Titlu

Conform rezultatelor votului democratic exprimat, ma duc la peste.
Stimati cititori, nu e doar victoria mea, este si a voastra, si numai impreuna vom reusi. Asa ca, va invit aici, o data la 24 de ore, sa vedem ce realizari am mai avut.
A fost o victorie zdrobitoare, si contestatarii actului de pescuit, ar trebui sa isi dea demisia imediat si neconditionat.

Stimati cititori, dragii mei, draga Stolo (o lacrima imi ingreuneaza scrisul), va multumesc, si va promit ca nu va voi dezamagi. Ma intorc cu poze.
Este timpul sa preluam guvizii.

[tags]pescuit, guvizi, basescu, stolo[/tags]

4 comentarii

 1. lol, ai uitat sa pui titlu la asta :)

  0

  0

 2. #2

  Ce nu face Arhi pentru POPOR …

  0

  0

 3. cum draq…:))
  M-am intors. revin si cu poze:D

  0

  0

 4. un titlu mai ispirat se putea pune.

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]