După faza de ieri cu parcarea, Lidl a emis un comunicat sec, ușor inept, în care se dezvinovățește, de fapt, că sunt băieți buni și dau locuri pentru persoane cu handicap, iar lumea nu îi înțelege.

Așa că o să le facem o schemă. Pentru că sunt vreo 2 motive.
Parcările pentru persoane cu handicap nu se țin cu lanț. Probabil pentru inteligentul care a gândit asta e simplu, ce mare lucru, te dai jos, dai lanțul la o parte, bagi mașina, te dai iarăși jos, îți iei căruțul de handicapat și mergi să îți cheltui banii în magazin. Doar că, pentru o persoană cu handicap, lanțul acela e un obstacol de netrecut și, se pare că nimeni din conducerea Lidl nu realizează asta. De altfel, se vede și din poza făcută astăzi, la un Lidl oarecare.

Și, să ne înțelegem, problema, de fapt, nu este cu Lidl, ci cu ciumpalacii de la SSG. Paznicii de parcare, cei care au blocat locul pentru persoane cu handicap, după care zbang, au amendat handicapatul dracului care a parcat acolo.

Și știți de ce, Lidl, problema noastră e cu paznicii din parcare? Pentru că acești paznici, în loc să își facă treaba și, activ, SĂ NU PERMITĂ PARCAREA altor persoane pe acele locuri, ei de fapt nu fac nimic din asta ci, ca niște români vajnici, stau la pândă, așteptând să pice un fraier pe care să îl ardă, dacă nu pe acte, măcar la mica înțelegere.

Aici este problema noastră, Lidl, faptul că protejați niște gorile analfabete, puse pe șpagă, gorile care, conform contractului pe care îl flutură Dragoș Săvescu, Săvulescu sau cum îi zice, ar trebui să aibă grijă de acea parcare, nu să se transforme în panaramele alea de la Timișoara, care fac același lucru, Îngerii Galbeni.

Sper că a fost destul de explicit și ați înțeles că, dacă pasul 1 era ejectarea haidamacilor șpăgari din locație, nimeni nu avea nicio treabă cu voi, practic, fiind vina exclusivă a paznicilor. Dar voi ați ales să justificați asta prin faptul că lanțurile sunt bune, toată lumea și-a făcut treaba. Iată, de fapt, lumea nu și-a făcut treaba.

Later edit: Lidl a rezolvat, oarecum, criza.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.