Era o reclamă la televizor, la o revistă, Eveniment istoric. Cumva, încă mai sunt pasionat de istorie și îmi place să citesc lecturi de genul, poate privite și din alte unghiuri decât versiunile oficiale, cu alți oameni care relatează, cu alte amănunte. Știu, sună plictisitor, dar nu e.

Așa. Și mă uitam eu la reclama asta, gândindu-mă că da, uite, poate o să o cumpăr și eu, pentru că pare interesantă, nu costă mult, stau și cu copiii și le arăt, când vine, jbang, finalul reclamei. A fost Horea mason? Și atunci, ca prin farmec, mi s-a dus naibii cheful de a da banii pe așa ceva.

Și de asta se duc în cap toate ziarele, toate revistele, tot ce înseamnă presă scrisă. Pentru că oamenii serioși, oamenii care au bani, care ar da bani să le cumpere, sunt dezgustați de mizeriile asttea fetide, care sunt la orice colț de stradă. Și ajung, desigur, pe internet, unde sunt idioții de facebook, chemtrails is murder, antivaxx, după care se închid. Și nimeni nu înțelege de ce, se pare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.