10 000

articole

În octombrie 2008, după 1 an jumătate de arhiblog, atingeam frumoasa cifră de 2000 de articole scrise și mă lăudam cu ea. După 7 ani, în 2015, am observat, întâmplător, că am ajuns la 10 000 de articole scrise doar pe acest site.

Well, acum sunt oarecum puțin mai matur. Nu mă mai laud cu cifrele respective. Doar eram puțin melancolic, privind în urmă, la trecerea anilor peste mine și scrisul meu, la evoluția, sau involuția mea în timp, la prietenii câștigați și pierduți, la oamenii care au trăit și au murit pe lângă mine.

10 000.
E mult.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  Felicitari!

  0

  0

 2. #2

  Felicitari ! Este interesant sa te uiti pe blogurile vechi, la primele articole, prin anii 2006 – 2007, si sa vezi prin comentarii oameni care acum au ajuns sa zicem cunoscuti in domeniu, sau diversi ce acum se forteaza sa adopte un limbaj super serios, cum foloseau limbaj si prescurtari de mess si vorbeau precum niste pokemoni, te face sa te gandesti cat de repede au trecut anii :)) .

  0

  0

 3. #3

  frumos, ai crescut mare!

  0

  0

 4. Fa si tu un top cu cele mai bune, rele, etc articole.

  0

  0

  • Cum categorizezi articolele rele?

   Dupa pacatosul sex oral facut in căsnicie?

   0

   0

  • nicolae, de ce ma intrebi pe mine? Io as fi curios sa vad topul lui Arhi, facut de el.

   0

   0

 5. E de laudat, mai ales ca le-ai scris mai lungi decat cele ale lui zOso. La mai mare!

  0

  0

 6. #9

  La 3005 comentarii pe acest site nu stiu ce as putea sa mai spun. Poate doar ca nu regret nicio secunda petrecuta cu voi si astept revederea de 20 de ani. :)

  0

  0

 7. #10

  la 10.000 de articole, poate te induri si le oferi cititoarelor acestui blog un calendar cu forme masculine.

  ca am vazut la duck face-uri, camel toe-uri si nip slip-uri cat sa imi ajunga pentru o viata…

  0

  0

  • Aprob :) Calendar cu barbati vrem! Pe coperta sa fie Arhi!

   0

   0

  • #12

   Minus, minus, minus, miiiiiiinus! Macar treceti-l la bibliografie!

   0

   0

 8. #13

  Felicitari! La cat mai multe inainte!

  0

  0

 9. #14

  Slab rau de tot. Axeaza-te pe calitate, nu pe cantitate. Invata de la Sabrina, ea chiar are blog plin de calitate. =))))

  0

  0

 10. #15

  ai comentariile inchise la articolele vechi. vroiam sa-ti dau niste sugestii la asta

  0

  0

 11. #16

  In curand o sa apari in subiectele de la BAC :)

  Sa ajungi cu bine la 20k.

  0

  0

 12. Bravo! Felicitări! :)

  0

  0

 13. #18

  Felicitari! Trebuie udat evenimentul! :)
  Unde bem? :)

  0

  0

 14. Felicitari ! Sper ca ai pregatit halbele pentru cei care au peste 1000 de comentarii pe acest blog :)
  Asteptam si al 500.000-lea comentariu!
  Curios ca la laude nu se inghesuie nimeni, doar cateva comentarii, dar sa ne fii adus capra vecinului, ia sa vezi cum sarea toata lumea :)

  0

  0

Citește și...

Știți care e adevărata problemă a generației actuale? Nu că profesorii de religie își violează elevele. Nu că Shreyl Sandberg de la facebook a transformat sfârcurile feminine în cea mai îngrozitoare infracțiune de pe internet, mizerie care s-a propagat peste tot, practic poți publica orice pe internet, cât timp nu sunt sfârcuri de […]

Trebuie să fiți foarte atenți unde vă trimiteți banii. Circulă zilele acestea o fraudă pe facebook cu nuștiuce întâlnire în Piața Victoriei pe 10 August, iar băiatul care a făcut pagina, bănuiesc că un anume Prună-Vlad Ionuț, cere donații pentru, țineți-vă bine: Deci da, donați ca să ne țină la curent cu acțiunile […]

O mizerie de poze identice, unde fiecare se înghesuie să copie pe fiecare, în speranța de a deveni celebru și de a nu mai munci nimic. Mi-am șters contul de ceva vreme și nu simt nevoia de a face ceva în privința asta. Când primesc linkuri care duc către instagram, nu dau click […]

Iar mâine dimineață, cu cățel, purcel și prieteni, suntem direct pe baltă. De abia aștept, vă jur, a tre cut un an… Ce voiam să vă întreb, în afară de chestia aia cu spinningul, care nu e de mine, nu mă văd biciuind apa, cum se pescuiește în dunăre? Întreb foarte serios, mai […]