5 săptămâni în balon – etapa 4

După o preumblare de 4 săptămâni, cu distracţii pe la Sibiu Brasov Alba Iulia Bacau Arad si Piatra Neamt, baloanele Orange ajung în acest weekend la Baia Mare şi Suceava. Pe cuvânt dacă îmi vine în cap vreun blogger din aceste 2 oraşe. Nu de alta, dar dacă erau bloggeri în Suceava, nu cred că nu am fi ieşit la o bere când am fost.

Nu rataţi oprirea baloanelor la voi, pentru că, pe unde au fost, lumea s-a distrat şi s-a simţit bine la maxim.

Arad:

http://doipedoi.com/2010/09/19/aventuri-la-inaltime/

http://www.adriandinarad.ro/am-fost-am-zburat-mai-vreau-5-saptamani-in-balon-cu-orange

Piatra Neamt: http://w.comuf.com/www2/vinylsessions/?p=2737

Ca să puteţi să vă plimbaţi în baloane, nu trebuie decât să vă înscrieţi la Orange Shopurile din oraşele voastre. Iar dacă aţi ajuns în balonul Orange:

Fă şi tu fotografii cât mai originale cu balonul Orange, postează-le apoi pe http://www.facebook.com/orangeromania şi convinge-ţi prietenii să le voteze. Adună cât mai multe like-uri şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul în weekendul 9-10 octombrie în apropiere de Bucureşti. Transportul până la Bucureşti şi înapoi este asigurat de Orange.

Foto: 2/2

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. Imi este frica de accidentele de balon asa ca nu ma intereseaza :))))

  0

  0

 2. Arhi, zborul cu balonul e so old-fashioned… Noul trend e sa zbori cu pianul :))

  0

  0

 3. #3

  Daca statul pe loc intr-un balon la 30 de metri inaltime e zbor eu imi tai gatul! Eu sunt din Arad si nici nu m-am dus sa vad cand a fost aici pentru ca nu avea rost!

  0

  0

 4. In orice caz trebuie sa fie o senzatie tare ciudata sa fi la inaltime atat de mare, intr-o „cutie” atat de mica.

  0

  0

 5. frumos ce fac cei de la orange. eu, desigur, n-am putut ajunge. am pierdut o super oportunitate, stiu :|
  sper ca macar altii sa se bucure de ea. si sa fie lume, nu tot felul de timizi :D

  0

  0

  • in bucuresti au fost destul de putini, am inteles ca in tara vine lume multa

   0

   0

 6. io-s din Baia Mare si am scris astazi pe blog despre carava orange. urmeaza pozee

  0

  0

 7. caravana*

  0

  0

 8. La nemti pe santiere exista niste nacele folosite in caz de accident (= o cutie din tabla cu o targa inauntru). N-aveti idee ce inseamna sa spui macaragiului sa te urce cu a 3-a la 65m, dind si rotire totodata! Iar daca asr=ta se intimpla seara pe un santier in centrul Munchenului… priceless!

  0

  0

 9. arhi, la Baia Mare cica ar fi chinezu

  0

  0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]