Stăteam și cugetam înainte, privind cu larghețe la piața de telefonie mobilă, dacă aș vrea să îmi schimb telefonul, ce marcă de telefon să îmi iau? Având în vedere că nu pot suferi iOS, deci orice din gama respectivă cade, desigur.

Practic, după ani de umblat cu vârfuri de gamă de la majoritatea producătorilor, probabil, mai mult ca sigur, de fapt, tot către un Samsung S9 m-aș duce. Nu de alta, dar deja prețul este bun, că nu mai e lansat ieri, caracteristicile tehnice sunt unde ar trebui să fie și oferă cam tot ce vreau eu.

În paranteză fie spus, primul meu PC luat în rate avea UN procesor de 1.6, ceva de genul. Iar un Samsung are 8, toate mai mari.

Bine, acum, după ce am folosit un telefon dual sim în ultima perioadă, probabil mi-aș lua un Samsung S9 cu dual sim. Nu vă imaginați cât de utilă este, mai ales în situația mea, de exemplu, când umbli de colo colo prin europa, trebuie să folosește cartele telefonice locale, dar ai nevoie și de numărul tău de românia.

În plus, poți schimba rețeaua de internet mobil rapid, în funcție de unde te afli, pentru că da, internetul în restul europei nu este chiar pe cele mai înalte culmi de dezvoltare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.