13 ani de PC Garage, 13 ani de poveste

Mai țineți minte cartea Acum 9 ani? Cartea aia pe care unii dintre voi încă o așteaptă :mrgreen: ?
Iată, tocmai ați primit un mare wake up call, au trecut 4 ani de atunci i PC Garage sărbătorește 13 ani. Între 8, 9 și 10, trei zile de poveste.

De data asta nu ma scoatem carte, încă, dar PC Garage, are pentru voi, o promoție faină. 1001 SSD-uri ADATA  Ultimate de 120 GB, oferite gratuit la orice comandă de minim 2000 de lei.  Spre exemplu, dacă optezi pentru un sistem Corvus şi un bundle GXT 383 Dion 7.1 + Far Cry 5 vei primi cadou un SSD ADATA 120GB, ce se potriveşte perfect în configuraţia sistemului.

Dacă îți lipsea un mousepad textil, format XL, PC Garage a pregătit un total de 1.001 bucați, ce vor fi oferite clienţilor cu comenzi cuprinse între 500 – 2.000 lei. Astfel, la orice achiziţie ce se regăseşte în acest interval, primeşti cadou un mouse pad textil, cu bază cauciucată – Trust GXT 756 XL.

Cu cea mai mare sinceritate, mă bucur, în fiecare an, alături de ei. Și prin carte, dar și prin relația specială pe care am putut să o am cu oamenii de acolo, care sunt extrem, extrem de minunați și cu care mă înțeleg incredibil, mă bucur sincer că putem fi alături unii de ceilalți, în aproximativ aceeași formație. Noi îmbătrânim, magazinul se pregătește de majorat, lucruri de astea.

La mulți ani, măi băieți și fete. Sunteți niște deosebiți și mă bucur că ne cunoaștem.

10 comentarii

 1. #1

  Da cartea cu pompieru’? Cartea cu pompieru’, da da? Se mai aude ceva de ea?

  0

 2. #7

  Cartea aia,nouă ani o să fie pe post de mousepad.După aia o citesc.Si după încă nouă ani o să comentez despre ea.Asa ca vezi cu ce coperti iese,să am aiming bun.Asa că ai grijă să nu stai in curent,vreo 18 ani asa.

  0

 3. #8

  astia nu-s cu un picior in groapa? nu de alta,da vad cum se restrange nr de produse disponibile la ei. si culmea, pe emag sunt.

  0

 4. #10

  Încă am cartea aceea, problema e ca m-am mutat de vreo 4 ori și nu mai știu pe unde am ascuns-o, o sa o caut.
  O păstrez sa o fac cadou soției la vreo 25 ani de la căsătorie și eventual sa o arat fiului/fiicei care încă nu a apărut in familia noastră.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Doar mie mi se pare că mobile.de a ajuns un fel de autovit? Prețurile săltate, stai și te uiți, de exemplu, eu, mașini de 6000. Beton, există. Bifezi recuperare tva, gata, nu mai există. Taxiuri cât cuprinde, valuri valuri de Smarturi și cam atât. Vorbim turkce, araba, rusa si romana. FML.

Am primit știrea asta pe mail și, după ce am ieșit scârbit din campania electorală mizerabilă din ultima lună, chiar nu mă pot abține. Mailul se termină cu ceva de genul „vă rugăm păstrați anonimitatea”. Îi ador pe delatorii ăștia justițiari care vor să facă justiție, dar pe expunerea altora. Scrie tu, Cetine, […]