2 din politică

Citeam aseară 2 chestii.
Declarația lui Moliceanu, care anunță că opoziția are 238 de semnături pe moțiunea de cenzură, având nevoie de doar 233 de voturi pentru a o demite pe Veorika

Apelul Veorikăi către KW, de a ieși puțin din campania electorală și de a numi ministru interimar la Ministerul de Interne, mai ales cu ocazia ultimelor întâmplări funebre din românia.

Și mă gândeam, dacă Ficusul Atomic e de părere că oricum cade guvernul, cu ocazia moțiunii de cenzură, care e motivul pentru care nu numește miniștri? Deși trebuia să o facă deîndată, așa cum scrie în decizia CC?

Tot campanie sau e vreo șmecherie șmecheră la mijloc?

11 comentarii

 1. #1

  Asa i-au spus consilierii si asa face.Daca il intrebi nu stie.

  11

 2. #2

  Atomiciskie Fikus îi ține pe toți într-un șah în care s-au băgat singuri.

  Cu cât fierbe mai mult PSD-ul, cu atât ia Ponta din efectiv: mai ales organizații locale. Băi, dați doi pași în spate și-o să vedeți că meciul se transmite în Parlament da’ se joacă în teritoriu.

  Ori, dacă Ponta ia din PSD așa, în secțiune, de sus până jos, datorită lui Klaus, e mai ușor pentru PNL să facă un deal cu ProRo: băi, ia, ați luat 7 organizații în Galați. Băi, ia, 1500 de voturi la Dăncilă în turu’ 1 și toate la Klaus în turu’ 2!

  Oricum, și dacă ar demite-o pe Veorika, singurii care s-ar băga la guverneală sunt cei care pot să negocieze în Parlament: Ponta, PNL, ALDE și PMP.

  Useriștii habar nu au câte pot obține dacă ar da și ei niște contrăcțele, niște funcțiișoare, niște ambasăduțe, niște ochișori închiși …

  *acest material nu reflectă în mod automat poziția GRU

  16

 3. Eu nu inteleg de ce ar vrea PNL si USR sa dea jos guvernul Dancila acum. Pe ProR si Alde ii inteleg. Un nou guvern santajat permanent de ponta si tariceanu este exact ce vor. Varianta cu alegerile anticipate este pur si simplu imposibila. Chiar daca era Dan Barna presedinte.
  Isi inchipuie cineva ca parlamentarii vor renunta la un an de privilegii pentru ceva atat de spectaculos de neimportant cum ar fi iesirea tarii din criza? Orice propunere de-a lu’ Fikus va trece cu fanfara prin parlament. Stiu si ce vor zice psd-istii: „guvernul nostru a picat, acum e randul opozitiei sa arate ce poate. Nu ne opunem numirii. Sper doar sa nu scada din nou pensiile si salariile romanilor”.

  16

 4. #7

  Eu cred ca se joaca de-a PSD, in sensul ca isi permite sa incalce reguli sau regulamente pe care nu s-au gandit altii pana acum sa le incalce. Da, CCR zice „de indata” desi nu stiu daca au voie sa foloseasca genul asta de imperativ insa nu stiu ce se intampla daca el nu face ce spune CCR. Nu stiu daca exista o lege, o curte care sa il judece si cineva sa stabileasca pedeapsa, in sensul asta. Plus ca „de indata” nu e chiar un termen juridic fix si ceva imi spune ca faptul ca aia au folosit un termen vag in loc de „in termen de maxim 5 zile lucratoare” s-ar putea sa nu aiba dreptul sa ii spuna ce si cum sa faca chiar asa detaliat.
  Nu stiu daca are ceva de castigat in plus fata de a arata lumii politice ca Veorika e neputincioasa.

  0

 5. nu-i iau apararea mutului dar nicaieri in constitutie nu scrie ca un ministru e pus la mica intelegere de primministru si presedinte.

  1

  • poate da, poate nu. dar in decizia CC scrie ca trebuie sa puna ministrii aia deindata.

  • #10

   @Cetin: esti haios. ficus si deindata. nu poate, nu are cum. e „panlaurma”

   3

 6. #11

  Trebuie sa puna interimarii de indata. La interne s-a terminat interimatul…. deci e problema viorcai ca nu s-a dus in parlament desi stia in ce rahat politic este.

  In rest klaus poate fi suspendat pentru nerespectarea constitutiei… dar na… nu prea mai exista parlament care sa faca asta. ;)

  1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.