5 saptamani in balon – update

Lunea trecuta, mai pe seara, din parcul Herastrau, din Bucuresti, au pornit 2 baloane Orange, intr-un tur al Romaniei, ce tine 5 saptamani. Baloanele se vor opri in urmatoarele orase: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. In fiecare weekend, baloanele vor aparea in doua orase, unde locuitorii vor avea posibilitatea sa vada imprejurimile de la inaltime.

Prima oprire de pe traseu a avut loc pe 4-5 Septembrie, adica in acest weekend, in Brasov, respectiv Sibiu, unde bloggerii care au fost prezenti s-au putut da cu balonul din orasul lor. Adică Fulgerică (lol, cu rimă) de Braşov şi Brylu (fără rimă) de Sibiu.

A doua oprire pe traseu va avea loc pe 11 si pe 12 septembrie in Alba Iulia (Casa de Cultura a Sindicatelor) si, respectiv, Bacau (Parcul Catedralei), intre orele 14 si 21, in functie de vreme. Baloanele vor stationa tot weekend-ul in cele 2 orase(cate unul in fiecare oras. Puteţi merge şi dacă plouă, că sub balon e uscat.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. E greu de urmarit cu commenturile in ordine inversa. Se pierde firul.

  Thumb up 0
 2. o sa-i anunt si pe albanezii mei de balonul portocaliu

  Thumb up 0
 3. @borg, nu stiu ce avea, se futu un plugin

  Thumb up 0
 4. Cu alte cuvinte,unii bloggeri sunt dusi cu pluta, altii cu balonul 😀 No offence ! Eu prefer pluta, ca am rau de inaltime !

  Thumb up 0
 5. ce complex comercial are Sibiul … e de toata jena 🙂

  Thumb up 0
 6. Cine e atat de nebun sa stea 5 saptamani intr-un balon ? 😀

  Thumb up 0
 7. @Zina dar eu, ca am rau de miscare? :))

  Thumb up 0
 8. @Alex – ORICE miscare ?…Naspa ! Sau e o scuza ca sa nu muncesti nimic ? 😀

  Thumb up 0
 9. ai noştri de la orange moldova s-au chinuit să umfle balonul dar tot nu le-a reuşit aşa că poposeau prin oraşele din ţară aşa cu dânsu mai mult fără aer 😉

  Thumb up 0
 10. As participa si eu cand ajunge la Oradea. Cum poti sa ajungi in balon? Sunt ceva inscrieri sau cum. Si daca stii cumva cand ajunge la Oradea.

  Thumb up 0