Lumea, în ansamblul ei, uită foarte repede lucrurile rele. Oamenii vor să își aducă aminte doar de lucruri bune și frumoase, nu și despre cele hâde. Așa că oamenii de azi consideră că terorismul e apanajul arabilor ocupați de SUA pentru petrol, uitând că, nu cu foarte mult timp în urmă, există organizația teroristă bască ETA, că exista IRA, că exista AUM și că europa era tot sub teroare, doar că altfel fel de teroare.

Vai, dar cine s-ar fi gândit că organizațiile teroriste din Irlanda de Nord se pot resuscita și renunța la Acordul din Vinerea Mare, când planează asupra Irlandei același spectru al dezbinării? Dar cine se gândea că, de fapt, Scoția vrea să facă parte din UK doar pentru apartenența la UE și că, în cazul Brexit, vor dori FREEEEDOM? Absolut nimeni, se pare. Oamenii chiar aveau impresia că apartenența la UK este ceeea ce menține pacea în insulă, uitând de duminica sângeroasă din 1972.

Well, Brexit ați vrut, Brexit aveți.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.