27 de ani de muncă în același loc

Pe lângă știrile săptămânii trecute, a rămas oarecum neobservată una ce de fapt le eclipsează pe celelalte.
Antrenorul lui Mancheste United, Alex Ferguson, S-A RETRAS de pe banca tehnică, după 27 de ani. douăzecișișapte de ani antrenor pe banca aceleiași echipe.

Încercați să vă gândiți la un antrenor rromân care a stat, nu știu, 2,7 ani (2 virgula 7) pe banca aceleiasi echipe. Ani consecutivi.

Da, Sir Ferguson merită tot respectul. Dar conducătorii lui Manchester merită un respect și mai mare. Pentru că au ales o asemenea continuitate.

19 comentarii

 1. #1

  Doar Pustai la Gaz cred ca ii are

  0

  0

 2. #4

  S-au schimbat conducatorii si detinatorii clubului de mai multe ori de cand e el manager. :))

  0

  0

 3. #5

  Lucescu?

  0

  0

 4. #7

  ferguson este o exceptie. lucrurile nu trebuie sa fie neaparat asa ca sa ai performante. treaba asta cu „proiect pe termen lung”, „sa avem rabdare cu echipa” si alte d-astea de gica hagi sunt mai degraba scuze decat reteta pt succes.

  0

  0

  • #8

   Da ma, dar reteta de success nu inseamna nici schimbarea antrenorului dupa 3-4 meciuri, chiar daca au fost pierdute.

   0

   0

 5. #9

  1986

  Ronald Reagan, Mihail Gorbaciov, Finala Campionatului Mondial de Fotbal – Mexico, intre Germania (de Vest) si Argentina lui Maradona.

  In acel an, Sir Ferguson a venit la Manchester.

  Uimitor !!!

  0

  0

 6. #10

  io am acelasi respect si pt wenger. si el se apropie de 20 ani la conducerea arsenal.

  si sa nu uitam ca man utd si arsenal sunt formatii de top. adica oamenii astia n-au stat la o echipa mediocra ce se zbate prin mijlocul clasamentului si nederanjati de presiune. au stat la echipe de top toti anii astia ce s-au batut mereu la primele locuri si in anglia si in europa.

  mai mult, wanger a promovat si o politica de crestere jucatori incredibila. buget mic si crescut jucatori. numai el era capabil sa iau cate un magrebian si sa-l faca mare talent.

  0

  0

  • #11

   Wenger e posibil sa plece in 1-2 ani, e o seceta mare de trofee la Arsenal, iar dacă nu are puterea sa treacă de asta, o sa se plafoneze. Dacă nu era Wenger si nu avea cati ani are la echipa, era dat afara de un an sau doi.

   0

   0

 7. #12

  Echipe de top, performante au avut, stabilitate da si mentalitatea faina…

  0

  0

 8. #13

  Carstea la Bistrita

  0

  0

 9. #15

  Mitica de la liga si nasu Sandu au sanse sa-l depaseasca pe Ferguson, semn ca sunt foarte apreciati… si chiar si Basescu face imediat 10 ani la locul faptei aaaaaa locul de munca

  0

  0

 10. #16

  Stiu eu niste baieti care sunt in fruntea aceleiasi echipe mafiote de mai multi ani si care se vor retrage doar dupa ce vor inceta din viata.

  0

  0

 11. #17

  Primul trofeu dupa 6 ani.
  27 de ani, 1500 de meciuri, 38 de trofee.
  Sange in instalatie sa stearga vestiarul cu Beckham.
  Acum MU valoreaza 3,7 mld (conform NYSE).

  0

  0

 12. #18

  Pinalti de la P. Neamt?

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]