Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook o o nouă fotografie cu fiica sa, a doua după ce Udrea a fost reţinută de Interpol, alături de comentariul “Dor de mami”. El mai afirmă că nu înţelege cum unele persoane din România “găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”.

Înțelegeți cum vine treaba asta?
Pisoiul ăsta preplătit stă și o gonadează pe Udrea, în Costa Rica, pe banii mei, furați de mă-sa în cei 10 ani cât a fost gonadată de Băsescu și acum plânge de durere, în casa din Costa Rica, unde stă pe banii mei și hrănește plodul cu lapte praf cumpărat din banii mei, furați de Udrea și NU ÎNȚELEGE CUM GĂSIM SATISFACȚIE ÎN ASTA.

Simplu. Aș plăti să văd imagini cu Udrea luată de poliție și o polițistă smulgându-i, la propriu, copilul din brațe. Aș fi fericit și aș avea juisări nocturne mult timp după asta.

Din păcate, știu doar că e un circ sinistru și că nu se va întâmpla nimic. Aștept cu interes ca statul costarican să dispună o analiză genetică a copilului, să vedem cum o cheamă pe Carla Maria del Fuentez y Gasset, mama adevărată a copilului.

Mamă, ce m-am enervat, auzi, cum să smulgi copilul? CU 2 MÂINI!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.