9/11 Septembrie

Azi unii din noi sarbatoresc, altii comemoreaza activitatile oarecum distructive de pe 11 septembrie 2001. Activitati care au lasat o umbra neagra peste umanitatea ultimului deceniu.
Cu ce am ramas de-atunci?

Cu lucruri de genul asta:


Fake TV – No Plane Hit The WTCFor more funny videos, click here

Ce spune in acest film?
In esenta niste lucruri de bun simt. Cum ca la filmarea celui de-al doilea avion ce a penetrat turnul doi, se vede clar cum avionul intra ca in branza in cladire. Lucru oarecum imposibil, avand in vedere ca totusi acea cladire era din otel. Macar aripile si coada, si tot s-ar fi deformat putin. Alt lucru interesant ar fi ca s-a incercat repetarea acestei filmari din acelasi loc, si nu este posibil. Din acel unghi, cladirile sunt obturate de copaci, deci practic filmul nu putea fi facut. Vocea tipului din fundal, cel cu „Oh, my god etc” se aude pe fimarea de la un post TV dupa cateva secunde de la explozie, pe cea de la CNN la cateva zeci de secunde. Desi e aceeasi filmare, cu aceeasi voce.
Nu mai vorbim de sansele minime ca doua cladiri sa implodeze si sa se darame cam in acelasi timp,din aceleasi cauze.

Sunt multe semne de intrebare legate de acest eveniment. Le-au zis si filmat multi, nu e nevoie sa le mai repetam.
Ce a pierdut america la 11 septembrie?
Doua turnuri vechi, care oricum erau asigurate. Firmele din turnuri, iarasi, aveau asigurari. Deci, pe langa aceste pagube materiale, a mai pierdut vreo 3000 de vieti omenesti.
Ce a castigat?
Pai, una peste alta, tot petrolul din Iraq si Afganistan, pentru ca, nu-i asa, trebuiau gasiti niste vinovati. Deci practic au cea mai mare rezerva din lume de petrol si gaze naturale, obtinuta cu investitii minime. Iarasi, rolul de jandarm mondial, autoasumat, si dreptul, la fel de autoasumat, de a ataca orice tara din lume, daca ei presupun ca adaposteste teroristi.
Posibilitatea de a testa toate armele pe care le tot dezvolta in laboratoarele proprii, ar fi alt castig.
Dreptul de a instala minunatul scut antiracheta, desigur, contra terorismului, scut cu care ar avea informatii si posibilitatea de a atata de oriunde, oricand, orice tara.

Sunt ceva avantaje,, obtinute doar cu vietile a trei mii de nestiutori, care se aflau la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit, nu-i asa??

LE: O replica de mult simt de la Rezistenta urbana

10 comentarii

 1. Trebuia sa zici ceva si despre avionul cazut la Pentagon.. dar sunt atatea de zis… offf… nu e loc!
  Teoria Conspiratiei e peste tot! :)

  0

 2. bre, nu stiu daca asta deja mai e teorie. vezi ca nici la ei nu se mai comemoreaza cu atata fast. se simt cu cacatul la cur

  0

 3. #3

  intrebarile ridicate de cateva documentare, sa spunem independente, sunt multe si in mare masura indreptatite
  sunt convins ca acolo, ceva, pute rau de tot

  0

 4. Si iarasi vin si spun….
  In definitiv si reportajele „independente” pot sa fie trucate si chiar comandate de unii cu diverse interese. Nu ?
  Daca-i scenarita, macar sa fie pana la capat si in ambele sensuri.
  Nu ? :P

  0

 5. Mi-e greu sa cred ca au fost trucate, atatia oameni au vazut ce s-a intamplat „pe viu”. Un video poate fi masluit, ce au vazut mii de oameni din strada mai greu.

  0

 6. #8

  Mda; Whitewolf cam are dreptate la faza asta. Aproape ca nu stii pe cine sa crezi. Desi Fahrenheit 9/11 pare destul de convingator la prima vizionare.

  0

 7. Nu vreau sa fac reclama mascata/ sau pe fatza dar uitati-va la „Zeitgeist” ( http://www.ssupload.com/media-355.html) . E un documentar despre multe lucruri putrede. Inclusiv 9/11. Daca sustineti teoria conspiratiei, e hrana pentru suflet iar daca nu tot e un film decent. Mai bun decat Die Hard 4 oricum.

  0

 8. am vazut un documentar pe discovery, cum o bucata de burete(!!!) a lasat o gaura in carbon fara nici o problema(nu sunt sigur de viteza, dar nu era foarte mare) la o naveta spatiala; daca te-ai uitat la filmarile de dupa tornade puternice (cam 300-400 km/h) ai vazut ca cartonul poate sparge un geam ca si cum nu ar fi nimic.

  Concluzia mea e ca un avion ca e si el facut din otel si merge cu 700 la ora poate sa intre intr-o cladire, deci nu prea tine argumentul asta

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]