Bloguri: Semnati, voi oropsiti ai mintii

Io-te ce gasi batranul arhi pe un blog numit verbiaj, nu dau linkul ca nu imi place. Comentariul asta e legat de petitia aia nenorocita ca sa se infiinteze inca o politie in romania.

yume spunea…

alexedi, eu am fost a 10,013-a.
nu conteaza ce petitie semnezi, important e sa o faci.
pantagruel dear, nu pot decat sa ma felicit ca am putut sa-ti starnesc o asemenea reactie.

Deci nu conteaza unde dai semnatura, important e sa o dai.
Ce conteaza ca boii aia semneaza pentru inca niste sedii, masini, aparatura, bani de la buget, salarii uriase, ca sa se cerceteze daca vecinul si-a batut pisica, sau a violat-o.
Mno, cat de tembeala sa fii ma frate?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Am fost si eu pe acolo dar am fugeat degraba
  Ala e blog de oameni geniali si care stiu cucinte pretioase cu care ies la parada, zilnic.
  Mie mi-e frica de asa chestii.

  Thumb up 0
 2. eu, fiind mic, prost si needucat, nu ma bag in pretiozitati de genul. Adica, nu sunt luetic, nu?

  Thumb up 0
 3. Ramai asa
  Nu mi te doresc atins de chestia aia luetica 😛

  Thumb up 0
 4. Salut Arhi, ce mai zici? Eu bine, am venit s? fac ni?el spamm. 🙂

  Thumb up 0
 5. zmagoo, ai ghinion, ca aici nu faci trafic din spam. asta e blog cu circuit inchis

  Thumb up 0
 6. Sa inteleg si eu. Adica trebuie sa semnam si petitiile care nu au de-aface cu punctele noastre de vedere, numai asa de dragul de-a semna? Misto! Unii chiar nu au treaba acasa.

  Thumb up 0
 7. Asta cu „nu conteaza ce petitie semnezi, important e sa o faci” urca acolo langa „orice poate fi obiect din China”, din clasicul Nastase citire.

  Thumb up 0
 8. deci semneaza, da??

  Thumb up 0
 9. Cum spunea la C

  Thumb up 0
 10. #10

  Genialilor, irepetabililor, citescdoarindiagonaladartragconcluziisiledaupebloguilor… Era vorba acolo, la Verbiaj (btw, un tip cu o cultura si un bun simt mult peste suma vizitatorilor zilnici ai lui Arhi, acest Narcis al h

  Thumb up 0
 11. nu-i asa, ce minunat, sa mai facem o politie, exista fonduri….
  ce cretini…
  si cand politia aia nu va mai functiona, vom face politia politiei si tot asa.
  semnatarule de petitii, legi impotriva violentelor de gen deja exista. din pacate nu le aplica nimeni. Esti sigur ca o politie a animalelor le va aplica? adica ei nu vor lua spaga, nu vor inchide ochii la magarii, nu vor face abuzuri? De ce? Pentru ca au fost infiintati printr-o petitie publica?
  Habar nu ai ce spui, habar nu ai pe ce lume traiesti, dar vii si arunci cu noroi aiurea.
  La mine sunt la liber comentariile, dupa cum singur ai vazut. si nu e vina mea ca am traficul mai mare decat verbinaj, tipul cu lueteala.

  Thumb up 0
 12. #12

  Stai linistit, nu sunt ruda cu Verbiaj, ziceam doar ca sunteti prosti in comparaie cu el. Mentin afirmatia si o intaresc… Nu ma mai cert cu voi, ca mi-e o lehamite… Ai dreptate, Arhi draga, ai facut o afirmatie de cacat, pentru ca nu ai citit pana la capat, dar te-ai grabit de-ai dat pe blog… Ej mare! La propriu! Asta nu are legatura cu ce vorbim aici, da’ voiam sa-ti amintesc ca esti imens (imi place sa ma leg de forma, nu de fond, ca sa te imit). Imi zici ca habar n-am, bine, asa o fi, nu neg. N-ar fi prima oara cand n-am habar de ceva, da’ sa nu uitam de la ce a pornit totul… Asuma-ti si tu greselile, ca ai deja o varsta, nevasta, familie, tot felu’…

  Si c’mon, cui plm ii pasa de traficul tau… Iti garantez ca Verbiaj nu urmareste asta… Traficul e doar o unealta destinata tie si amicilor tai de arhitv (lame, again)… O sa mai intru pe acilea, da’ promit ca nu mai citesc comentarii, deci nu te obosi sa imi raspunzi…

  Thumb up 0
 13. You suck big time!Aia civilizatii de ce au tot felul de politii si functioneaza?!Fiindca nu sunt niste loaze indiferente ca pe la Romanica…Frumoasa tara, pacat ca e locuita…

  Thumb up 0
 14. I suck theorethically. But you suck in real life…

  Thumb up 0