Ce este Speed Dating pentru Antreprenori?
Un fel de consultanță rapidă pentru cei la inceput de drum, antreprenori, mici business-uri, freelanceri actuali sau viitori, care isi doresc sa auda si o parere din exterior sau sa-si consolideze cunostintele existente deja.

M-am alaturat imediat ce mi s-a spus de initiativa, in primul rand pentru ca sunt convins ca e nevoie de sprijin si impartasit cunostinte si experiență in industrie, pentru ca asa functioneaza lucrurile. Apoi, toti cei din componenta proiectului sunt oameni cu experienta, care au demonstrate de-a lungul timpului ca stiu despre ce vorbesc si nu sunt doar simpli pasageri prin profesiile lor.

Bucata de care voi fi eu responsabil va fi aceea de storytelling, contruit si intretinut comunitati online, dovada fiind acest loc, in care ne adunam de atata amar de vreme si existenta uneia dintre cele mai mari, implicate si active comunitati de pe tot internetul romanesc. Dacă veniți, vom avea ocazia de a sta de vorbă pe acest subiect, în mod personal, cu orice nelămurire ați avea. În limita posibilităților mele, desigur.

Cine suntem?
Alexandru Oancea, Marketer cu peste 16 ani in domeniu.

Andrei Cismaru, Specialist Digital Marketing and Transformation.

Tudor Galos, Business Consultant premiat cu o vasta experienta in Cybersecurity and Privacy.

Alexandru Nestian, co-fondator iTux si castigator Startarium Pitchday2018.

Și ultimul, cu voia dumneavoastră, eu.

Primul eveniment din această serie de întâlniri se va desfășura pe 16 Mai, la Artist Cafe, Str. Lipscani 30-34, et.2.

Înscrierile se fac pe ACEST FORMULAR. Din cauza cererii foarte mari, vom alege 20 de participanți pentru această primă ediție, dar nu trebuie să vă faceți griji, următorii vor intra la edițiile următoare.