18 vieti, 4 ani

Mai tineti minte explozia de la Mihailesti, de acum 4 ani? Au murit 18 oameni. Din cauza lacomiei unor patroni, prea zgarciti sa respecte regulile de protectie a muncii.
Astazi, justita romana, cea impartiala, a dat verdictul. Dupa 4 ani de procese, a dat 4 ani de inchisoare, cu executare, celor trei inculpati.
4 ani pentru 18 oameni morti.
Daca as fi unul din cei ce si-au pierdut oameni dragi acolo, i-as ucide, pe toti 3. La eliberare. Cui plm ii pasa ce se intampla dupa?
Razbunarea e cea mai dulce bautura…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Daca la cei 3 inculpati pedeapsa a fost de 4 ani,si au curmat 18 vieti, sa zicem ca unul dintre cei dragi a unei victime i-ar ucide pe toti 3 din razbunare atunci pedeapsa dânsului ar trebui sa fie bulău pe vreo 3 luni. Nu?

 2. Mai arhi, nu mai zice de razbunare, ca cica razbunarea e arma prostului:)) No offence

 3. #3

  asa e si aia cu „exceptia care confirma regula”, tot zicere de asta de tampiti. no offence:))
  cat despre partea cu razbunarea…
  imagineaza-ti. cineva iti omoara mama, si e pedepsit cu 6 luni de inchisoare cu suspendare.
  ce te-ar racori?

 4. Unul din strabunicii din partea mamei mele a fost calcat de niste pusti care nu se uitau la parbriz,ci prin masina. A murit la scurt timp, iar strabunica a paralizat, murind dupa un an.
  Totusi parintii mamei mele au insistat ca pustii aia sa nu fie inchisi,pentru ca oricum chestia asta nu ii aducea inapoi pe cei decedati:|

 5. Si un P.s. depinde cum imi omoara mama. Daca mie mi se pare ca ala trebuie pedepsit(si aici motivele pot varia), va sta de placere in puscarie, ca sa nu ma intalnesc cu el….

 6. #6

  deci, cum e partea cu razbunarea? :))

 7. Da,dar nu e mereu. Chestia de la mihailesti a fost un accident. Daca mamei mele i se intampla ceva in urma acelui accident, nu consideram ca trebuie sa ii rup nimic soferului…

 8. acei patroni care NU au respectat cateva reguli elementare doar pentru banii asa ca si ei poate au mame neveste copii, aceea ar fi o razbunare dulce ca sa vada si el cum e sa pierzi pe cineva drag.

 9. #9

  si asta ar fi o razbunare misto, sa le ucizi copilul

 10. :)):)):)) Cred ca i-as alerga cu barda pe camp. :)):)):)) Sau le-as trimite in parnaie numa’ medicamente diuretice.

 11. sincer, accidentul ala n-a fost rau numai pentru rudele victimelor. A fost rau si pentru persoanele angajate la Combinatul Chimic din Craiova (care tine de Petrom care tine respectiv de OMV)… Amenzi, controale peste controale, toate astea fara ca, combinatul sa aiba vreo vina. Oricum… a fost pretextul perfect pentru guvernarea de atunci, deoarece unele persoane din PSD aveau foarte multe interese la mijloc…legate de celalalt combinat chimic din tara care producea ingrasamant.

 12. Mai cum sa le omori pe cineva drag? Ce au facut acele persoane drage lor? Sentinta este intr-adevar mult prea mica. Altul fura o paine frate si sta 2 ani la inchisoare ca vezi nah a furat o paine. Altul taie gatul si e inca in libertate. E o lume de kkt, asta-i adevarul.

Citește și...