În continuarea comportamentului idiotic care ne sapă groapa ca să cădem singuri în ea, toată aripa anti-PSD urmărește cu sufletul la gură ce fac cei de la USR-PLUS, așteptând cu nerăbdare să calce greșit, ca să poată începe cu Da, e clar, nu ai cu cine, așa ceva nu se poate, nerealizând, absolut copilărește, că îndemnul de a nu merge la vot este un îndemn de a trimite, iarăși, PSD la guvernare. Un exemplu de așteptat de făt frumos pe cal alb e aici, un talmeș balmeș de idei închegate într-un text doar pentru a avea motivul de a conchide Eu nu votez, nu am cu cine, ăștia nu sunt perfecți.

Dar să revenim.
Toată bula în care, din păcate, mă scald (alta nu am, serios, că aș schimba-o) s-a revoltat că a propus cineva de la USR interzicerea promovării ideilor și doctrinelor comuniste. Dar vai, cum să interzici așa ceva, ce facem noi, cei ce avem tricouri cu Che Guevara?

În primul rând, voi, cei care aveți tricouri cu Che Guevara, sunteți idioți. Înseamnă că sunteți analfabeți social și nu ați citit în viața voastră un singur rând despre ce fel de criminal a fost Che Guevara, mai pe scurt.

Și mai înseamnă ceva.
Că ați uitat ultima brumă de istorie recentă a româniei, din secolul 20. Ați uitat venirea la putere a comuniștilor, ați uitat de Ana Pauker, ați uitat de uciderile în masă ale oamenilor în lagăre de exterminare, ați uitat de uciderile țăranilor pentru că nu voiau să își dea pământul la colectivizare, ați uitat de distrugerea planificată a tuturor infrastructurilor, sub îndrumarea sovietică, de înlocuirea profesioniștilor cu muncitori, de degradarea socială pe care încă o avem, martoră a ce s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zeci de ani. Ați omis să vedeți Nunta Mută.

Uitați-vă puțin în istoria familiei voastre, săracilor cu duhul ce sunteți. Dacă nu sunteți un pui de securist, unul din bunicii și străbunicii voștri a fost, cu siguranță, în calea partidului comunist. Și-a pierdut averea, a făcut pușcărie, copiii i-au fost scoși din școli, poate a muncit forțat la canal sau la Bumbești-Livezeni, sau poate a murit și a fost îngropat sub o benă de pământ, în insula mare a Brăilei.

De ce să interzicem comunismul? Stalin a omorât, în numele comunismului, în jur de 60 de milioane de oameni. ȘAIZECI DE MILIOANE. Mao a ucis, tot pentru comunism, în jur de 100 de milioane de oameni. E doar un număr, nu vă spune nimic, dacă era un băiețel de 2 ani mort pe o plajă, mergeați să aprindeți lumânărele și să vă arătați suportul pentru el. Ce ne pasă, noi știm, de fapt, că fascismul a fost cel mai rău, fascismul a avut camere de gazare și Hitler, deci e bine să fie interzis. Stalin, în schimb, a câștigat războiul, deci nu e așa de rău.

Da, răspândirea ideilor comuniste trebuie interzisă. Dacă se întâmpla asta atunci când trebuia, în 1989, acum poate eram altundeva. Și dacă se adopta declarația de la Timișoara. Și mai multe. Știu, nu vă pasă, au trecut 30 de ani. Important e că noi să fim mai buni, să permitem ideile celorlalți, pentru că schimbul de idei duce dezvoltare.

Dumbfucks, cădeți în capcana degenerării oricărei societăți care avansează prea mult. Sinuciderea din interior.

Dacă vreți idealuri comuniste, luați și citiți idealuri comuniste. Vedeți să nu vă stea în gât cubanezele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.