În UK a fost, zilele trecute, un val masiv de isterie națională datorită unei doamne numite Shamima Begum. Doamna Begum, actualmente de 19 ani, a plecat, la 15 ani, din UK, cu surle și trâmbițe, să se alăture ISIS și să își ofere vaginul primitor luptătorilor statului islamic care au nevoie de rejuvenări cu sânge tânăr și în alte părți decât pe mâini.

Timpul a trecut, Shamima a crescut, a fătat 2 puiuți de islamist care, din cauze nefericite, au plecat la sânul lui Allah, să se desfete, fiecare, cu câte 49 de virgine. În paranteză fie spus, multe virgine mor în Islam, de sunt atâtea disponibile pentru fiecare drept credincios care dă colțul cu credința în suflet și nisip între dinți.

Problema Shamimei a apărut când domnii cărora li s-a alăturat au cam pierdut războiul lor drept și sfânt și, probabil, nu mai avea cine să îi protejeze păsărica drept credincioasă și degrab înfulecătoare de penis musulman. Și i-a venit ideea mare: Bă mates, să știți că eu sunt cetățean englez, nu am făcut nimic rău, mă întorc acasă.

ASta, dar și alte declarații cum că nu regretă nimic din ce a făcut, lupta celor de la ISIS este dreaptă și bună, atentatul de la Manchester a fost justificat, decapitările erau ok și tot felul de alte idioțenii, spuse cu aroganță și netulburată de nimic.

Normal, nimeni din UK nu voia să o primească înapoi, logic, nu ai cum să primești o viperă la sân de bunăvoie și nesilită de nimeni, mai ales că ei au o lege dată recent care, pe scurt, îi îndreptățește să îi ucidă pe toți cetățenii englezi care au luptat pentru teroriști.

Sincer, stăteam și mă enervam ca la Dragnea. Nimeni nu avea ce să îi facă, legal nu îi puteau retrage cetățenia, pentru că nu poți lăsa un cetățean apatrid. Nu știu cum e în UK legea, dar în românia, dacă ești născut român, nu ți se poate retrage cetățenia sub nicio formă.

Doar că, iată, distinsa puitoare de teroriști avea și cetățenie Bangladeșiană. Și cam aia a fost. Cetățenia retrasă, dacă pune piciorul în UK, va fi arestată. Bine, problema în UK este că are dreptul la apel, apel finanțat tot de către stat și tot felul de tertipuri avocățești, asemănătoare cu cele din state.

Dar, pe moment, s-a dat un exemplu.
Bine, știu că nu interesează pe nimeni subiectul, așa cum nu interesează pe nimeni ce face mizerabilul ăla de Erdogan în Turcia. Doar că mi s-a părut un subiect bun de exemplu pentru fermitatea unui stat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.