Este EVIDENT pentru oricine că dezbinarea masivă care este în UE la ora actuală se datorează imigrației. În majoritatea țărilor UE, altele decât Germania unde, probabil, ar fi arestați dacă ar îndrăzni să vorbească despre așa ceva, se discută despre (insertcountryname)EXIT. Ultima redută este Suedia, unde vor avea loc alegeri și se discută ca, după alegeri, să se facă referendum.

Peste tot, asta se datorează partidelor anti-imigrație, care câștigă teren fix din cauza acestui subiect. Și se bazează pe lucruri reale, pe cucerirea orașelor, altă dată civilizate, de către hoarde de musulmani care primesc regim și tratament preferențial, inclusiv în fața legii. Iar oamenii reacționează și vor să scape cumva de această plagă.

Lucrurile nu ar fi trebuit niciodată să ajungă aici. Imigranții ar fi trebuit tratați exact așa cum sunt tratați toți imigranții, în mod normal. Centre de triere, motivație, integrarea în societate. Nu poți, vrei sharia, dorești sclavie, marș în pizda mă-tii de unde ai venit și lasă-ne să ne trăim viața.

Doar că Merkel a ținut să traducă în toată europa vina milenară a germaniei și a impus tuturor ca imigranții să aibă statut special, să intre în țară ca în brânză, să li se asigure tot confortul și să li se permită să trăiască exact, dar exact cum trăiau în sălbăticia lor.

Doar că ăia au fugit din sălbăticie pentru că ERA sălbăticie din cauza comportamentului lor. A li se asigura același mediu de viață înseamnă a transforma în sălbăticie locurile unde oamenii trăiesc, ca oameni, nu ca șobolani de deșert, de sute de ani. Și oamenii au rezistat, o perioadă, dar li s-a cam ajuns.

Și problema nu e că oamenii s-au săturat. Problema e că birocrații de la UE, cei NEALEȘI de nimeni, continuă aceeași politică, neperturbați de nimic. De la adăpostul câștigurilor uriașe pe care le au ca funcționari UE, nu au nici cea mai mică legătură cu oamenii și cu feedbackul care vine de la ei. Și continuă, fix la fel, călcând peste orice și neluând în seamă nimic. Pentru că ei au dreptate și ceilalți sunt proști.

Nu au învățat nimic din lecția Brexitului și nici nu vor învăța nimic. Mă uitam dimineață, a ieșit un sondaj, cică 59% din englezi ar fi, acum, împotriva brexitului.

Mi se pare un scor INCREDIBIL de mic, după tot ce s-a întâmplat acolo și după toate gafele și bâlbele politice din jurul evenimentului. Practic, Theresa May are tot dreptul de a continua netulburată tot ce face, pentru că, dacă stai și te gândești, brexitul a fost făcut de o majoritate dee 50+. Nu 70+, nu 80+, cum sunt cei ce vor schimbarea idioțeniei cu ora de vară sau cum te-ai aștepta de la niște oameni deznădăjduiți, ci 50+. Adică fix în marjele de eroare ale unui sondaj și în limita de vot a nehotărâților, cei ce sunt influențați imediat de orice.

Și așa va fi primul exit de succes din Uniune, dând un semnal clar tuturor că se poate, tovarăși, se poate. Vom fi puternici singuri, ne vom ocupa locul meritat în istorie. Și o vom lua de la capăt cu țărișoare mici și de căcat, care vor căuta să devină țărișoare mari și de căcat, vezi exemplul Kosovo cu Albania. Și zeci de ani de muncă pentru pace și liniște se vor duce plii de suflet, pentru că noi, ca uniune, am decis că trebuie să fim conduși de niște funcționari și de un aparat birocratic de rahat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.