Încă una cu politică și vă las, că a fost un weekend sălbatic.
După ce a apărut așa zisul sondaj de la CURSul patronat de fostul angajat al antenelor, Iosif Buble, cel care deține și gunoiul fetid numit știripesurse punct ro și care e căsătorit cu deputata PSD Diana Tușă, sondaj, bineînțeles, extrem de profesionist și neinfluențat de nimic, așa cum sunt toate acțiunile pesediștilor, sondaj în care ALDE apare suuuus suuuus, de zici că tocmai a reînviat PDSR, Moliceanu s-a gândit mai bine și a decis că vrea alegeri la primării din 2 tururi.

Normal, toate celelalte partide mici au zis Da, noi suntem ok, propunere de lege există, susținem. Știți cine nu a zis nimica nimicuța și tace puternic? PNL, cei de ale căror voturi e nevoie ca legea să treacă. Pentru că legea avantajează partidele care au deja mulți primari, iar la ultimele alegeri, singurii care păreau a fi opoziție au fost pedeliștii lui Moliceanu. Și e demonstrat că, la primării, au succes, în primul rând, primarii în funcție, atunci când e un singur tur de scrutin.

Și uite-așa, așteptăm să vedem ce face PNL și cum o să lase libertatea de opinie a parlamentarilor lor. :mrgreen:
Bine, a mai zis Tăriceanu și că de vină pentru autostrăzi sunt ceilalți, el fiind prim ministrul româniei o grămadă de timp și în rest, la putere în fiecare legislatură, fiind un vierme coprofag ce se agață de putere indiferent de unde bate vântul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.