În caz că nu știați, în țară este o hemoragie de demisii de șefi de secție de votare, care renunță pe capete la această onoare și au, brusc, mari probleme pe acasă și nu mai au cum să ajungă.

Răspunsul este unul singur. PSD a anunțat că acest referendum va trece și trebuie să treacă cu orice preț și le-a pus în vedere celor din secții că își asumă prezența acolo și, la final, vor trebui să semneze. Și nimeni nu vrea să ajungă în situația asta.

Pentru că acesta este testul măreț al PSD-ului. Referendumurile. Pe bază scârbelor care îi votează, vor începe să impună mizeriile prin referendumuri. Iar una din ele este și acel roexit.

Nu vă lăsați lămuriți de patetismul celor care explică că nu are cum, nu se va ajunge acolo, cu siguranță lucrurile se vor opri la simple amenințări etc. Dragnea, PSD, au ca scop scoaterea româniei din UE, pentru a o putea păstra pe o perioadă mai lungă decât o simplă legislatură. Poate v-ați uitat ce a fost ieri în parlamentul european, cum pușcăriași și șoferi ajunși parlamentari îl trăgeau de urechi pe Timmermans. Nu-i așa că ați început să realizați că ăia nu au ce să facă, în afară de a da un șut în cur româniei și a o trimite acasă? Adică ce vrea dragnea?

Uitați-vă puțin la hartă. Credeți că este o simplă coincidență că toate statele unde există EXACT același gen de gunoaie la putere formează o graniță naturală între vest, nato și rusia? Dacă credeți că e o coincidență, e ok, înseamnă că vă meritați soarta.

Dacă nu credeți că e coincidență, atunci înseamnă că înțelegeți că tot ce este la putere pe harta aceea este acolo pentru că Putin dorește 2 lucruri. Destrămarea UE, care devine un adversar mult prea mare și incomod și 2, o graniță naturală între el și vest. Din păcate, acest moment coincide și cu apariția clovnului de la casa albă, care dorește și el destrămarea uniunii economice și vamale din europa, care devine prea greu de controlat. Nici Trump, nici Putin, nu doresc parteneri, ci sclavi care să poate fi speriați ușor.

o Uniune europeană puternică nu prea putea fi speriată. Doar că acum, uniunea europeană este în cel mai delicat moment al existenței sale, existență amenințată în cel mai grav mod. Iar primii de care se vor debarasa cei ce au inițiat și întreținut uniunea vor fi retardații din est.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.