10 biciclete roşii pentru bloggeri

A început cea de-a treia ediţie a campaniei „Bicicleta Roşie”,  şi Coca Cola oferă iar 10 biciclete bloggerilor doritori (pe lângă cele 300 pe care le dă prin tragere la sorţi pe site)

Până mâine la ora prânzului trebuie să scrieţi un articol în care să răspundeţi la această întrebare: Unde v-aţi da prima oară cu bicicleta roşie?

Ca să fiţi luaţi în calcul la jurizare, însă, trebuie în total să raspundeţi la cel puţin două dintre cele cinci sarcini care au fost anunţate zilele trecute şi prin widgetul de la mine de pe blog. (zoso.ro, piticu.ro, visurat.ro, cabral.ro)

Noi vom alege mâine 10 câştigători dintre cei care îşi doresc cel mai tare o bicicletă roşie şi care au indeplinit cu simţ de responsabilitate sarcinile zilnice! Dar trebuie să fiţi sâmbătă seara în Bucureşti, să participaţi la turul organizat în Parcul Izvor ca să vă luaţi în primire bicicleta!

Dacă n-aveţi blog, succes la tragerea la sorţi de pe site!

32 comentarii

 1. O intrebare: nu stiam daca trebuie sarcina trebuie scrisa pe blog, iar eu am postat un comentariu cu privire la cele 10 porunci ale biciclistului, la http://www.visurat.ro. Asta inseamna ca sunt inscrisa in concurs?
  Nu am vazut niciunde daca trebuie scris ceva neaparat pe blog sau se poate comenta si la postarea de pe blogul unde este anuntata sarcina zilnica.

  0

 2. P.S. Daca este necesar, voi scris si un articol pe blogul meu si postez link-ul pe http://www.visurat.ro, cu mentiunea ca am postat si un comentariu, anterior, referitor la aceeasi sarcina zilnica.

  0

 3. Am scris ceva pentru concurs. La tine nu merge trackback-ul? Sa las link in comment catre post?

  0

  • #4

   Cosmin » lasa link, nu stiu daca merge trackback sau nu

   0

 4. Am postat si pe blogul lui visurat link-ul, iar acum postez la tine, pt. sarcina zilei afisata aici :)
  http://onitzza.wordpress.com/2011/07/12/a-doua-sarcina-pt-concurs/

  0

 5. Multumesc frumos :) Mult succes si celorlalti participanti ;)

  0

 6. #11

  eu m-aș plimba cu bicicleta roșie pe malul unui rîu – oricare rîu – plin cu PET-uri din cauză ca susnumita marcă refuză de 15 ani sa participe la programul de recuperare a deșeurilor. e mai ieftin să le strîngă copiii

  0

 7. #12

  dacă tot sînt la moderare dă cancel la comentariul anterior. e prea cald să-mi asum responsabilitatea. mulțumesc

  0

 8. #13

  Păi, răspunsul e scurt: în parcul Izvor :)

  0

 9. http://www.umograf.com/2011/07/unde-m-as-da-prima-oara-cu-bicicleta.html

  em 3 din 5,sper sa fie Ok:)…ok insemnand pentru mine bicicletarosie:P

  0

 10. #16

  As pleca cu ea din tara, catre un popor mai civilizat si cu mai mult respect fata de biciclisti.

  0

 11. #19

  As duce-o frumos pe un drum de padure, catre locul in care fac bunicii mei fac vin in fiecare toamna, la 25km de orasul de bastina. As pleca dimineata devreme in vederea obtinerii unei siluete de invidiat, cu speranta ca nevasta care vine din spate cu masina sa-si faca mila pe traseu, si sa-mi arunce din mers o sticla de apa rece gheata.

  0

 12. #22

  Pentru că oricum n-am cum să ajung sâmbătă în Parcul Izvor nu-mi mai bat capul cu toate sarcinile, însă e pentru prima dată când mi-aş fi dorit cu adevărat ceva într-un concurs pe bloguri.
  O bicicletă roşie …. cu un coş cu flori de câmp şi eu cu o eşarfă şi ochelari de soare, pe nişte străduţe liniştite. Şi copilul după mine, pe bicicleta lui, ţanţoş şi vesel.
  Hm!

  0

 13. Trece-ma si pe mine pe lista. Come to me, Red Cola :D http://lapoarta.blogspot.com/2011/07/unde-as-plimba-o-red-cola.html

  0

 14. #26

  Danyzus : este a 5 a de fapt :)

  0

 15. @Cristian: E a 3-a la care participi eu :-)

  0

 16. cand aflam castigatorii?

  0

 17. cand aflam castigatorii ?

  0

 18. poate se mai face ceva de genu si anul acesta

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]