27 de ani de muncă în același loc

Pe lângă știrile săptămânii trecute, a rămas oarecum neobservată una ce de fapt le eclipsează pe celelalte.
Antrenorul lui Mancheste United, Alex Ferguson, S-A RETRAS de pe banca tehnică, după 27 de ani. douăzecișișapte de ani antrenor pe banca aceleiași echipe.

Încercați să vă gândiți la un antrenor rromân care a stat, nu știu, 2,7 ani (2 virgula 7) pe banca aceleiasi echipe. Ani consecutivi.

Da, Sir Ferguson merită tot respectul. Dar conducătorii lui Manchester merită un respect și mai mare. Pentru că au ales o asemenea continuitate.

19 comentarii

 1. #1

  Doar Pustai la Gaz cred ca ii are

  0

 2. #4

  S-au schimbat conducatorii si detinatorii clubului de mai multe ori de cand e el manager. :))

  0

 3. #5

  Lucescu?

  0

 4. #7

  ferguson este o exceptie. lucrurile nu trebuie sa fie neaparat asa ca sa ai performante. treaba asta cu „proiect pe termen lung”, „sa avem rabdare cu echipa” si alte d-astea de gica hagi sunt mai degraba scuze decat reteta pt succes.

  0

  • #8

   Da ma, dar reteta de success nu inseamna nici schimbarea antrenorului dupa 3-4 meciuri, chiar daca au fost pierdute.

   0

 5. #9

  1986

  Ronald Reagan, Mihail Gorbaciov, Finala Campionatului Mondial de Fotbal – Mexico, intre Germania (de Vest) si Argentina lui Maradona.

  In acel an, Sir Ferguson a venit la Manchester.

  Uimitor !!!

  0

 6. #10

  io am acelasi respect si pt wenger. si el se apropie de 20 ani la conducerea arsenal.

  si sa nu uitam ca man utd si arsenal sunt formatii de top. adica oamenii astia n-au stat la o echipa mediocra ce se zbate prin mijlocul clasamentului si nederanjati de presiune. au stat la echipe de top toti anii astia ce s-au batut mereu la primele locuri si in anglia si in europa.

  mai mult, wanger a promovat si o politica de crestere jucatori incredibila. buget mic si crescut jucatori. numai el era capabil sa iau cate un magrebian si sa-l faca mare talent.

  0

  • #11

   Wenger e posibil sa plece in 1-2 ani, e o seceta mare de trofee la Arsenal, iar dacă nu are puterea sa treacă de asta, o sa se plafoneze. Dacă nu era Wenger si nu avea cati ani are la echipa, era dat afara de un an sau doi.

   0

 7. #12

  Echipe de top, performante au avut, stabilitate da si mentalitatea faina…

  0

 8. #13

  Carstea la Bistrita

  0

 9. #15

  Mitica de la liga si nasu Sandu au sanse sa-l depaseasca pe Ferguson, semn ca sunt foarte apreciati… si chiar si Basescu face imediat 10 ani la locul faptei aaaaaa locul de munca

  0

 10. #16

  Stiu eu niste baieti care sunt in fruntea aceleiasi echipe mafiote de mai multi ani si care se vor retrage doar dupa ce vor inceta din viata.

  0

 11. #17

  Primul trofeu dupa 6 ani.
  27 de ani, 1500 de meciuri, 38 de trofee.
  Sange in instalatie sa stearga vestiarul cu Beckham.
  Acum MU valoreaza 3,7 mld (conform NYSE).

  0

 12. #18

  Pinalti de la P. Neamt?

  0

Citește și...

Pentru că tot insistați să vedeți cum arăt, iar eu vă tot zic că e mai importantă mintea voastră decât figura mea, hai să ne jucăm de-a Găsiți-l pe Waldo. Cum v-o imaginați pe Maddame?  Una dintre poze e a mea.

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]