Ultimele știri de pe frontul luptei PSD vs PSD

Nu, aia cu Grindeanu e omul serviciilor deja s-a dat. Alta.
UDMR a cerut recunoașterea unei forme de autnomie pe criterii etnice pentru a susține moțiunea de cenzură antiPSD a PSD-ului.

Nu-i așa că sună frumos? Sunt convins că Dragnea ar accepta fără să clipească, problema e că fix votanții lui sunt aceiași idioți cu nu ne vindem țara, ungurii ne vor ardealul, la budapestă, băieți.

Din această dilemă, nu puteți ieși.

22 comentarii

 1. #1

  <insert ras homeric here>

  Thumb up 7 Thumb down 15

 2. Noi ardelenii sintem sau nu de alta etnie cu voi, mitici? Numa-ntreb...

  Thumb up 20 Thumb down 9

  • ii

   Thumb up 10 Thumb down 4

  • #4

   inainte de aparitia ardelenilor pe aceste meleaguri nu exista conceptul de etnie. apoi au inceput sa ramana fara cai si de oftica au inceput cu mizeria asta cu etnia.

   Thumb up 5 Thumb down 2

 3. #5

  Saaaaauuuuuu.... N-au stiut cum sa-i spuna ca nu se baga, si, stiind in principiu ca Dragnea nu poate spune da, oricat si-ar dori puterea, au bagat-o pe asta.

  Thumb up 1 Thumb down 2

 4. #6

  Prost e al de da nu al de cere. Si prosti se gasesc destui. N-au gandit-o rau udemereii, da e asa de porc ca nici macar penalii astia nu or sa accepte.
  Prin urmare motiunea pica.
  In alta ordine de idei, sa puna careva capacul ca prea a inceput sa puta.

  Thumb up 6 Thumb down 2

 5. Eu zic ca daca tot isi doreste cu ardoare udmr-ul Ardealul,sa ii ajutam pe fratii nostrii ungurii, prin a le face o mica bucurie si sa realipim mica provincie hungureasca taman de centenar-ul Marii Uniri, asa de proba sa vedem cum s-ar vedea e harta... dar nu ca la 1919... :))) ... ci mai mult nitel, zic, nu dau cu parul :D ...

  Thumb up 5 Thumb down 45

  • #8

   Acum, lasand la o parte dragostea pe care o purtam noi lui Tim, ceva, ceva dreptate are... In sensul in care in perioada 1914 - 1916, dornice sa vada Romania in razboi de partea lor, Franta si Rusia mersesera pina acolo incat sa promita verbal insa, granita Romaniei pe Tisa. Nici prea multa dreptate nu are, pentru ca in secret, intelegerea Frantei si Rusiei era sa nu recunoasca nimic din ce fusese promis verbal Romaniei.

   Thumb up 8 Thumb down 1

  • Genghis Han (bunicul lui Kublai), nu ma, dupa ce s-a terminat ww1, Romanaia a ocupat Ungaria la modul total... a fost provocata de noul partid bolsevic atunci la putere si armata le-a luat jucaria. La insistentele Frantei, politice si diplomatice romanii s-au retras dupa cam 5 sa u6 lun ide ocupatie romaneasca in hungaria... e fapt, nu vorbe, putin stiu lucrurile astea...

   Thumb up 3 Thumb down 7

 6. #10

  Nu e nici o dilema, Dragnea nu își permite să aibă ungurii împotriva lui așa că o să le ofere orice azi și apoi o să denunțe manipularea de presă o săptămână și apoi o să explice că Grindeanu a luat decizia autonomiei și gata. Când ai antenele in buzunar totul e posibil.

  Thumb up 21 Thumb down 1

 7. #11

  Mă așteptam la un râs homeric.

  Thumb up 0 Thumb down 2

 8. #12

  cred ca daca se inclina balanta in partea cealalta si Grindeanu o sa aiba sorti de izbanda, ii vor cere si lui acelasi lucru ca sa-l sustina :)

  Thumb up 2 Thumb down 1

 9. #13

  A mai cerut udmr-isti si aia cu respingerea fameliei traditionaliste, adica sa se admita casatoria pe baza de romani fwututi in kur de unguri, cat si aceea cand romanca da doar limbi la pasaretul panonian!
  Livache a fost de acordeon, si cu asta am mai rezolvat o problema stringenta a romanicii! Suntem la nivel de Hollandia, bai ce tare e si o motiune de cenzura!

  Thumb up 5 Thumb down 1

 10. #14

  61% dintre romani nu dau doi bani pe acest lucru si nici pe altele care paradesc tara.

  Eu tot astept caderea guvernului ca sa se deprecieze leul si sa mai schimb niste euro in lei:))

  Thumb up 8 Thumb down 5

  • #15

   chiar toti vor sa isi faca concediul in tarA?

   Thumb up 1 Thumb down 0

 11. #16

  Asta nu-i o problemă. Alde Dragnea se chişă vânjos pe votanţii lui, fără consecinţe la următorul vot. Memoria votanţilor PSD ţine cât litra de răchiu într-un bar de moldoveni.

  Thumb up 18 Thumb down 3

 12. #18

  @Cetin - off: la mobil nu mai apare "fast scroll up" cu deștu'n sus și reclama e ...cât china spre dreaaaaaaapta.
  O zi bună ☺

  Thumb up 5 Thumb down 2

 13. #19

  cred ca in udmr se aude ecoul de la cate palme isi dau aia ca sa isi revina din socul unei asemenea sanse de santaj.

  Thumb up 4 Thumb down 1

 14. #20

  PSD va lua 40 % indiferent ce vor face . Hipserii nu voteaza iar pe restul nu ii intereseaza . La alegeri se da vina pe greaua mostenire si cazul e rezolvat .

  Thumb up 9 Thumb down 0

  • #22

   Bă, și ziua de naștere vor să mi-o ia?

   Thumb up 0 Thumb down 0