Buna Cetin,

Sunt cititoare a blogului tau de multi ani, desi in ultima vreme intru mai rar pe blog fata de acum vreo 2 ani cand eram zilnic online. In decembrie 2012 chiar am castigat bereTerapia de la tine, dupa ce am trimis un clip cu o banana :)) Bine, intre timp stiu ca s-au stricat relatiile si cu berea si cu detinatorul brandului, dar ziceam ca idee.
Nu obisnuiesc sa comentez ca am un dar de a-mi urca ceilalti cititori in cap… De ex, acum 1 an si ceva ziceam ca sunt in depresie dupa nastere si unii au inceput sa ma jigneasca.

Stiu ca faptul ca sunt cititoare nu imi da vreun drept dar vroiam sa te intreb daca stii pe cineva care vrea sa angajeze in online (sau nu), iar acest job sa permita lucrul de acasa.

Ar trebui sa ma intorc la munca, dar dupa ce am renuntat la cresa pentru ca nu se adapteaza copilul si am decis sa stea cu soacra-mea, aseara am asistat la o criza de furie a socrului meu, pt ca a rupt un copil de un an jumate o jucarie…deci decat sa imi vad copilul batut mai bine stau eu cu el acasa. Sau incerc prin toate mijloacele sa gasesc un job remote.

Eu sunt de profesie contabil, dar nu am gasit nimic pe site-urile ejobs si bestjobs in acest domeniu care sa permita sa lucrez acasa.

Nu-i problema daca nu primesc niciun raspuns de la tine, presupun ca ai zilnic mailuri de la oameni care iti cer chestii si nu ai timp si/sau nu vrei sa stai sa le rezolvi tuturor doleantele.

Multumesc,
Veronica

V-aș ruga să vă limitați comentariile la lucruri utile în context, dacă știți. Dacă nu, nu. Nu interesează pe nimeni idei, cursuri și alte chestii. Gândiți-vă puțin peste câte lucruri a trebuit să treacă această femeie ca să poată scrie acest strigăt de ajutor.

Dacă știți, cunoașteți, aveți pe cineva care știe, vă rog să o ajutați. Rămân eu dator celui ce face asta.
Mulțumesc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.