Și eu, și Vali, scriem de mult timp că tot ce fac cei de la Corupția ucide și restul de chestii cu finanțări dubioase este să închidă și să ducă în derizoriu toate mișcările de protest. Am scris că marșurile de căcat cu îngenuncheri pe la troițe vor duce oamenii acasă și nu va mai ieși nimeni, indiferent de motivul politic. Am primit replici cu Fă tu mai bine, vino tu cu idei, de parcă asta era treaba mea, să vin eu cu idei, că iau eu bani pentru chestiile astea.

Între timp, protestele s-au stins eroic, nu mai vine nici dracu. În continuare se organizează evenimente de tâmpiți, cu lanțuri umane și marșuri evlavioase. Când am auzit de instalarea corturilor la Universitate, am avut o tresărire de speranță, gândindu-mă la Piața Universității din 91. Dar mi-a trecut repede, când am citit enunțul.

Deci stai, ce? Cele necesare, gen instrumente muzicale? Nu cocktailuri flambante? Mke, este bine, continuați. Și au continuat.

Domnul Johannis a invitat la discuții pe membrii societății civile. Îi aveți în poză. Cu săgeată pe cap este Florin Bădiță, singurul om din lume care este simultan și cerșetor, și top forbesc românia 30 sub 30, și personalitatea anului în românia și, posibil, cu un ușor autism.

Serios? Discuții cu societatea civilă, unde e invitat țucălarul ăsta care organiza evenimente în chiloți la metrou? Asta este seriozitatea și societatea civilă? Așa vrem noi să aducem la vot oamenii cu capul pe umeri, populația votantă, dezamăgiții și cei cu gânduri de plecare?

Da, așa vrem. Pentru că, să nu uităm, domnul președinte vine din rândurile PNL-PDL, partidul care a trădat mai multe alianțe decât a trădat românia în al 2 lea război mondial. Iar PNL are o strategie de campanie brici. Bă, BRICI, vă spun, nici inima nu vă mai doare.

Nu, pe bune, cum e asta? Adică serios, dacă nu e un fake fotografic, și nu pare, mi se pare de un penibil dus la absurd. Așa vrei tu, al 2 lea partid din românia, să atragi pensionarii, pozându-te în față la Catena, pe post de Stela Popescu? Cu Orban, care nu a muncit o zi în viața lui, din 1992? Avându-l la mediană pe Rareș Bogdan, acest sărman jurnalist?

Rareş Bogdan a obţinut în 2018 următoarele venituri: 276.000 lei (o medie de 23.000 lei/lună) de la REALITATEA TV

– 280.854 lei dividende şi 21.633 lei salarii de la TREND COMMUNICATION SRL Cluj-Napoca, firmă pe care Rareş Bogdan o deţine împeună cu fostul său coleg de la Realitatea TV, Octavian Hoandră.

166.615 lei de la PHOENICIA EXPRESS SRL Bucureşti, în urma unui contract de imagine
Total: 745.102 lei.

La bugetul de anul trecut al familiei s-au mai adăugat 1.008 lei alocaţia fiului, 144.000 lei salariile soţiei (jurist la TRANSFEROVIAR GRUP SA Cluj-Napoca) 6.360 euro din închirierea unui apartament (530 euro pe lună în valoare netă pentru un apartament de 100 mp) şi 50.000 euro donaţie de la socri.

Anul trecut, soţii Florina şi Rareş Bogdan au cumpărat o casă de 321 mp amprenta la sol în Voluntari (Ilfov) şi un teren de 2.349 mp tot acolo (probabil aferent casei), achiziţie pentru care soţia a contractat un credit de 276.042 euro cu scadenţă peste doar 10 ani (2028). Cei doi mai deţin active financiare de 225.000 lei şi 14.000 d euro, plus acţiuni la Banca Transilvania care valorau 7.000 de euro în momentul achiziţiei (2006). Soţii Bogdan mai deţin tablouri de 200.000 euro, ceasuri de 200.000 euro, bijuterii de 150.000 euro şi argintărie de 15.000 euro.

Da, e bine, e clar.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.