13 ani de PC Garage, 13 ani de poveste

Mai țineți minte cartea Acum 9 ani? Cartea aia pe care unii dintre voi încă o așteaptă :mrgreen: ?
Iată, tocmai ați primit un mare wake up call, au trecut 4 ani de atunci i PC Garage sărbătorește 13 ani. Între 8, 9 și 10, trei zile de poveste.

De data asta nu ma scoatem carte, încă, dar PC Garage, are pentru voi, o promoție faină. 1001 SSD-uri ADATA  Ultimate de 120 GB, oferite gratuit la orice comandă de minim 2000 de lei.  Spre exemplu, dacă optezi pentru un sistem Corvus şi un bundle GXT 383 Dion 7.1 + Far Cry 5 vei primi cadou un SSD ADATA 120GB, ce se potriveşte perfect în configuraţia sistemului.

Dacă îți lipsea un mousepad textil, format XL, PC Garage a pregătit un total de 1.001 bucați, ce vor fi oferite clienţilor cu comenzi cuprinse între 500 – 2.000 lei. Astfel, la orice achiziţie ce se regăseşte în acest interval, primeşti cadou un mouse pad textil, cu bază cauciucată – Trust GXT 756 XL.

Cu cea mai mare sinceritate, mă bucur, în fiecare an, alături de ei. Și prin carte, dar și prin relația specială pe care am putut să o am cu oamenii de acolo, care sunt extrem, extrem de minunați și cu care mă înțeleg incredibil, mă bucur sincer că putem fi alături unii de ceilalți, în aproximativ aceeași formație. Noi îmbătrânim, magazinul se pregătește de majorat, lucruri de astea.

La mulți ani, măi băieți și fete. Sunteți niște deosebiți și mă bucur că ne cunoaștem.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Da cartea cu pompieru’? Cartea cu pompieru’, da da? Se mai aude ceva de ea?

  0

  0

 2. #7

  Cartea aia,nouă ani o să fie pe post de mousepad.După aia o citesc.Si după încă nouă ani o să comentez despre ea.Asa ca vezi cu ce coperti iese,să am aiming bun.Asa că ai grijă să nu stai in curent,vreo 18 ani asa.

  0

  0

 3. #8

  astia nu-s cu un picior in groapa? nu de alta,da vad cum se restrange nr de produse disponibile la ei. si culmea, pe emag sunt.

  0

  0

 4. #10

  Încă am cartea aceea, problema e ca m-am mutat de vreo 4 ori și nu mai știu pe unde am ascuns-o, o sa o caut.
  O păstrez sa o fac cadou soției la vreo 25 ani de la căsătorie și eventual sa o arat fiului/fiicei care încă nu a apărut in familia noastră.

  0

  0

Citește și...

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]