În Liverpool este fix vremea din Constanța, doar că, iarna, e puțin mai cald. Aici sunt 12 grade în mod constant, în fiecare zi e soare și plouă de câteva ori, câteodată chiar simultan.

Ce am remarcat eu este că femeile de aici sunt inconștiente, vă spun. Deci ies afară cu bebeluși de sub un an, fără căciulițe, 10 haine și păturică. Serios, afară sunt 12 grade, picură, eventual, iar copiii își molfăie alene suzetele îmbrăcați în tricouri cu mâneci lungi și vestuțe. Asta deși bate vântul, mult de tot.

Îmi vine să alerg în fața lor și să urlu, plin de durere: Inconștientelor, voi nu ați auzit de curent, nu știți că ucide orice în jurul său? Cum purtați copiii în halul ăsta? Unde e căciula, unde e păturica?? CE EDUCAȚIE AVEȚI VOI??
Asta amintindu-mi de o tanti de la Kaufland Giurgiu care, pe 35 de grade la umbră, s-a dus în mașină să mai pună o haină peste plodul deja înfofolit, pentru că e cam răcoare și UITE CE CURENT E AICI!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.