21 comentarii

 1. #1

  De la un oras care i-a avut primari pe Videanu, Lis si Halaicu chiar nu te poti astepta la mai multe. O sa iasa Firea, si brusc Voluntariul va deveni un cartier al Bucurestiului ce va avea nevoie de lucrari si contracte si studii de fezabilitate de sute de milioane de euro .

  • #2

   Si metrou pe magistrala Colentina-Voluntari.

  • #3

   Un metrou de la Alexandria din Rahova pana la capat la Pasaj Colentina ar fi absolut superb, tramvaiele 32 ( Rahova – Unirii ) si 21 ( Sf. Gheorghe – Pasaj Colentina ) vin la maxim 2-3 minute si nu am vazut aproape niciodata pe liniile astea vreun tramvai gol, aproape nici macar pe jumatate .

   Asta ar trebui sa fie dupa mine urmatoarea magistrala, dupa Drumul Taberei. Partea Eroilor – Pantelimon, nu prea o vad la fel de necesara .

  • de fapt, licitaţia pentru studiul de fezabilitate al Magistralei Alexandriei-Voluntari a apărut de vreo trei ani… mai anul trecut auzisem că va fi de fapt Bragadiru-Voluntari!

   desigur, până o termină ăştia eu ori voi fi mort ori mutat din zonă… :)

 2. #5

  In Bucuresti ar trebui să fie alegeri lunar la cate dosare au primarii !

 3. #6

  La romani urmarirea penala nu conteaza.
  Romanii se multumesc sa aiba o parere buna despre sine..
  Avem metastaza de smecherie. Fiecare e cel mai smecher in bula lui. Asa ca nu ne luam din urmarire penala. Daca ne lasa cu parcarea ieftina, cu o subventie mica, cu un transport gratuit, cu o mica ciordeles la impozitul pe profit, e bine. Nu ne scoate nimeni din bula :)))
  Si toti suntem siguri ca suntem mai „dezghetati“ si mai „ne duce capul“ decat vecinul. Nu conteaza ca vecinul Pamfile castiga bine la multinationala, Tanti Rucola face meditatii si „se scoate“ mai bine. Iar colegu Djibril de la curierat se crede mai smecher ca amndoi ca lui „ii iese“ si e Boss, nu ca pişaţii aia doi.
  Unde mai pui ca primarii astia au furat si ei…dar au mai si facut :))) Nu chiar de toate sutele de milioane furate. Dar smecheri si ei, smecheri si noi…no?

  • #7

   da,da,da, a furat….dar a si facut fantana adanc de 200 de m pentru pensionari. om bun!

 4. #8

  Dupa un Oprescu, meritam sa ne cinstim cu o Firea.

 5. #9

  Si asta pentru ca al 7-lea nu mai semneaza nici achizitia de hartie in primarie dupa ce primarul anterior lui a luat 8 (OPT) ani cu executare.

 6. #11

  Radem, glumim, dar conform ultimelor sondaje vă cam pierdeţi cu Firea.

  • #12

   Nu vorbi de funie in casa spanzuratului…

 7. 6 pentru ca domnul Manescu nu a fost gasit la domiciliu

 8. #14

  In curand va trebui sa ai dosar penal ca sa intri in cursa electorala…cu cat mai multe dosare penale, cu atat mai multe sanse de a deveni primar. Asa simplu si curat cine naiba sa te stie?

 9. #15

  Consider ca titlul articolului e complet gresit. Imho ar trebui sa sune ceva de genu asta
  7 din cei 7 primarii bucureșteni sunt penibi.

 10. #16

  Bai tre sa vedeti flyer-ul lui Nazare de la sectoru 1, are grupele si campionatu mondial de fotbal pe spate!

 11. #18

  Poate suna a gluma dar nimeni n-a vazut vreodata pe primarul secorului 6. Propabil de aia nu e in poza aia de grup?

 12. #19

  Mă poate lămuri și pe mine cineva de ce într-o țară în care totul merge pe dos numai două instituții acționează fără greșeală? Ca să nu mai căutați ca disperații, cele două sunt Denea si Serei.

 13. #20

  Un car cu prosti s-a rasturnat
  Intr-un oras destul de mare,
  Dar unde-anume s-a intamplat…
  Vom sti precis dupa votare.

 14. #21

  cine voteaza cu firea, ma-sa e inima zburdalnica!!