1337 dirty talk

Se da urmatorul post:

Method, a doua guilda care o face pe Lady Vashj

Pe scurt, Method de pe realm-ul Sylvanas a fost a doua guilda dupa Nihilium de pe realmurile europene care a facut-o pe Lady Vashj, chiar in saptamana in care a iesit patchul cu noul content. De remarcat ca instanta se face in cateva zile si cel mult o data pe reset.

Toate bune si frumoase, o fac ei pe Vashj, dar chiar cand moare ea, moare si ultimul membru din raid. Si nimeni cu Soulstone. Nici nu apucase nimeni sa dea loot, iar la corpserun deja erau spawned mobii trash din urma.

Oamenii vrand totusi sa-si ia loot-ul, apeleaza la un Game Master sa-i ajute. Proasta alegere (a GM-ului). Iata si de ce:

Method: We just downed Vashj and cannot get our loot.
GM: Does this happen often?

Nu pot sa il intreb pe proprietarul blogului ce inseamna, ca nu are comentariile la liber. Dar mor de curiozitate.
CE INSEAMNA PASAREASCA ASTA FRATE SI DE UNDE VINE??

22 comentarii

 1. Dar este foarte clar!!!!

  Nu-mi dau seama ce n-ai inteles.

  p.s. proprietarul blogului o fi Nea Cornel Dinu ;-)

  0

 2. E vorba probabil de un MMORPG (http://en.wikipedia.org/wiki/MMORPG). Acolo, oameni care nu au ce face, care au foarte mult timp liber si cateodata si bani (ca unele sunt pe sistem abonament lunar pe euroi :) isi petrec timpul kilarind alti luzeri cu timp si bani. Cateodata ei isi dau intalniri virtuale si se asociaza in ghilde cu scopul de a prada in masa, a ucide si a fura artefactele pe care le purtau proaspetele cadavre (acesta este loot-ul, prada). Ei, ce s-a intamplat aici e ca au vrut sa faca pe nu stiu cine pe aceasta doamna Vashj, au facut-o, dar cand au kilarit-o au murit si toti tovarasii ei, recte prada canci (pentru ca aceste cadavre reinviasera (sau cam asa ceva: to respawn). Au vrut ei totusi sa nu ramana cu buzica umflata si au apelat la un guru care le-a dat-o cam de sus… Pe scurt cam asta ar fi! :)

  0

 3. Limba lui e o comoara… apreciata doar de el :)

  0

 4. e pe baza de warcraft, adica noul counterstrike, de-l joaca toti copilasii fara ocupatie. da e amuzant ca toata chestia aia de sus vrea sa sune a romana… :D uite, adevaratul concept de romgleza, sau mai bine zis romcraftiana..

  0

 5. sa fiu sincer crezusem ca te-ai ticnit…

  0

 6. #6

  Inca de la 1907 cand taranii s-au rasculat impotriva mosierilor era clar ca toata lumea vrea blog asa cum la Polul Nord noi ne dorim femei este clar ca teoria conspiratiei functioneaza si pentru barbarii cotropitori din secolul 2.

  Am fost destul de clar?
  Pot sa fac si scheme. :))

  0

 7. deci atata elocventa eu nu am vazut in viata mea…ai fost elevul lui Demostene?

  0

 8. #8

  Probabil ca ancestral vorbind am fost si eu pe acolo.

  Lasand bascalia la o parte, cretini pustii din ziua de azi. Mi-e groaza de ce o sa fie pe aici peste 15 ani.

  0

 9. @Bogdan – Tre sa-ti dau o bere… n-am mai ras cu atata pofta de o mie de ani… gracias :)

  0

 10. #10

  Daca stai in Bucuresti, astept, ca tare as bea o bere :D

  Mailul meu il primesti prin bunavointa lui arhi. :)

  0

 11. La prima vizita in Bucuresti rezolvam… sau dak treci tu prin cApitaLa CalTarala (a.k.a. Sibiu) rezolvam mai repede :) (mailu meu e pe site-ul meu :) iar site-ul il are Arhi la Link Exchange)

  0

 12. E vorba de WoW (world of warcraft)

  0

 13. cred ca nu`mi afiseaza linkurile corect. cum la noi exista oameni care scriu cu limbaj de mirc/hi5 (cf? poop u, si altele), asa sunt si in WoW specimene. eu joc de 2 ani jumate si pot sa`ti spun ca nu am intalnit nici un l33t-talker la mine pe server, poate am eu noroc.

  0

 14. Presupun ca este vorba de WoW, sau guild wars sau ceva de genu.

  Oamenii se organizeaza in ghilde. (In bande, in gasti, in formatiuni politice, cum vrei tu sa ii spui).

  Toti, sau marea majoritate a acestei ghilde, in cazul de fata „Method” care este clasata a doua ca putere dupa ghilda „Nihilium” de pe taramul fantastic Sylvanas incearca sa faca un quest (sa indeplineasca un fel de misiune sfanta cum ar veni).

  Transpus IRL (In Real Life) ar veni cam asa: un partid, PSD, care ar fi al doilea dupa primul partid, PNL, in Romania incearca sa impuna un vot uninominal. Got it?

  Lady Vashj este probabil un monstru impotriva caruia lupta toata ghilda.

  In mod normal, cand omori monstrul te alegi cu ceva artefacte (adica ceva cadouri) care nu sunt de colea.

  Problema lor a fost ca odata cu aceasta Lady Vashj, a murit si ultimul om din ghilda si astfel nu au mai putut colecta „cadourile”. Ceva de genul… operatia a reusit dar pacientul a murit.

  Pentru ca nu voiau sa ramana cu buza umflata au cerut ajutorul unui GM (probabil Grand Master), un fel de moderator probabil sa ii ajute sa obtina cadourile.

  Dialogul:
  Method: We just downed Vashj and cannot get our loot.
  GM: Does this happen often?

  este un fel de comic de situatie. Ghilda method se plange ca nu poate lua cadourile, iar GM-ul crede ca este vorba de un bug si intreaba daca are loc frecvent. Partea fun este si pentru ca misiunea asta (sa o omori pe Lady Vashj) are loc f. rar, adica doar la restartarea serverului.

  0

 15. Ho, stiri vechi din Februarie 2007 :D

  Ce nostalgie, ce vremuri!

  Si ca un post tradus cuvant cu cuvant dintr-o insemnare in engleza e trist de prost scris :D

  0

 16. deci chestia aia e traducere de undeva?

  0

 17. E simplu:
  Se citeste un oarecare post pe un oarecare blog. Exista urmatoarele situatii dragul meu domn ARHI:
  1. Inteleg ce se zice acolo, deci sunt in tema, deci imi permit sa comentez.
  2. Nu pricep nici o iota din ce e acolo, dar ma bag in seama ca un istet neinspirat ce sunt si fac misto.
  3. Nu pricep nici o iota din ce e acolo, asa ca trec mai departe, poate gasesc ceva care e pe intelesul meu.

  Cu alte cuvinte, acolo putea fi si un post despre fizica nucleara. Tot n-ai fi priceput nimic. Dar probabil tot ai fi facut misto, nu?

  Think before you post. Nu te fa de cacao pentru ca nu merita.

  0

 18. CC, o iei a modul „mult prea” propriu. nu s-a vrut o rautate, si dupa cum am si precizat, daca aveai comments la liber, intrebam.
  Lets not be botoshi, oki?:))

  0

 19. Nu am luat nimic la propriu. :-)
  Pur si simplu am dorit sa fac o precizare, ca si tine. Paginile la WordPress n-au comments, not my fault O:-)

  N-am facut posturi din acele „povestioare” fix pentru a nu amesteca chestiile mai putin cunoscute de lume si pentru a evita astfel de situatii. Se pare ca am esuat pana la urma :(

  0

 20. au. la tine e setat sa comenteze doar userii inregistrati…..

  0

 21. Da. Am avut anumite probleme la inceput si din pacate nu am cum sa-mi dedic prea mult timp pentru a face curatenie des in urma roboteilor si nu numai. Dar pentru cine vrea sa comenteze, cu putina vointa se poate si inregistra.

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]