Am un Wii vechi de vreo 10 ani pe acasă, pe lângă PS4, Xbox One și Xbox 360. Cel puțin pe Xbox 360 cred că am peste 100 de jocuri, cumpărate sau cu Xbox Gold. Mai punem câteva zeci pe PS4 și Xbox One, pentru că PS4 îl am de mai puțin timp. În paranteză fie spus, nu e ca și cum copiii s-ar juca cu ele. Eu le cumpăr pentru că mă gândesc că le-ar plăcea, ei le deschid, se joacă politicos cât sunt eu, după care se mută pe Minecraft sau Fortnite.

Oricum, ce voiam să zic este că, din atâtea zeci și zeci de jocuri, singurele jocuri de sport care ne-au prins și pe care le jucăm efectiv sunt cele de pe Wii. Tenis, ping pong, bowling, care e într-un mare fel, golf, toate sunt MULT peste variantele actuale, cu mult mai scumpe decât cei 40 de lei sau cât am dat pe CD-ul ăla, atunci când l-am cumpărat.

Desigur, e posibil să fie doar o impresie personală, dar eu mă distrez cu copiii jucând bowling și ping pong de leșinăm. În schimb, e Xbox e așa, cam meh. Și mi se pare ușor ciudat că, în ciuda succesului evident avut de jocurile de gen, se insistă încontinuu pe jocuri gen Cine omoară mai mulți monștri?

Mai are cineva Wii?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.