Trebuia să se întâmple și asta

Specialistul muzical Mihai Morar a fost dat în judecată pentru furt de conținut. Și nu doar de un blog, ci de două, adica dailycotcodac și groparu.

Era și timpul ca cineva să facă asta, prea sunt pline emisiunile de la radio de glume bune, gândite de realizatori. Ah wait, furate de pe internet și date mai departe. Ce căcat, e pe internet, e gratis, nu?

23 comentarii

 1. Teoretic, Morar si ai lui ar trebui sa o ia pe cocoasa...practic, nu cred ca se va intampla. se vor gasi chichite de care avocatii o sa se agate...intrebarea-i alta: cat de dobitoci si nesimtiti ar putea fi morar si buzdugan? pana mea, cum sa iti asumi un top ce nu l-ai facut, stiind ca la un moment dat se va afla asta...?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • Radu » morar si buzdugan fura de ani de zile de pe bloguri. daca cauti la zoso, o sa gasesti:)))

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • Cred că era vorba de cum au furat. Şi eu mă descurcam mai bine, schimbam măcar poziţiile în top şi lăsam în ceaţă geneza lui. Plm..dacă Morar fute cum fură..trist de tot.

   Thumb up 0 Thumb down 0

  • #4

   @Viktor: ba nu-i trist, ca nu se mai reproduce.

   Thumb up 0 Thumb down 0

 2. si asta cred ca este doar varful icebergului

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. @Arhi, stiu ca fura. totusi, cat creier sa ai sau sa n-ai, daca faci asta si iti asumi ca fiind al tau. oki, furi, dar macar nu-ti asumi si prezinti ca fiind al tau ceea ce ai furat. adica, esti hot si nesimtit, dar nu prost! :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. #7

  Ar trebui sa dea in judecata si posturile de radio si TV pe care se dau in stamba.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. #8

  Te mai primesc astia la x-factor?:)).
  Ar fi bine daca ar castiga.
  S-ar crea un precedent si asa nu o sa mai fure astia fara sa precizeze sursa.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 6. E bine totusi ca cineva ii pune la punct pe acesti papagali! Poate asa mai afla si ei ca cu copirigtul asta nu-i de glumit!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 7. eu le tin pumnii :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

 8. Sper sa aiba castig de cauza. Si-o merita!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 9. #13

  Daca asta este prima oara cand sunt dati in judecata pentru furt , atunci e trist.
  Anywho , respect DC si groparu

  Thumb up 0 Thumb down 0

 10. Astept ziua in care si Nina Garcia o sa o dea in judecata pe "pretioasa" de Dana Budeanu care i-a copiat cartea din scoarta in scoarta.
  Ce mi se pare mie foarte trist este faptul ca am auzit multe texte vis-a-vis de acest gen de furt. "Asta inseamna jurnalism. Sa iei din multe parti si sa faci un tot pe care sa-l prezinti apoi. Asta nu e furt" sau, legat de nesuferita aia de Budeanu "Mi se pare normal sa-si permita sa faca asa ceva. Doar a ajuns la un nivel la care poate sa faca orice".

  Texte auzite cu urechile mele.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #15

   Ada » problema e ca spre asta ne indreptam. furtul intelectual va fi legiferat

   Thumb up 0 Thumb down 0

 11. Nu-s prea optmista, ca banuiesc cat de 'buna' va fi din nou Justitia, dar macar va fi un precedent. Si, daca se mai trezesc trasi in instanta si cu alte ocazii, cine stie, poate invata domnii in cauza sa nu mai fure de pe bloguri. Probabil se puca sa traduca de pe siturile de 'afara', ca aia chiar nu pot monitoriza fazele astea. Oricum, inseamna ca muncesc mai mult pentru emisiuni decat acum :D

  Bafta in proces.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 12. #17

  era o glumita, gen: daca iti copiezi lucrarea dupa alta e plagiat; daca o copiezi dupa alte trei e lucrare de sinteza; daca o copiezi dupa zece e lucrare originala.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  • #18

   ionut popescu » trista gluma si profund reala. nu stiu daca doar in rromania

   Thumb up 0 Thumb down 0

 13. #19

  Castiga Morar sigur. In Romania castiga mereu hotul.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 14. Ce pretentii sa ai de la unu cu glume expirate, si altul care fara youtube ar fi urmat exemplul lui diaconescu, in lipsa de inspiratie. N-am nimic cu ei, dar o revizuire e mai mult decat benefica.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 15. #21

  oare ce pierdea morar daca zicea "uite un top cu nume hazlii pe care l-am gasit pe dailycotcodac" si apoi facea emisiunea exact la fel mai departe?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 16. Cum sa nu isi atribuie el "onorurile"? Nu e mai usor sa copiezi decat sa gandesti ce discuti in emisiuni? decat sa muncesti si sa gandesti? sa cauti, sa faci...E ocupat omul cu atatea solicitari...Acum o sa aiba una in plus: procesul.Sper sa se faca dreptate ...numai ca ma indoiesc la cum se judeaca la noi. Cred ca de la asta a facut temperatura azi...

  Thumb up 0 Thumb down 0

 17. #23

  Nu cred ca se va rezolva nimic! Pe langa faptul ca procesul va dura ha-ha-ha, hotararea judecatoreasca va fi o bataie de joc. M-am gandit pret de o secunda ca "uite, dom'le, macar l-au facut de cacao de Morar", dar apoi mi-am amintit ca de-a lungul anilor cam toate blogurile bune au fost furate de catre respectivul. Asta ce dovedeste ? Ca individul are soriciul gros, ca i se rupe de toti, ca e "bazat" si nu in ultimul rand, ca e prost de da in gropi. In plus are destui ascultatori si/sau telespectatori pe care nu-i intereseaza de unde provin poantele, atata timp cat ei pot sa "se râdă". Asa ca apele se vor linisti in cateva zile, el va continua sa "imprumute" stiri si glume de la altii, ca doar si gura lui trebuie sa manance o paine. Iar procesul? Rabdare & tutun.

  Thumb up 0 Thumb down 0