70mai pro și niște țigani de Pantelimon

Mi-a făcut poftă prințesa ardealul să mai schimb camera de bord la mașină. M-a atras foarte mult ideea de cameră cu comandă vocală, pentru că, la mine, cu degețelele mele delicate, era un chin real ca să nimeresc din prima butonul de emrec, ocazie cu care deranjam camera de pe poziție, logic.

Opinii?
Până acum okeiuță. Mă enervează enorm că nu pot scăpa de watermarkul ăla uriaș portocaliu decât dacă îl scot eu în editorul video. Sunetul nu funcționează pe encoding h265, doar pe h264. Bine, nu țin în mod deosebit la sunet, dar voiam să știu dacă am luat o cameră deja bușită sau nu.

Filmările sunt decențele, în niciun caz nu sunt la nivelul lui Vico Opia 1, dar pentru o cameră pe care am dat 340 de lei cu tot cu transport, filmează decent. Iar comenzile Record Video, Take Picture sunt tot ce ai nevoie pentru o utilizare simplă și rapidă.

Acum, după 3 zile de utilizare, o recomand. Dacă mă mai enervează ceva, revin cu completări.
Camera a costat 319 lei plus transport, de pe v39.ro. Magazinul a fost decent, comanda făcută joi, a ajuns luni la prima oră, prin GLS.

Filmulețul e cu țiganii metaliști din Pantelimon.

15 comentarii

 1. #1

  Incearca sa vezi si partea bune, macar nu ai ursi.

  1

 2. Pe la banii ăștia mi am luat blueskysea b1w cu tot cu modul de alimentare și protecție la descărcare baterie. Emergency îl faci dând un bobarnac camerei, nu trebuie să apeși butonul. Se sesizeaza accelerometrul.
  Condensator, wireless … presupun ca asta a ta e din aceeași familie.

  0

 3. #3

  Am si eu camera asta, achizitia fiind bazata pe review-ul de la Zoso.
  Ma deranjeaza ca desi pe ecran mi le arata, in filmul downloadat nu apar viteza si coordonatele.
  Dar sper sa se rezolve.
  Mi se pare funny ca trebuie sa spui „record video” cu un accent foarte British ca se te asculte :)

  In rest, de fapt incepusem comentariul sa te intreb ce soft folosesti pentu editarile video (pus text, fond muzical, etc).

  0

 4. S-ar putea sa nu fie tigan cocalar, ci tigan fierar sau tigan caldarar.

  0

 5. #6

  Pe stânga este fabrica de bere Tuborg ? Cea construita lângă un cimitir ?

  0

 6. #10

  Boss…
  In primul rand, aia nu e iesire din Bucuresti, e o mizerie, precum toate intrarile/iesire din minunata metropola. Mai putin DN1 si A2. Si nu A1 nu e mai buna, e o mizerie infecta.
  In al doilea rand, nu vreau sa-i apar pe tigani (are grija Maithun de asta…) dar nu sunt tiganii singurii posesori de carute. Sunt si romani care folosindu-se de minunatele atelaje cabaline incurca traficul la fel de bine ca si conationalii nostri mai inchisi la culoare. Iar aici, la margine de Bucuresti, e din ce in ce mai greu sa faci diferenta intre ei…
  In al treilea rand… Am uitat ce vroiam sa spun.

  0

  • #11
   Arhi

   la noi sunt tigani, boss. se ocupa cu furatul de fer

 7. #12

  Mersi. O sa o iau si eu. Ai idee – merita banii modulul ala GPS? Am citit pe scurt despre ce vrea sa faca sistemul ADAS si sincer, pare prea SF ca sa chiar ajute la ceva in lumea reala.

  0

  • #13
   Arhi

   te avertizeaza la accident si daca incalci banda, zic niste oameni care l au folosit. ce sa zic, la 80 de lei sau cat e, cred ca merita

  • #14

   E OK.
   Are functiile ADAC care sunt enervante.
   Dar iti afiseaza si pe film coordonatele si viteza. Din pacate nu si in filmul downloadat (inca).

   0

 8. #15

  Au făcut coada și pe contrasens.

  1

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]