Am fost azi la ANAFul din Lucrețiu Pătrășcanu, să îmi fac anualul card european de sănătate.
Băi băieți, vă spun sincer, se schimbă chestii la administrațiile financiare, cel puțin în București. Și chestiile se schimbă în bine, nu așa cum te-ai aștepta că se face în românia.

Față de anul trecut, acum Declarația aia de impunere se depune doar online, în spațiul virtual de pe situl anaf. Când am auzit de online, mi s-a făcut părul măciucă. Sunt unul din cei care au prins începuturile depunerilor de către firme a declarațiilor online, alea care le depuneai pe dischetă și printate, ca să fie sigure.

Și mă așteptam să fie ceva de genul, în care depui on line, dar îți iei parola de la un ghișeu, după țâșpe vieți și 400 de cozi. Nu puteam să mă înșel mai mult de atât. M-am înregistrat online de pe telefon, în hol la ANAF, după care în maxim 1 oră am primit pe mail că s-a făcut verificarea înregistrării și că totul e ok. Fără coadă nicăieri, fără nervi, fără nimic.

În rest, lucrurile sunt la fel și merg, contrar tuturor așteptărilor, foarte lejer.
Bine, or fi cei de pe Lucrețiu Pătrășcanu speciali, nu știu ce să zic. Chiar sunt curios de alte experiențe anafiene, dacă sunt eu o excepție sau nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.