10 000

articole

În octombrie 2008, după 1 an jumătate de arhiblog, atingeam frumoasa cifră de 2000 de articole scrise și mă lăudam cu ea. După 7 ani, în 2015, am observat, întâmplător, că am ajuns la 10 000 de articole scrise doar pe acest site.

Well, acum sunt oarecum puțin mai matur. Nu mă mai laud cu cifrele respective. Doar eram puțin melancolic, privind în urmă, la trecerea anilor peste mine și scrisul meu, la evoluția, sau involuția mea în timp, la prietenii câștigați și pierduți, la oamenii care au trăit și au murit pe lângă mine.

10 000.
E mult.

20 comentarii

 1. #1

  Felicitari!

  0

 2. #2

  Felicitari ! Este interesant sa te uiti pe blogurile vechi, la primele articole, prin anii 2006 – 2007, si sa vezi prin comentarii oameni care acum au ajuns sa zicem cunoscuti in domeniu, sau diversi ce acum se forteaza sa adopte un limbaj super serios, cum foloseau limbaj si prescurtari de mess si vorbeau precum niste pokemoni, te face sa te gandesti cat de repede au trecut anii :)) .

  0

 3. #3

  frumos, ai crescut mare!

  0

 4. Fa si tu un top cu cele mai bune, rele, etc articole.

  0

  • Cum categorizezi articolele rele?

   Dupa pacatosul sex oral facut in căsnicie?

   0

  • nicolae, de ce ma intrebi pe mine? Io as fi curios sa vad topul lui Arhi, facut de el.

   0

 5. E de laudat, mai ales ca le-ai scris mai lungi decat cele ale lui zOso. La mai mare!

  0

 6. #9

  La 3005 comentarii pe acest site nu stiu ce as putea sa mai spun. Poate doar ca nu regret nicio secunda petrecuta cu voi si astept revederea de 20 de ani. :)

  0

 7. #10

  la 10.000 de articole, poate te induri si le oferi cititoarelor acestui blog un calendar cu forme masculine.

  ca am vazut la duck face-uri, camel toe-uri si nip slip-uri cat sa imi ajunga pentru o viata…

  0

  • Aprob :) Calendar cu barbati vrem! Pe coperta sa fie Arhi!

   0

  • #12

   Minus, minus, minus, miiiiiiinus! Macar treceti-l la bibliografie!

   0

 8. #13

  Felicitari! La cat mai multe inainte!

  0

 9. #14

  Slab rau de tot. Axeaza-te pe calitate, nu pe cantitate. Invata de la Sabrina, ea chiar are blog plin de calitate. =))))

  0

 10. #15

  ai comentariile inchise la articolele vechi. vroiam sa-ti dau niste sugestii la asta

  0

 11. #16

  In curand o sa apari in subiectele de la BAC :)

  Sa ajungi cu bine la 20k.

  0

 12. Bravo! Felicitări! :)

  0

 13. #18

  Felicitari! Trebuie udat evenimentul! :)
  Unde bem? :)

  0

 14. Felicitari ! Sper ca ai pregatit halbele pentru cei care au peste 1000 de comentarii pe acest blog :)
  Asteptam si al 500.000-lea comentariu!
  Curios ca la laude nu se inghesuie nimeni, doar cateva comentarii, dar sa ne fii adus capra vecinului, ia sa vezi cum sarea toata lumea :)

  0

Citește și...

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]