Titlu

Conform rezultatelor votului democratic exprimat, ma duc la peste.
Stimati cititori, nu e doar victoria mea, este si a voastra, si numai impreuna vom reusi. Asa ca, va invit aici, o data la 24 de ore, sa vedem ce realizari am mai avut.
A fost o victorie zdrobitoare, si contestatarii actului de pescuit, ar trebui sa isi dea demisia imediat si neconditionat.

Stimati cititori, dragii mei, draga Stolo (o lacrima imi ingreuneaza scrisul), va multumesc, si va promit ca nu va voi dezamagi. Ma intorc cu poze.
Este timpul sa preluam guvizii.

[tags]pescuit, guvizi, basescu, stolo[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. lol, ai uitat sa pui titlu la asta :)

  2. #2

    Ce nu face Arhi pentru POPOR …

  3. cum draq…:))
    M-am intors. revin si cu poze:D

  4. un titlu mai ispirat se putea pune.

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex