A fost, zilele trecute, un mare heirup cu o tipă care și-a pus o poză pe facebook cu picioarele neepilate, afirmând că face asta pentru ceva feminism, chestii de gen.

Vă spun, am rămas șocat de reacții. Băi, înjurăturile cele mai grosiere, nespălată, jegoasă, nu știe ce e igiena, toate lăturile, toate porcăriile i-au fost deversate în cap. Și ai crede că doar de mândrii bărbați români, iubitori de dumnezeu și familie tradițională, dar nu, femeile erau majoritar pornite împotriva ei. Până și bambilina aia de Lorena Lupu, apărătoarea vaginului, a înjurat-o scrofinește, neînțelegând că, dintotdeauna, luptele împotriva oprimării au pornit prin exagerări voite, cum ar fi arderea sutienelor sau mișcarea sufragetelor. Pentru că, dacă nu erau ele, paricopitata scria acum doar dacă îi dădea voie moldoveanul care o cumpărase de la tacsu. Dar de, de unde nu e, nu ai nici de unde cere.

Am făcut o selecție rapidă de gospodine cu opinii. Link către văcuța lupu nu dau, că e păcat de pixeli.

Cum pana mea am ajuns aici? De unde și până când epilatul feminin înseamnă igienă? Atunci bărbații sunt niște împuțiți? De ce niciun român nu poate accepta alt român ALTFEL? Citiți, vă rog, comentariile masculine. Ăia care Nu te-aș mai fute nici să mă plătești. Înțelegi, ce onoare îi făcea.

Scârbos. Scârboși oameni, scârboasă societate, scârboase opinii. Xenofobi, înapoiați, retarzi, analfabeți, tot ce vrei găsești pe meleagurile de dor de la vărsarea dunării în mare. Tot.

Și, ca să aveți și ceva mestecat, că e greu să decantezi opinii.
Orice om are dreptul de a dispune așa cum dorește, de propriul său corp. Orice om și orice femeie, ca să înțeleagă și cititorii români. Faptul că o femeie decide să nu mai urmeze turma și să nu se epileze este fix dreptul ei. Mintea ta jegoasă nu are dreptul să o judece doar pentru că tu alegi să te tunzi la floci. Simplu. Cât despre bărbați, sunteți doar niște roboți stupizi, dacă mâine se interzice epilatul feminin, în 2 luni dați la buci și măturii din baie, fără probleme.

Acum, în schimb, aveți gusturi și aveți impresia că vreunei femei cu 2 neuroni minim îi pasă că un imbecil de ăsta nu ar mai face sex cu ea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.