Nu credeam sa vad vreodata o intruziune in viata personala mai tâmpita decat cea a lui Ludovic Orban la adresa Mulgutei, care si-a facut nunta sambata.

Practic, senilul lider pesedist a gandit ca poate capitaliza putin printre pensionari, declarand ca Mulguta si barbacsu nu merita sa conduca romania, pentru ca sunt păgâni, deoarece au facut nunta in post. Banuiesc ca postul pastelui, nu am idee cand e acest minunat obicei.

Mi se pare ultragiant, in primul rand ca om, fara a lua in calcul vreun partizanat politic. Cu ce drept te bagi tu in viata privata a unor oameni si, mai ales, cu ce drept evaluezi tu capabilitatea de a conduce a unor oameni, pe baza considerentelor religioase. Dupa parerea mea, nici Ludovic nu are dreptul de a conduce nici macar o masina, pentru ca a accidentat o fetiță pe trecerea de pietoni. E bine?

PNL, acest act sexual ratat…

In alta ordine de idei, asta nu inseamna ca Olguta e mai putin proasta. De altfel, cred ca s-a prins si sotul, care a fost prins fugind, cu 125 la ora, de catre politie.
Saracu’, nu a avut noroc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.