3 saci cu porumb de la Curcă Jenică

Nu, serios, chiar dacă credeți că e glumă, nu e. Este pe bune. Adjunctul de primare Curcă Jenică va premia cu 3 saci de porumb cel mai bun încurator de cai din Isaccea.

Mi s-a părut haioasă asta dintr-un singur motiv. Pentru că, ușor dislexic și neatent fiind, am citit doar aia cu bobotează, nu și faptul că e cu concurs de cai. AȘa că, în mintea mea, câteva minute, s-a preumblat întrebarea De ce s-ar da 3 saci de porumb ca premiu celui ce scoate crucea din apă? Dar cine e pe locul 2, cel ce îi dezgheață slipii celui de pe locul 1?

În fine, dreptatea a fost făcută. Cel ce scoate crucea va primi onoarea și respectul vecinilor. Obama va fi informat și, poate, și Hillary.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. #1

  Porumbul este bun faci de toate din el: dulceata, combustibil la dacie, friptura, dai cu var etc.

  • #2

   :)))
   PS: Poate ne ajută IH și Maica Domnului și primim înapoi butonul de like, imediat ce iese Cetin din pasa asta mizantropă. :P

  • #3

   + 1000 amandurora.

 2. #4

  Calule, vrei ovăz?

 3. nu au pus si * sa clarifice daca sunt cu stiuleti sau sunt dejghiocati (aa.. cum se zice modern la procesul de separeare graunte porumb de pe stiulete?)

 4. #6

  daca sunt stiuleti participa si @Maithun cu armasarul lui

 5. #7

  Probabil că locul 2 este ăla care încearcă să-i fure crucea celui care o găsește, dar nu reușește…

 6. E cum orezul in Asia, est

 7. Cel care ia crucea din apa primeste bani de la toti participantii gura-casca la eveniment. Cand se pleaca acasa, cel care a prins crucea sta in drumul de acces cu o galeata in mana si toti oamenii arunca bani in ea cand trec pe langa el. E pe bune faza, asa e obiceiul. Face omu’ bani de tuica :)

 8. Arhi, nu pui și tu un lightbox pentru poze? Pe laptop, touchpad, click cu două degete, open in new tab, vezi poza, cmd +w să închizi tab și tot așa. E obositor :(

 9. #11

  Eh, iata ca s-a produs „minunea” – la constanta, dupa ce s-au aruncat 3 cruci, una a fost recuperata de un musulman. Onoarea cui o va primi acesta? A ortodocsior verzi rumani? :))

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]