daţi seama ce concurs de oferte şi ce comisioane s-ar fi vehiculat pentru atribuirea contractului? Câtă treabă ar fi avut DNA-ul să desluşească iţele atribuirii contractului de amplasare şi întreţinere a acestor cabine? Câte contestaţii şi câte întârzieri? Câte firme noi ar fi apărut (citeşte înfiinţat) cu obiectul de activitate specific? Oare o fi existând un cod CAEN individualizat pentru acest business?
  Şi nu în ultimul rând, vă daţi seama că prin amplasarea acestor cabine terenul de fotbal ar fi completamente ocupat de dovezile civilizaţiei moderne, caracteristic umane, a secolului XXI?
  :-))

  Thumb up 0

  • #19

   Foarte bine, e de 1000 de ori mai sănătoasă decât laptele. Asta doar dacă nu e și ea făcută din porcării

   Thumb up 0

  • #20

   @va: misto e ca la un tur al fabricii de bere Timisoreana ti se arata mostre de hamei, malt, drojdie, ti se spune despre grija cu care e tratata apa si tot felul de povesti de aburit credulii . Insa nimeni nu-ti arata tonele de porumb, care e in cazul Timisoreana si a multor alte beri romanesti un ingredient de baza. Pe partea cealalta nici la un tur al cramelor de la Recas nu ti se spune nimic de cisternele de posirca sud americana care inmultesc productia viilor autohtone. Sau de legatura dintre pretul zaharului la bursa si pretul sticlei de vin :-)

   Thumb up 0

 8. #21

  "chelnari"? wtf?

  Aia pot sa bea si whisky pe teren si sa fumeze iarba ca tot e mai educativ decat emisiunea lui Negru.

  La cate mui si futeri de mame sunt pe stadion fix faptul ca aia beau bere pe teren e problema.

  Thumb up 0