Aș avea, de fapt, nu, am avea toți nevoie de opinia unui specialist în drept constituțional, dacă există pe aici. Pentru că am o curiozitate, iar pe internet nu există date clare, certe pe tema asta.

Din ce știu eu, de la referendumul lui Băsescu, cel cu 300 de parlamentari și parlament unicameral, a existat o decizie a curții constituționale care spune că niciun alt referendum nu poate fi pus în vigoare fără ca rezultatul referendumului băsescian să fie, de asemenea, aplicate.

Pe net se găsesc și opinii precum că acest referendum e altceva, altă acțiune, altă factură, alt nuștiu ce și că decizia curții nu i se aplică.

Recunosc sincer că habar nu am și nu știu unde să caut și să am siguranța că e real ce mi se spune. Pentru că, altfel, nu înțeleg insistența cu care se aruncă fumigena asta cu referendumul, care, dacă s-ar concretiza, ar desființa, practic, parlamentul pesedist și l-ar lăsa pe Tăriceanu fără loc de dormit.

În altă ordine de idei, repet. Singurul mod prin care acest referendum cade este neprezentarea și, astfel, nerealizarea celor 30% prezență la vot. Orice altceva ce ai crede tu că te reprezintă, te duci și votezi nu, te duci și scrii pe buletin Muie PSD, e pierzător, pentru că te trece drept prezent, se realizează cvorumul de 30% și aia a fost. Din păcate, poți fi sigur că cantitatea de imbecili interesați de sexul dintre 2 bărbați e mai mare decât cea care nu e. Da, bărbați, pentru că acolo e problema, la femei râdem gros și le explicăm că încă nu ne-au cunoscut capacitățile în pat.

Cât despre argumentele gen e constituțional să mergem să votăm pentru că e dreptul și obligația noastră, prietene, ești bou. Nu ai niciun drept să mergi să votezi despuierea de drepturi a unor cetățeni români, plătitori de impozite, fără altă vină în ochii tăi de idiot ortodox decât cea că face sex altfel decât îți place ție să faci sex. Acum nu ești chemat să votezi cine te reprezintă în politică. Acesta e dreptul și obligația ta. Să votezi dacă cineva devine om de clasă inferioară pe baza locului unde își bagă pula nu mai e dreptul tău și nici obligația. Orice comentariu care explică asemenea mizerii va fi șters fără niciun drept de apel și gândurile mele vor pleca fulgerător spre născătoarea autorului.

Așa că nu mergeți la referendum. Este fumigena lui dragnea pentru a scăpa de pușcărie. Stați acasă și MUIEPSD!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.