3 saci cu porumb de la Curcă Jenică

Nu, serios, chiar dacă credeți că e glumă, nu e. Este pe bune. Adjunctul de primare Curcă Jenică va premia cu 3 saci de porumb cel mai bun încurator de cai din Isaccea.

Mi s-a părut haioasă asta dintr-un singur motiv. Pentru că, ușor dislexic și neatent fiind, am citit doar aia cu bobotează, nu și faptul că e cu concurs de cai. AȘa că, în mintea mea, câteva minute, s-a preumblat întrebarea De ce s-ar da 3 saci de porumb ca premiu celui ce scoate crucea din apă? Dar cine e pe locul 2, cel ce îi dezgheață slipii celui de pe locul 1?

În fine, dreptatea a fost făcută. Cel ce scoate crucea va primi onoarea și respectul vecinilor. Obama va fi informat și, poate, și Hillary.

12 comentarii

 1. #1

  Porumbul este bun faci de toate din el: dulceata, combustibil la dacie, friptura, dai cu var etc.

  0

  • #2

   :)))
   PS: Poate ne ajută IH și Maica Domnului și primim înapoi butonul de like, imediat ce iese Cetin din pasa asta mizantropă. :P

   0

  • #3

   + 1000 amandurora.

   0

 2. #4

  Calule, vrei ovăz?

  0

 3. nu au pus si * sa clarifice daca sunt cu stiuleti sau sunt dejghiocati (aa.. cum se zice modern la procesul de separeare graunte porumb de pe stiulete?)

  0

 4. #6

  daca sunt stiuleti participa si @Maithun cu armasarul lui

  0

 5. #7

  Probabil că locul 2 este ăla care încearcă să-i fure crucea celui care o găsește, dar nu reușește…

  0

 6. E cum orezul in Asia, est

  0

 7. Cel care ia crucea din apa primeste bani de la toti participantii gura-casca la eveniment. Cand se pleaca acasa, cel care a prins crucea sta in drumul de acces cu o galeata in mana si toti oamenii arunca bani in ea cand trec pe langa el. E pe bune faza, asa e obiceiul. Face omu’ bani de tuica :)

  0

 8. Arhi, nu pui și tu un lightbox pentru poze? Pe laptop, touchpad, click cu două degete, open in new tab, vezi poza, cmd +w să închizi tab și tot așa. E obositor :(

  0

 9. #11

  Eh, iata ca s-a produs „minunea” – la constanta, dupa ce s-au aruncat 3 cruci, una a fost recuperata de un musulman. Onoarea cui o va primi acesta? A ortodocsior verzi rumani? :))

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]