Când a apărut, în 2013, parcă, Digi24 a fost o gură de aer proaspăt în presă. Era singurul site de știri pe bune, nebiasate de nimeni, fără partizanat, fără nimic din ceea ce mustea din gunoiul fetid al presei românești de atunci (și de acum).

După care au adus un mizerabil de la Realitatea, în 2016, care a ditrus situl, din punct de vedere al profesionalismului, făcându-l pe aceeași tipologie ca mizeriile gen Gândul sau Mediafax. Atunci l-am abandonat, nu am mai intrat decât rar și atunci doar pe linkuri primite de la altcineva.

Acum au virat, clar, în barca PSD, aducând-o ca șefă a sitului pe Adriana Duțulescu, nimeni alta decât fosta șefă, de până luna trecută, a politicului de la Antena 3. Practic, a patronat haznaua aia împuțită, cu dejecțiile zilnice, a fost conduc[toarea și cea care a elaborat strategia zilnică .

Așa că știm cum va fi, de acum înainte, la Digi24. A fost nevoie doar ca Dragnea să amenințe puțin cu amenda de 1 miliard pentru cabluri și brusc, s-a schimbat totul. Nici amenda nu mai e de actualitate, să știți. Între timp, burtierele de la Digi sunt așa:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.