13 ani de PC Garage, 13 ani de poveste

Mai țineți minte cartea Acum 9 ani? Cartea aia pe care unii dintre voi încă o așteaptă :mrgreen: ?
Iată, tocmai ați primit un mare wake up call, au trecut 4 ani de atunci i PC Garage sărbătorește 13 ani. Între 8, 9 și 10, trei zile de poveste.

De data asta nu ma scoatem carte, încă, dar PC Garage, are pentru voi, o promoție faină. 1001 SSD-uri ADATA  Ultimate de 120 GB, oferite gratuit la orice comandă de minim 2000 de lei.  Spre exemplu, dacă optezi pentru un sistem Corvus şi un bundle GXT 383 Dion 7.1 + Far Cry 5 vei primi cadou un SSD ADATA 120GB, ce se potriveşte perfect în configuraţia sistemului.

Dacă îți lipsea un mousepad textil, format XL, PC Garage a pregătit un total de 1.001 bucați, ce vor fi oferite clienţilor cu comenzi cuprinse între 500 – 2.000 lei. Astfel, la orice achiziţie ce se regăseşte în acest interval, primeşti cadou un mouse pad textil, cu bază cauciucată – Trust GXT 756 XL.

Cu cea mai mare sinceritate, mă bucur, în fiecare an, alături de ei. Și prin carte, dar și prin relația specială pe care am putut să o am cu oamenii de acolo, care sunt extrem, extrem de minunați și cu care mă înțeleg incredibil, mă bucur sincer că putem fi alături unii de ceilalți, în aproximativ aceeași formație. Noi îmbătrânim, magazinul se pregătește de majorat, lucruri de astea.

La mulți ani, măi băieți și fete. Sunteți niște deosebiți și mă bucur că ne cunoaștem.

10 comentarii

 1. #1

  Da cartea cu pompieru’? Cartea cu pompieru’, da da? Se mai aude ceva de ea?

  0

 2. #7

  Cartea aia,nouă ani o să fie pe post de mousepad.După aia o citesc.Si după încă nouă ani o să comentez despre ea.Asa ca vezi cu ce coperti iese,să am aiming bun.Asa că ai grijă să nu stai in curent,vreo 18 ani asa.

  0

 3. #8

  astia nu-s cu un picior in groapa? nu de alta,da vad cum se restrange nr de produse disponibile la ei. si culmea, pe emag sunt.

  0

 4. #10

  Încă am cartea aceea, problema e ca m-am mutat de vreo 4 ori și nu mai știu pe unde am ascuns-o, o sa o caut.
  O păstrez sa o fac cadou soției la vreo 25 ani de la căsătorie și eventual sa o arat fiului/fiicei care încă nu a apărut in familia noastră.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]