Sunt momente, în viața mea de publisher, când mă simt chiar bine că am participat la unele campanii. Știți cum e, ai pus mâna, ai muncit la ceva și, la final, se văd rezultatele, nu ai cum să nu te umfli puțin în pene.

Așa mă simt când e vorba de TransferGo. Am scris anul trecut despre ei, am popularizat serviciul lor extrem de mișto, cel de trimitere gratuită a banilor în țară și, iată, acum au anunțat rezultatele pe anul trecut. Iar rezultatele sunt excelente.

În total, românii au transferat în țară peste 100.000.000 de euro, dublu față de anul precedent.
TransferGo a înregistrat, în 2018, o creștere de 100% la nivel global și local, din punct de vedere al numărului de tranzacții, dar și al totalului volumelor tranzacționate.
Peste 300.000 de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2018. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de peste 80%.

„Utilizatorii români folosesc în proporție covârșitoare aplicația TransferGo și îi acordă recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispoziție, dar și la accesibilitatea lor. Ne bucurăm să fim un partener de încredere pentru tot mai mulți români din țară și din străinătate și să putem ține pasul cu stilul lor de viață”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Vă spun, e un sentiment plăcut când faci parte dintr-o poveste de succes.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.